Hamileyim kaynananın psikolojik baskı yapması

Ay iğrenç. Başka kelime bulamıyorum, iğrenç.
Eltiniz ne yaptı?

Kayınvalidenize gidip iş yapmak sizin hatanız, burada kimseye kızmayın.

Geri kalan saçmalıklarını mesafeli olarak görmemiş olacaksınız. Çocuğunuzla ilgili rahatsız olduğunuz şeyleri direkt söyleyeceksiniz.

Kendimi ezdiren bi insan değilim çalışma yerinde ama iş eşimin ailesine gelince afedersiniz mal gibi kalıyorum sebebini ben de bulamadım sizce nedendir
Çünkü ailesiyle karşı karşıya gelirseniz eşinizin arkanızda duracağına güvenemiyorsunuz, evliliğinizin etkilenmesinden korkuyorsunuz. Kısacası eşinize güvenemiyorsunuz.

nıye her komuta uyuyorsun? bebegıne zarar verecegı halde ne dıye ıs yapıyorsun? sana bısıler dendıgınde ıcınden mırıl mırıl kurulacagına ne dıye sesını cıkarmıyorsun. net olun yahu. bam bam bam . ben bu hayatta bunu ogrendım. yanımda olmayacaklar hıc bı zaman kendı aılem gıbı olmayacaklar. tepeme cıktıgıyla kalır. mutlulugum kaynanayı mutlu ederek ordan dolanıp kocama gececekse gecmesın. defederım. kasinleşen sonuclanan kavgalarıma baglı konusuyorum. kımse ıcın kendınızı ezmeyın. hele hele cocugunuza bı damlacık zarar verdırtmeyın. kaplan mı olcaksınız aslan mı bılemem ama bı kalkın yahu. en kotu bosanırım dedım ya vızıklanacak bı olay degıl dedım su an ne kaynana dırdırım var ne kocam bana onlar ıcın kızabılır.:)) noktayı güzel yere koymak lazım basta..

Ya kadin küsse küssün ne olucak? Toksik insanlari altdan almaya gerek yok. Esiniz de kabahatli.

Kese içinde kanama yoktu rahattım ama onlara öyle dedim canımın kıymetini fazla bilmem salaklık da bende aslında kimse kırılmasın alınmasın diye işte artık bundan sonra olmaz yani
Kaynananın ne suçu var bunda niye kinleniyorsun. Dediğin gibi senin salaklığın yapmasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…