- 16 Aralık 2020
- 51
- -26
- 36
- Konu Sahibi buffybuffy
-
Kese içinde kanama yoktu rahattım ama onlara öyle dedim canımın kıymetini fazla bilmem salaklık da bende aslında kimse kırılmasın alınmasın diye işte artık bundan sonra olmaz yaniSiz niye düşük riskiniz varken kalkıp iş yaptınız ev gezmelerine gittiniz ki?
Kocamda onların ilk torunu maruz gör diyor bende senin ilk çocuğun aslında onlar maruz görsün dedim eşimi de psikolojisini bozmuşlar küçükken benim yanımda rahat kocamAy burda öyle bir mesaja denk gelmiştim. Kayınvalidesi yeni doğan bebeğini emzirmeye kalkmıştı bir üyenin. Olmaz diyemem o yüzden. Böyle saçma sapan tavırları olduğunda direkt bozun. Alınır, kırılır, gücenir, trip atar vs umrunuzda olmasın. Kocanız napıyor kayınvalideniz bunları söylerken?
Kendimi ezdiren bi insan değilim çalışma yerinde ama iş eşimin ailesine gelince afedersiniz mal gibi kalıyorum sebebini ben de bulamadım sizce nedendirSesini yukseltip kavga edeceksin gerekirse. Oyle ezik gibi kenara pısarsan o kaynana bebegi emzirmeye bile kalkar.
Kocamda onların ilk torunu maruz gör diyor bende senin ilk çocuğun aslında onlar maruz görsün dedim eşimi de psikolojisini bozmuşlar küçükken benim yanımda rahat kocam
Annesine yeri gelince lafını söyler dalga geçer beni savunduğunu dile getirir ama kırılmasında ister.Ama daha çok onun hayalini gerçekleştirmek istediğini anladım yani evlilik zamanında da olmuştu açıkçası hayal ettiği şeyler benim işime geldiği için tüm hazırlığı ona yaptırmıştımEşiniz konunun neresinde? Annesine tutumu nasıl
Dengede davranmaya çalışıyor. Çocuk olunca rahatsız olduğunuz noktada eşinize söyleyin o çözsünAnnesine yeri gelince lafını söyler dalga geçer beni savunduğunu dile getirir ama kırılmasında ister.Ama daha çok onun hayalini gerçekleştirmek istediğini anladım yani evlilik zamanında da olmuştu açıkçası hayal ettiği şeyler benim işime geldiği için tüm hazırlığı ona yaptırmıştım
Ya işte haklısınız ama beni öyle bi manüpile etti ki onunla gezmezsem iş yapmazsam hemen alınıp küser trip atar düşünmeye başladım bende de salaklık var tabiki bu da eşimden kaynaklı oldu ayrıca o kadar millettin arkasından konuşur bunların arkasındanda konuşurlar aman laf gelmesin şöyle olmasın diye kafayı yemişler .Düşük riskiniz varken gezmeniz, iş yapmanız kaynananızın suçu değil sizin kendi isteğiniz.
Alınıp küsse ne olacak? Çocuğunuzdan kıymetli mi?Ya işte haklısınız ama beni öyle bi manüpile etti ki onunla gezmezsem iş yapmazsam hemen alınıp küser trip atar düşünmeye başladım bende de salaklık var tabiki bu da eşimden kaynaklı oldu ayrıca o kadar millettin arkasından konuşur bunların arkasındanda konuşurlar aman laf gelmesin şöyle olmasın diye kafayı yemişler .
Annem bile baskı yapmıyordu önce daha sonra kaynananın niyetini anlayınca o da baskı yapmaya başladı haklı olarak ben elimden geldiğince annemle dengeledeyim bu arada annem babam ayrıldıDengede davranmaya çalışıyor. Çocuk olunca rahatsız olduğunuz noktada eşinize söyleyin o çözsün
İşte annem kırılmasın falan diyor.Şimdi gördüm ki ben annemi çok kırmışım bu zamana kadar kadın haklı olarak sitem etti bana aklım yeni başıma geldiEşinizin eli ayağı yok sanırım ki hamile eşine anasının evinde iş yaptırıyor.
Haklısınız. Benim de eltim kv ye bırakıyordu çalışırken, bir gün wp gruba bir video gelmiş. sanki çocuğu o doğurmuşta yeni anne gibi süzüle süzüle emziriyor gülümsüyor. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kendi çocuklarımı asla ama asla yalnız bırakmıyorum artık. Görüşmüyorumda yıllar oldu.Ay burda öyle bir mesaja denk gelmiştim. Kayınvalidesi yeni doğan bebeğini emzirmeye kalkmıştı bir üyenin. Olmaz diyemem o yüzden. Böyle saçma sapan tavırları olduğunda direkt bozun. Alınır, kırılır, gücenir, trip atar vs umrunuzda olmasın. Kocanız napıyor kayınvalideniz bunları söylerken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?