• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim kocam :(

Bizede doktor yasaklamadgi halde esim bebege zarar veririm diye dusundu 9 ay hcbsey olmadi.ben bsey olmaz falan filan desemde adam ikna olmadi..bnde hamilelim psikolojisi bni begenmiyo flan diye triplere giriyodum...sennkide tamamen hormonlarin oyunu ...boyle seyler dusunme..hem on sevismeyle falanda bseyler yasayabilirsniz..dogumdan snra hersey duzelir skma canini..

Kızlar rahatlattiniz beni Allah razı olsun iltihap ve yara sorunu vardı ilaçkkullandım smear falan alındı bilinmeyen hücreler varmış doguma yakın tekrar smear alınacak kanser mi değil mi diye hamileliktende olabiliyormus doktorun öyle dedi. birde malum bölgede ağrı var korkuyorum bende kanser falan dedi doktor agrida olunca rahat olamiyorm Allahım tüm hamilelerin yardımcısı olsun inş tesekkur ederim kizlar
Allah sifa versin canim. Hamileliktendir meraklanma sen . Esinde tabiki aldatmiyodur . Hamile hamile kendine dert ariyor gibisin :anneadayı: . Ayrica esin ruyanda kadina vurmus sevin:KK54:

saçmalamayın yaa dr yasaklamadıysa cınsellıgınızı yasayın ruyasını sana anlatmasıı ıyı olmamıs ama adı ustunde ruya bu yaaa o kadar da degıl cevap da vermıyosunuz zaten nıye yazdıysam :KK14:

doktor mu yaaskladı cinselliği size
doktor mu yasakladı cinselliği size

Doktor yasaklamadi ama iltihap ve yaraya gore smear testi aldi o sonuca gore bilinmeyen hücreler çıktı prezervatif kullanan esin dedi ama benim malum bölgede ağrı oluyor resimde bebeğe birşey olacak diye çekiniyordu zaten beninde agrim olunca sknti işte

Doktor yasaklamadi ama iltihap ve yaraya gore smear testi aldi o sonuca gore bilinmeyen hücreler çıktı prezervatif kullanan esin dedi ama benim malum bölgede ağrı oluyor resimde bebeğe birşey olacak diye çekiniyordu zaten beninde agrim olunca sknti işte
Anladım canım ama kuruntu yapma olurmu
karpuz kabuğuna gerek yok relaks olmaya çalış

ben daha evli değilim ama gelecek düsününce hamileyken aldatılmak istemezdim

Kızlar yardiminiza ihtiyacım var 6 aylık hamileyim cinsel hayatı mız malum nettende baktığımda genelde erkekler hamilelik döneminde aldatiyormus ve bu kafamda hep bu sabahta kocam rüyamda beni bi kadın çağırıyordu dönüp bakmadim ama dedi ben ısrarla sordum tabi nasi kadındı neredeydiniz hiç yüzüne bakmadim kolundan ttu dönüp patlattim bitane dedi beim sorularından sonra ve şimdi kafama takıldi acaba benim aağzımı mi aradi böyle birşey yapmaya tennezzul eden etmek isteyen böyle konusurmu içime kurt düştü lütfen bana fikir verin
Sacmalama

Back
X