Bende senin durumuna çok üzüldüm.Aynı olay bendede var.İki tüp bebek denedim.Bir destek olan olmadı.Ne aradı,ne sordu,şimdi hamileyim yine arayıp sormuyor,üstelik benim eşim tam anneci.Seninki en azından senin yanında...Bunu unutma..Bide eşime canı ne istiyosa yapıyım diyormuş,bir telefon bile açmayan kadın,ben üstelik ona en kötü günlerinde yanında oldum,eşim askerde iken bile beni aramadı,o kadar sivri dilli bir insanki..Ben bu bebeğe mucize eseri normal yolla hamile kaldım ve sadece bunu düşünüyorum,eşim bile bana çok anlayışlı davranmıyor,şunu düşün en azından Allah sana meleğini göndermiş,sadece onu düşünmelisin,benimde lekelenme oldu,şimdi iyiyiz,Lütfen bu değersiz insanları umursama...
canım bak bende senin bu durumuna cok üzüldüm herkezde ayrı bir dert var...neyseki biz kadnlar burada birbirimize destek olmaya calısıyor yol gösteriyoruz...benim eşimde cok ilgisiz alakasız bir kızım var 3 yasında aksam eve gelince yemek uyeriz gecer tv karsısına tv izlerken orada uyuklar demezki eşimde calısıyor yoruluyor biraz yardımcı olayım demez ben gece 12 lere kadar parcalarım kendimi.....kızıma babanne bakıyor ona hergün kızıma yedirsin diye sah kahvaltısı ögle yamegi tasıyorum demiyorki kadın kızım yapma ben yaparım sen yoruluyorsun demiyor 3 yıldır babnneye yemek tasıyorum sanki bakıcı ya veriyoz cocugu.....eşimin ilgisizligi babnnenin rahatlıgı ev işleri ve iş hayatı derken artık tükendigimi hissediyorum.... yakın arkadaslarımda yok oturup dertleseyim neyseki sizler varsınız:)))biraz daha yazarsam gözyaslarımı tutamayacam