• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim, Kayınvalidem benimle uğraşıyor, çok üzgünüm yardım edin...

canım eşinin sana destek olması büyük mutluluk.bırak kaynanan ne derse ne yaparsa yapsın.her sefer eşini arayıp onu da üzme.bilki eşin seni çok seviyo,gerisi boş,yalan.o kaynana olacak kadın içöin kendini üzmeye ve bebeğini tehlikeye atmaya değmez.umursamıyomuş gibi davran.Allah yardımcın olsun

benim kayınvalide sorunum hiç olmadı.sağolsun her zaman yardımcı olmaya çalışır.hatta oğlu şakdan dövecem falan dediği zamanda günah günah olmaz falan der.))anlamıyorum ki böyle yapınca eline ne geçecek..bence bir insan oğlunun mutlu olduğunu görüncekendisi de mutlu olmalı..böyleleri mutluluk nedir bilmediği için çevresindekilerinde mutluluğunu çekemiyor.ben onu anladım.birilerini bu kadına dur demesi lazım..kocası bile birşey demiyorsa artık kim dur diyecekse

canım eşinin sana destek olması büyük mutluluk.bırak kaynanan ne derse ne yaparsa yapsın.her sefer eşini arayıp onu da üzme.bilki eşin seni çok seviyo,gerisi boş,yalan.o kaynana olacak kadın içöin kendini üzmeye ve bebeğini tehlikeye atmaya değmez.umursamıyomuş gibi davran.Allah yardımcın olsun

a.s a.s a.s

allahım kayınvalide denince saclarımın dipleri sızlıyo
bak canım bu sorun birtek sende degil aynı sorunu bende yaşıyorum en önemlisi senin şansın var eşin senin yanında ya benim gibi olsaydın
bilmedim bende eşimle paylaştım benden haksızı yok eşim gelinligime varana kadar af sölerdi ya böyle bi kocan olsaydı
hem bak allah sana ne güzel annnelik duygusunuu tattırıcak inaşallah benim cocugum olmuyo dr gidiyom bişeyin yok dıyo biliyorum stresten olmuyo ama gelde analat kötü konusuyolar beni dellendiriyolar sonrada dr. dr. gezdiriyolar
oyuzden canım halıne şükret bak kocanın yanında olmasıa imrendim senden de beteri varmış..

siz birbirinizi sevdikten sonra takmada konuşmada bence artık haddini aşmış.. ne o öyle tehditler hemde hamile bir kişiye...
bence başka bir eve taşının. bayramdan bayarama eşinizle görüşün. böyle gitmez. çok zor.

bebeğinizi düşünün ve üzülmeyin madem eşinizde sizden yana..

canım kendi anneni babanı çağır anlat durumu önce yada onlar sana gel diyebilri klocana bir bir anlat bunları de kaynananın dediklerini.. sonrada annemlerin yanına gidiyorum bebeğimize bişey olmasından korkuyorum de bize bişeyler yapaacğından korkuyorumm dersin bebeğim...

sakın sıkma canını canısı yaaa şu hassah dönemini geçirmeye bak gülüm.. bu zamanlar çok önemliymişşş..

boşver canım ne kendini üzüp yıprat nede karşı tarafı kır...güzel yaklaş onlara ve yeri geldiğindede güzel güzel anlatırsın...

İnanmıyorum nasıl bir anne bu böylee:1shok:
İnsan biraz olsun vicdanlı olur...
Anne babalar evladının mutlu olduğunu görünce daha çok iftihar etmeli.. Onlar mutlu iken kendileride mutlu olmalı diye düşünüyorum
AMa sizin kayılvalideniz o gruba girmiyor anlaşılan.
Ben olsam kıymetimi bilmiyor hamile iken saygısızca davranıyorsa ne evine giderim nede evime alırım..Bide tehdit ediyor yaaa yuhh yani...
Bence uzak dur yaranamıyorsun belli rahsal sorunu olabilir..Yani bir anne böyle olamazzz..

canlarım Allah hepinizden razı olsun.. doktorumla konuştum yatak istirahati ve sttresten uzak dur dedi. vitamin haplarını iç dedi. biraz oturayım dolaşayım leke geliyo ,belim çok ağrıyo kızlar hepsini anlattım doktoruma.. bugün kendimi iyi hissediyorum şükür.. ama dinleniyorum hep. eşim geçengün ablasıyla plan yapıp , beni annesiyle barıştırmaya çalıştığından bahsetti. annesiyle konuşcakmışta sonra sen aşağıya inip özür diler miisin dedi.. ben ne yaptım ki özür dileyeyim dedim. onlar özür dilicek yapıda kişiler değil suçlu olsada, bizden büyük olmalarının hatrına ,özür dilicemişim. ben çokk etkilendim olanlardan, nasıl ağladığımı gördün, bağırıp çağırıyo hala aşağıdan duyuyorum dedim.. ben daha iyi değilim kanamam oluyo hazır değilim dedim geçiştirdim..ama asıl düşüncem özür falan dileyemem, hatta bidaha anne demek nasip olmaz inşh. demek istemiyorum çünkü.. kimse kapımın önünden bile geçmiyo, aslında yardıma ihtiyacım var Rabbim biliyo. ailem gelmek istiyo sesimden anlıyolar.. eşim korkuyo daha büyük sorun çıkarır annesi diye.. şimdi gelmeleri iyi olmaz diyo. o günden sonra hiçbirini görmedim, inşh.bidaha görmem.
sevgiler hepinize........

Son düzenleme:
annenleri gelmesi bence cok iyi olur
neden öyle düşünüyrsunuz
senin yemeğini işini kim yapıyor
senin istirahat etmen lazım
bi an evvel aileni cağır

canım eşimin annesi kavga çıkarırsa aileler birbirine girer diye eşim korkuyo. annesinin nasıl biri olduğunu biliyo eşim.

canım eşin senden yanaysa boşver dicem ama kaynananın yakınında olman kötü
bence eşin döndüğünde evinizi uzak bir yerden tutun.daha az görüşürsen belki kafan daha rahat olur
nasıl kaynanalar var anlamıyorum
insan evladının mutluluğuna sevinir siz kötü olsanız daha mı çok sevinecek yani

bu nasıl bir vijdandır yaaa inanamıyorum. ona eli maşalı bir gelin düşmemişte konuşuo hasbam
sen hiiiçççç takma canım oralı bile olma. senin çocuğun var karnında onu düşün bak leke de gelmiş üstelik daha önce düşük yapmışın yazıkk değil mi? ben ce bir an önce ayrıl aynı apartmanda oturma mümkünse ayrı şehirlerde yaşayın ama aynı yerde oturma. bakk edepsize yaaa bide boşatıcam sizi diyo haa hadi yapta göreyim desene bakayım ne diyecek sana. kolaydı öyle boşatmak :kızgın: ben çok sinirlendim o kadına yaaa densiz hiç hamile kadına böyle şey söylenir mi ? bırak hamileliği hiç bir kadına söylenmez bu....

canım ya:teselli:
hamiş hamiş üzüyor seni kayınvaliden ya Allah bildiği gibi yapsın..
Tabi eşinde uzakta yüklendikçe yükleniyor sana..
Eşinle konuş ve kayınvalidenle zorda kalmadıkça görüşme...
Eşin seni anlayışla karşılayacaktır...
Kendinide üzme bebeğini düşün canım olurmu...
:teselli:

Bebeğinden başka hiçbirşeyi takma kafana, kolay değil tabiki.....Ama onu düşüneceksin, çaren yok bence....

Güzelim,
sen iyi misin? Arkadaşlar tepkilerinde neden biraz yüzeysel kalıyorlarmış gibi hissediyorum ben? Ne demek "boşatırım seni lan" tavırları ... Sen belki de çocuğunu kaybediyorsun üzüntüden, beyefendi annesi sinir krizi geçirmesin diye senin en büyük destekçinin, en büyük yardımcının gelmesini istemiyor hem de ta cezayirlerden karışıyor buna ha ... Ne soruyorsun ve ne duruyorsun? Hemen ara anneni; ortalık karışmalı bence ... Susarsan başına daha çok şey gelir güzelim ... Ve bunlar daha ilk damlalar .. Ne kadar biriktirip göl yapabilirsin veya buna ne kadar dayanabilirsin bilemiyorum. DAha şimdiden aile desteğini almana engel oluyorsa, KOCANDA ıŞ YOK derim ben ... SAkın yanlış anlama beni onu tabi ki sen daha iyi tanıyorsun. Ama bu durumda annesinin gelip senden özür dilemesi gerekiyor; aksi takdirde ben bir daha yüzüne bakmazdım o kadının ... Bunu da senin değil, eşinin "git karımdan özür dile, yoksa seni affetmem" diyerek ifade etmesi gerekiyor. Bence eşin nabza göre şerbet veriyor; sana farklı annene farklı güzelim ... (Ne kadarı doğru bilemem; ama ben böyle görüyorum)

Herşeyden önemlisi ... Şu anda seni dokuz ay karnında taşımış, seni emzirmiş isana gözünün içi gibi bakmış kadının, ANNENıN desteğine ihtiyacın var güzelim ... Hiç kimse EVET EŞıN DE DAHıL HıÇ KıMSE şimdi, şu anda hemen bugün annenin sana destek olmasını engelleyemez ve ENGELLEMEMELı... CAhil olma ve cahillere uyma... Anneni ara güzelim ... O senden daha tecrübeli ... Nasıl davranman, ne yapman gerektiğini sana bir güzel öğretecektir ve onun merdivenden çıkarkenki ayak sesleri bile aşağıdaki kadının kulaklarını inletecektir emin ol :)

Kendine güven ve asla geri adım atma ve taviz verme güzelim ... ıyi haberlerini bekliyorum

canım arkadaşlarım daha önce düşük yaptım bu 2.bebeğimiz. eşim yurtdışında çalışıyo 1 ay sonra gelicek. ben izmirliyim bursaya evlendim kimsem yok burda.kayınvalidemlerle aynı abartmandayız. altımda oturuyolar..cuma günü doktora gitmiştim, kıskanıyo farkındayım.misafiri gelmiş arıyo tel ile aşağıya in ,bulantım var yatıyodum dedim.inmemem problem old kızdı bağırdı ertesi gün bana. eşime anlattım, annesine arayım benden yana olduğunu gösterdi annesi daha çok kızdı.
hiçç canın bişey istiyo mu, bebek iyi mi iyi misin demez. her işini yapmama rağmen. eşimle birbirimizi çok sevdiğimize bile kıskanıyo. ertesi gün yani dün yemek yaptım sıcak sıcak götüreyim 1 tabak dedim. uzamasın diye. gel buraya konuşcaz dedi efend,m anne dedim sen ne yüzle oğluma anlatırsın, o evde seni barındırmıcam seni istemi yodum zaten boşucam ayırcam sizi, hamileyim ya 10 tane çocuğun olsada boşucam ayırcam sizi bunu aklından hiç çıkarma dedi. dün çok ağladım, babına anlattım babası kızım annenin sözü geçer bizim evde, o haklı falan diye yani karısından yana. eşime anlattım çok üzüldüm ağladım sabah bi damla leke gelmiş çok üzgünüm kızlar yardım... bebeğimizi çok seviyoruz ona bişey olmasın.......

canım ya vicdansız dicemkayınvalidene kusura bakma
insanlar bazen kendi gençliklerini böyle unutyorlar
sen eşinle mutluysan hiç bişey yapamaz korkma sakın
zor biliyorum ama duymamaya çalış anladığım kadarıyla senalttan aldıkca yapıyor
bir süre görüşme kırıldığını belli et ağır konuşmuş
büyük olması insanı ezmesini gerktirmez anne olması da
bunu anlması lazım

yazık bende bir kere düşük yaptım çok üzüyor insanı sakın hiç birşeyi takma canım çok üzüldüm
gerçekten valla yanında olmak isterdim canım benim
üzülme takma başka şeylerle ilgilen

sakınnnnn sakınnn bana da diytolar kaynanı takma falan ama benimkisyl seninkisi farklı sn hamilesin bebeğin için duymicaksın bebeğini düşünceksin sakın haaa sakınn kaynanı düşünüp dertlenicene bebeğini düşün canım sen alalh hayırlısıyla kucağındada görmeni nasip etsin

Back