• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim, Kayınvalidem benimle uğraşıyor, çok üzgünüm yardım edin...

Bende senin durumuna çok üzüldüm.Aynı olay bendede var.İki tüp bebek denedim.Bir destek olan olmadı.Ne aradı,ne sordu,şimdi hamileyim yine arayıp sormuyor,üstelik benim eşim tam anneci.Seninki en azından senin yanında...Bunu unutma..Bide eşime canı ne istiyosa yapıyım diyormuş,bir telefon bile açmayan kadın,ben üstelik ona en kötü günlerinde yanında oldum,eşim askerde iken bile beni aramadı,o kadar sivri dilli bir insanki..Ben bu bebeğe mucize eseri normal yolla hamile kaldım ve sadece bunu düşünüyorum,eşim bile bana çok anlayışlı davranmıyor,şunu düşün en azından Allah sana meleğini göndermiş,sadece onu düşünmelisin,benimde lekelenme oldu,şimdi iyiyiz,Lütfen bu değersiz insanları umursama...

canım bak bende senin bu durumuna cok üzüldüm herkezde ayrı bir dert var...neyseki biz kadnlar burada birbirimize destek olmaya calısıyor yol gösteriyoruz...benim eşimde cok ilgisiz alakasız bir kızım var 3 yasında aksam eve gelince yemek uyeriz gecer tv karsısına tv izlerken orada uyuklar demezki eşimde calısıyor yoruluyor biraz yardımcı olayım demez ben gece 12 lere kadar parcalarım kendimi.....kızıma babanne bakıyor ona hergün kızıma yedirsin diye sah kahvaltısı ögle yamegi tasıyorum demiyorki kadın kızım yapma ben yaparım sen yoruluyorsun demiyor 3 yıldır babnneye yemek tasıyorum sanki bakıcı ya veriyoz cocugu.....eşimin ilgisizligi babnnenin rahatlıgı ev işleri ve iş hayatı derken artık tükendigimi hissediyorum.... yakın arkadaslarımda yok oturup dertleseyim neyseki sizler varsınız:)))biraz daha yazarsam gözyaslarımı tutamayacam

canım arkadaşlarım daha önce düşük yaptım bu 2.bebeğimiz. eşim yurtdışında çalışıyo 1 ay sonra gelicek. ben izmirliyim bursaya evlendim kimsem yok burda.kayınvalidemlerle aynı abartmandayız. altımda oturuyolar..cuma günü doktora gitmiştim, kıskanıyo farkındayım.misafiri gelmiş arıyo tel ile aşağıya in ,bulantım var yatıyodum dedim.inmemem problem old kızdı bağırdı ertesi gün bana. eşime anlattım, annesine arayım benden yana olduğunu gösterdi annesi daha çok kızdı.
hiçç canın bişey istiyo mu, bebek iyi mi iyi misin demez. her işini yapmama rağmen. eşimle birbirimizi çok sevdiğimize bile kıskanıyo. ertesi gün yani dün yemek yaptım sıcak sıcak götüreyim 1 tabak dedim. uzamasın diye. gel buraya konuşcaz dedi efend,m anne dedim sen ne yüzle oğluma anlatırsın, o evde seni barındırmıcam seni istemi yodum zaten boşucam ayırcam sizi, hamileyim ya 10 tane çocuğun olsada boşucam ayırcam sizi bunu aklından hiç çıkarma dedi. dün çok ağladım, babına anlattım babası kızım annenin sözü geçer bizim evde, o haklı falan diye yani karısından yana. eşime anlattım çok üzüldüm ağladım sabah bi damla leke gelmiş çok üzgünüm kızlar yardım... bebeğimizi çok seviyoruz ona bişey olmasın.......

canim benim uzulme takma kafana esin arkandaysa hic sorun yok tatlim bisey yapamaz hem nederler isiracak kopek disini gostermezmis buyukluk sende kalsin stres yapma tatlim bebisini dusun sen Allah bildigi gibi yapsin onu nedeyim sukur benim oyle degil kaynanam kayinbabam beni cok severler evimiz ayri uzagizda biraz esim izinli olunca cani isterse gideriz az gorurler anliycan cok severler o yuzden ama senin durumunda olsaydim takmazdim esin arkanda yani bebisini dusun onunda istedigi bu seni uzup bebisini kaybetmeni istiyo sen tam tersini yapman gerekiyo bosver ama esin arkanda degilse isin zor tatlim ya bi insan neden evladini mutsuzlugunu istemez anlayamiyorum gercekten benim evladim mutlu olsunda yuzunu gormeyim napim yani ara sira gelip gitsinler tadinda torunlarimi seveyim yeter ben fazla gitmedigim icin banada gelmese evladim anlarim yani sen kib tatlim uzme takma kafana o konusur susar

ben aglayacaktim nerdeyse cok uzuluyorum ya boyle seylere kadin kadina kotuluk yapiyo esin arkanda degilse omur boyu cekersin valla yat kalk dua et esin sana baglansin Allah yardimcin olsun insallah tatlim uzme kendini umudunuda kaybetme sabrin sonu selamettir ins Allah gonlune gore verir

sen bana adresinizi yazip yollasana ben bu kadina cok kotu ayar oldum turkiyeye gelince bir ziyaret edeyim terbiyesiziiiiiiiiiiiiiiii bende hamileyim ve benimde cok bulantim oluyo ve sana hak veriyorum nasil misafirine hurmet kendine hizmet bekliyo bu kadin hicmi hamile olmadi sen onun caninin canini tasiyosunnnnnn ben boyle kaynanalari bogmak istiyorummmm hos benimmide ayni hamurdan ama neyseki cok uzaklarda allahima sukurler olsunki....

canım benimde aynı seninki gibi bi kaynanam vardı oturdumuz yerde seninki gibi çevremiz yoktu kocama yaptıklarını anlatıyodum beni anlamıyodu annesinin yanından kurtarmadı beni sonunda sekiz aylıkken bebeğim karnımda öldü şimdi taşındık yanından ama benim yaşadıklarım bana kaldı sana tavsiyem bir an önce ordan kurtul annenlerin yanına git eşin gelene kadar hemen gelince eşyalarınızı annenlerin orda yakın taşısın canım

canım benim başına gelen kötü bir durum allahım yardımcımız olsun bencede bir an önce ailene arayıp seni almaya gelsinler benim kaynanamda kışın benim oturdugum yerdeler yazın köye gidiyorlar evlerimiz ayrı ama yinede altlı üstlü oturuyormuşuz gibi yetip artıyorlar eşim eskiden onların agzına bakıyordu çok şükür ya hamileyim diye yada degişiyor iyi yani şimdilerde eşinin senin tarafında olması çok güzel

eşine söyle ailenin yanına git eşin dönene kadar allahım ne kötü insanlar varya...allahından bulsun...

arkadaşım çok üzüldüm geçmiş olsun öncelikle ama diyemedinmi kayınvalideye elinden geleni ardına koyma bi kere evlendim, öyle kolay değil beni boşatmak, zır cahil biri değilim haklarımı biliyorum.karşında susuyorsam korkmamdan değil.gerekirse oğlunuda alır giderim izmire diyee...sen baya bi sessiz kalmışsın demekki.deli deliyi görünce sopasını saklarmış azcık dişini göster eşine şikayet ederse çok üstüme geldi söyledim dersin.erkekler kadın tartışmalarındabelli bi yere kadar taraf olup sonra ne halin varsa gör diyenlerdendir.sen kendini koruyacaksın gerekirse kocana karşı da bunu yapmalısın.ayrıca bi tavsiye tlf nu eline alıp babam sizinle görüşmek istiyor arıyorum şimdi dersin kavga edersen eğer çok işe yarıyor.yağmasanda gürle demişler canım.sen ağlayacağına onlar ağlasın!!!

canım arkadaşlarım daha önce düşük yaptım bu 2.bebeğimiz. eşim yurtdışında çalışıyo 1 ay sonra gelicek. ben izmirliyim bursaya evlendim kimsem yok burda.kayınvalidemlerle aynı abartmandayız. altımda oturuyolar..cuma günü doktora gitmiştim, kıskanıyo farkındayım.misafiri gelmiş arıyo tel ile aşağıya in ,bulantım var yatıyodum dedim.inmemem problem old kızdı bağırdı ertesi gün bana. eşime anlattım, annesine arayım benden yana olduğunu gösterdi annesi daha çok kızdı.
hiçç canın bişey istiyo mu, bebek iyi mi iyi misin demez. her işini yapmama rağmen. eşimle birbirimizi çok sevdiğimize bile kıskanıyo. ertesi gün yani dün yemek yaptım sıcak sıcak götüreyim 1 tabak dedim. uzamasın diye. gel buraya konuşcaz dedi efend,m anne dedim sen ne yüzle oğluma anlatırsın, o evde seni barındırmıcam seni istemi yodum zaten boşucam ayırcam sizi, hamileyim ya 10 tane çocuğun olsada boşucam ayırcam sizi bunu aklından hiç çıkarma dedi. dün çok ağladım, babına anlattım babası kızım annenin sözü geçer bizim evde, o haklı falan diye yani karısından yana. eşime anlattım çok üzüldüm ağladım sabah bi damla leke gelmiş çok üzgünüm kızlar yardım... bebeğimizi çok seviyoruz ona bişey olmasın.......

Bu nasıl bir insan..

İnsan kendisine yapılan şeyi başkasına yaparmış bunu biliyor muydun?

Kıskançlar, fesatlar....

En iyisi eşinle konuş, ve bir an önce başka yere taşının..........:delphin:

ooo bebege zarar gelmesıne izin verme,

ısıracak köpek dişini göstermezmıs dogru yanıt,
ayrıca eşin de babası gıbıdır yani kayınpederın kaynananın tarafındaysa eşin de senın yanında
merak etme sen bebegını saglıkla dogur hepsı kısmet sıkma canını anne adayısın sen ya sıkma canını.
:nazar:

Esin gelene kadar inme o kadinin yanina, gorunme.
Esini bekle 1 ay sonra gelecekmis nasil olsa
Bebegine dikkat et, zarar gelmesin ona
Ayrica esin geldiginde de annesini alsin karsisina, benim esimden bosanmak gibi bir niyetim yok, eger karima, çocuguma, evliligimize bir zarar verirsen, beni kaybedersin, bunu bilmis ol desin
azicik disini gostersin, bakalim sonra birsey yapabiliyor mu sana.

yaa allah aşkına bırak ne hali varsa görsünn ay sinir oluyorum artık şu kaynanalaraa yaa bi kaşık suda boğcan hepsinii inanın nefret ederr oldumm bizedemii böle yapcakk bu kadınlarr..
canım hiçç takma sallama bile ne halleri varsa görsünn eşinde zaten senii destekliyoo gerisii boşş boşverr

aman bu kaynanalardan neler cekılıyor yaaa
canım esının gelmesıne daha 1 ay varmıs
bu zamana kadar kendı aılenın yanına gıtsen daha ıyı olmaz mı
esıne anlat olan bıtenı,kendı ve bebegının saglıgını dusunmen gerek
ama o evde o kaynanayla bıraz zor gorunuyor

hic korkma,üzülme canim...
bisey yapamaz...
sende madem artik esinde biliyor cek kapini 1 ay acma kimseye...gelin yetis ölüyorum dese duyma...
baksana gelin begenmiyor hatun...
cevapta verme,hee de gec,yavrunu düsün sadece...
allah kolaylik versin,böyle insanlarin serrinden korusun

yaa nasıl şaşırıyorum böyle şeyleri duyunca nasıl vicdan bu böyle hizmetcimi bulmuş kendine gel deyince gelecek git deyince gidecek nasıl sinirlendim hamile kadına bu yapılırmı Allah bunu onların yanına bırakır mı?Boşayıp ne geçecekki eline.ki yapamaz eşinle sen kendini severken.sabret canım başka şeylerle ilgilen ne de olsa eşin gelecek o konuşunca susar mecburen.allah yardımcın olsun bebişini ,eşini,mutlu olacağınız günleri düşün

cnm ya bırak allaha ahavale et o kaynana olacak kişiyi neyse agzımdan kötü birşey çıkacak şimdi..ailen yanında yok diye sahipsiz sanıyorlar seni sakın ha kendini ezdirme sende artık bir annesin ve yuvan var kendi aileni düşünmek kollamak zorundasın...laflarına kulak tıka iş çıgırından çıkmış zaten yok ayırırım sizi, isterse 10 çocuk falan olsun nasıl laflar bunlar yaa..bırak gitsin ya sen kendini ve bebişini üzme..

valla gözlerim doldu biliomusun şu anlattıklarını okuyuncamirmirmirmir hiç insaf vicdan kalmamış insanlarda ..valla kimsecikler ksra bakmasın ama ben kaynanayı boğazlarım heralde..annemin bi lafı var..şeyeden tatli olur die..sana yap dicem ama hem hamilesin hemde bi kanadın uzaklarda...kayınpederinde arkanda diil..keşke buralarda otursaydında ben sana sahip çıkabilseydim..hem bölelikle kaynananı boğazlama şansım daha yüksek olurdu:kızgın:

okurken bile için cız etti
bir insan nasıl böyle davranır sonucta torunu nu tasıyorsun pes diyorum
mutlaka ailenden birini cağır anne olur hala olur
ama lütfen yanlız kalma
belli olmaz ne yapacağı
kendini ve bebeğini koru yerimseniben

canım sen hiç kafana takma kayınvalidenle de muhattap olma kocanada bişey belli etme artık canı sıkılmasın ama gelincede çek kanara anlat olanları dayanamadığını söyle ...

Allah kolaylık versin canım benim başımda da geçti değişik versiyonları yeni evliyken :oklava: ben taviz vermedim

saygıyı elden bırakma ama kişiliğinden de ödün verme !!!

a.s.

Back