canım çokkkkk geçmiş olsun a.s.
umarım günden güne iyileşir tostoparlak evladını kazsız belasız alırsın kucuşuna
annenin yanına gelmeside ii olmuş canım benim süprizzzzz
inş eşinede kavuşursun ve en önemli inş o aileden uzaklaşırsın
onlar size rahat vermeyecekler bellliki umarım te z zamnda feraha kavuşursunuz:Saruboceq:
allaım murluluğunuzu daim etsin
yeniden geçmiş olsun cicim :1hug:
bişey daha vardı evde hiçbişey kalmamıştı yiyecek, eşim sordu evin eksiği var mı diye annem liste yapmıştı söyledim yazdı eşim. kaynımı arayıp söylemiş. ertesi gün alıp geldi.. aman Allah ım aşağıdan kadın kıyametler kopardı. kaynıma bağırıyo bidaha almıcaksın diye.. çok büyük kavga ettiler bıçakla yürümüş kaynımın üstüne.. bağırışları duyduk annemle.. annecağızım şok oldu.. ben alışmışım onun kavga çıkarıp durmasına galiba üzülmedim. Allah yanına bırakmasın.. 2 gün kavga ettiler. eşime anlattım biraz, üzülmesin istedim. ben de biraz iyiyim diye seviniyodum. benim karıma bakmasınlar , bide yiyeceğini de almasınlar hıı artık bardağı taşırıyolar dedi. ben Allah bizi kimseye muhtaç etmesin bitanem , dua et ben iyileşeyim boşver dedim kavga istemiyorum bişey deme dedim. eşim gene aradı aşağıyı laf soktu heralde benim kaynana çıldırdı, kayınpeder kaynım kaynana avaz avaz beni kötüledi sanırım. dinlemedim üzülmemek için. şimdi eşimle iyi oluşuma seviniyoz sadece..a.s.:1hug::asigim:
eşim yarın gece gelecek 4 gün kalcakmış((( ben hep onun geleceği günü beklerken.. yaşantıma ben bile şaşırır oldum. arıza için başka ülkeye göndereceklermiş. barış olsun istiyo fakat benden özveri bekliyo herşeye rağmen. ben o kadını nasıl affedebilirim ki... ya beni çok üzerlerse...annem yarın gdiyor. çok üzülüyorum.onsuz burda kalmak istemiyorum, yaşadıklarımdan daha kötüsünü yaşamaktan korkuyorum. bunlar ayrıca iftiracı da. dün gece rüyamda bir oyunun içerisine soktular beni, anlamadım ilk önce niyetlerini rüyamda, ama düşündükleri şey çok kötüydü... kızlar onları istemiyorum. daha ilk yılımda nefret ettim onlardan (((((((((
canım benim yaaa nasıl üzüldüm bilemezsin hatta şuan gözlerim doldu gerçekten. bende aynı durumdayım alt üstlü oturuyoruz şuan küsüm 1 aydır inmiyorum aşağıya bende bebeğime 7 aylık hamileyken bende buna benzer bir olay yaşadım. bu arada eltimde en alt katta oturuyor. neyse kahvaltı ettik başladı iş çıkarmaya bende tost makinasını alıp yukarıya çıkıyordum eşim gördü ona verdim kapıyı kapatınca benim çıktığımı zannetti ben mutfağa gelince baktımki arkamdan söyleniyor. çene çene s...cam çenesine diye bende birşey demeden eve çıktım çok sinirlendim. allaha çok şükür bebeğim oldu ama çok stresli 9 ay geçirdim. halada tartışmalarımız devam ediyor. gitmiyorum.
Allah o kadına akıl fikir versin bildiği gibi yapsın vijdansız kadın bu kaynanalarda merhamet vijdan yokmu allah aşkına yaaa yazık günah insan biraz düşünür,mağsuz yapıyor bebeğini düşürmek için. kurban olurum inme aşağıya bırak kudursun ne derse desin boşver kocan yok diyede yapıyor bunları. sen kendine bebeğine dikkat et fazla hareket etme allaha emanet ol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?