• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim, Kayınvalidem benimle uğraşıyor, çok üzgünüm yardım edin...

allahım yarabbim ne kaynanalar var.. hiçmi allah korkusu yok ya yanında eşin yok ve hamilesin zaten hassas bir dönem..millet çocuğum olsun diye neler çekio..ve senin düşük tehliken var..sakın canım takma kafaya demesi kolay diceksin ama çocuğun için bunu yapmak zorundasın..çünkü sonra daha çok üzülen yine sen olursun..rabbim kayınvalidene insaf sanada bebişin ve eşinle birlikte mutluluk versin canım...

ağzım açık kalıyor haaa, ne biçim insanlar var!!!!
boşver kıss çatlasın patlasın inadına mutlu ol, canının istediğini ye, ondan da hibişi bekleme. hatta mümkünse anneni çağır yanına, gelsin o cadıya ağzının payını versin. kocan seviyor ne mutlu sana. üzülüp de bebeğini de üzme!
hamileyken kocasından dayak yiyenleri okuduk, kaynanadır bu, söyler; ama kocanla aranız iyi olduktan sonra hiçbişi yapamaz.

canım benim neredeyse kendim geldi gözümün önüe bende 8 aylık hamileyim ama kaynanam bir gün arayıp sormadı halada tık yok ne beni ne eşimi arıyorlar kayınbabamda dahil halbuki ilk torunları
ama bak sen bebiş bekliyosun onun saglıgı için kaynananı kafana takma eşin gelsi oda senden yana sanırım sen o kadını Allaha emanet et duymamazlıktan gel kulagını kapa he de gec boş ver o tür insanlar iyiliği hak etmiyorlar ama sen önce kendini düşün unutma cok minik bi can tasıyosun kendine iyi bak tatlım

çok zor bir durumdasın.
fakat şöyle bir durum var eşinin yurt dışında çalışması senin için bir avantaj.
genellikle 12. haftadan sonra düşük tehlikesi ortadan kalkar.bu zamana kadar sabredip bebeğine iyi bakmalısın.eşinle hemen konuşmalısın.tehlikeli dönem bittiğinde yanına gelmek istediğini ve orada birlikte yaşamanız gerektiğini söylemelisin.12. haftaya kadar eşin orada sizin için evini barkını hazırlar.bir oda olsun yeter zaten huzur daha önemli.
eşinin yurt dışında olması sizin için gerçekten avantaj çünkü ikiniz yurt dışında olursanız o ruh hastası size zor bulaşır.ama eğer aynı yerde kalmaya devam ederseniz hatta yanında kocan da olsa asla size rahat huzur vermez.
eşinle konuşup halletmen lazım.doktorunlada konuş, kaçıncı haftaya kadar tehlike olduğunu öğren.
ben 12. haftamda 10 saat karayolu ve deniz yolculuğu yapmıştım.üstelik başlarda bende de düşük tehlikesi vardı.doktorum gidebilirsin artık demişti.

Son düzenleme:
se_yu canım eşini taktir etimsüprizzzzz
mşl allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu bebişinizle huzurlu mutlu yaşarsınız inş:Saruboceq:
canım sende eşini kırma bak adam dengeyi sağlamaya çalışıyo annesinide silip atamazki ne kadar gaddar olursa olsun :1no2:
sen git yarım ağız kusura bakma de
ama yardıma ihtiyacım var de
annemin gelcek haberiniz olsun de:jeyyar:
anneni çağır eşin gelene kadar yalnız kalma onlarla
bide böle kadınlardan herşey beklenir evine tek girmesine izin verme büyü falan yapar mazallah kafamçokkarıştı

canlarım beşgün önce doktora gittim 3 gün serum taktılar, hastaneye yattım.eşim korkmuş aradı ağlıyo . üzülme iyim bitanem dedim . ilk gün eşimin haber vermesiyle kaynım,kayınvalide,bide sırdaşı karşı komşusu geldiler. ben yatıyorum hastanede serum takılı, hiç konuşmadı benimle ben de diğerlerin sorularına cevap veriyorun ama halsiz baygın gibiyim. bu kaynım gidince laf sokmalara bi başladı, yok kanamam yokmuş yalan söylüyomuşum, sonra bana ne kadar gıcıklığı varsa bir bir saydı bağırdı çingeneler gibi hastanede.. hiçbir lafının altında kalmadım hem suçlu hemde üste çıkmaya çalışıyo. yok oğlumun hatrına geldim makinede çamaşırım kaldı, öğleden sonrada gezmeye gitcekmiş bana bunları diyo Allah'ından bulasıca... biliyorum ben oğlunun hatrını kaç gün yalvardı sana telefonda karıma bak diye kapımın önünden bile geçmediniz dedim. bana boşucam sizi, 10 çocuğun olsa gene boşucam dedin, dar getircem o evi sana dedin dedim.. aaaa korktum ben senden yalan diyo.. beni herkes tanıyo ben ne duyduğumu iyi biliyorum dedim. o günden sonra üzüntüden kanamam oldu sen daha ne diyosun dedim. buraya kavga etmeye mi geldin dedim.. sustu sonra . susmasa attırcaktım onu hastaneden. hastayım kavgaya gelmiş hastaneye.. ki 1 hafta önce hasta oldu ben baktım ona.. eşime anlattım hiç üzülme dedi. sağlığınız önemli dedi. boşver onu dedi.. kızlarrrrr annem geldiiii çok mutluyum . o olayın ertesi günü bana bakmaya.. çok kötüydüm kızlar şimdi iyi sayılırım Allah a şükür. kanamam durdu, yemek yiyiyorum artık. annem hiç gitmese keşke... biraz zor yazıyorum yattığım için gene anlatırım inşh.

kızlar biliyomusunuz ilk düşük yaptığımda da bana "ağlayıpta oğlumu üzme" demişti. benim canım yanarken. bi ah ettim kızından gör aynı acımı diye aynısı ertesi günü onda oldu. hiçbişeyi yoktu dış gebelik oldu dendi. Allah büyük.
iyi ki varsınız öptüm hepinizi. teşekkürler...a.s.:nazar:

canım çokkkkk geçmiş olsun a.s.
umarım günden güne iyileşir tostoparlak evladını kazsız belasız alırsın kucuşuna:emir_bebek:
annenin yanına gelmeside ii olmuş canım benim süprizzzzz
inş eşinede kavuşursun ve en önemli inş o aileden uzaklaşırsın
onlar size rahat vermeyecekler bellliki umarım te z zamnda feraha kavuşursunuz:Saruboceq:
allaım murluluğunuzu daim etsin :nazar:
yeniden geçmiş olsun cicim :1hug:

bişey daha vardı evde hiçbişey kalmamıştı yiyecek, eşim sordu evin eksiği var mı diye annem liste yapmıştı söyledim yazdı eşim. kaynımı arayıp söylemiş. ertesi gün alıp geldi.. aman Allah ım aşağıdan kadın kıyametler kopardı. kaynıma bağırıyo bidaha almıcaksın diye.. çok büyük kavga ettiler bıçakla yürümüş kaynımın üstüne.. bağırışları duyduk annemle.. annecağızım şok oldu.. ben alışmışım onun kavga çıkarıp durmasına galiba üzülmedim. Allah yanına bırakmasın.. 2 gün kavga ettiler. eşime anlattım biraz, üzülmesin istedim. ben de biraz iyiyim diye seviniyodum. benim karıma bakmasınlar , bide yiyeceğini de almasınlar hıı artık bardağı taşırıyolar dedi. ben Allah bizi kimseye muhtaç etmesin bitanem , dua et ben iyileşeyim boşver dedim kavga istemiyorum bişey deme dedim. eşim gene aradı aşağıyı laf soktu heralde benim kaynana çıldırdı, kayınpeder kaynım kaynana avaz avaz beni kötüledi sanırım. dinlemedim üzülmemek için. şimdi eşimle iyi oluşuma seviniyoz sadece.. :nazar:a.s.:1hug::asigim:

canım çokkkkk geçmiş olsun a.s.
umarım günden güne iyileşir tostoparlak evladını kazsız belasız alırsın kucuşuna:emir_bebek:
annenin yanına gelmeside ii olmuş canım benim süprizzzzz
inş eşinede kavuşursun ve en önemli inş o aileden uzaklaşırsın
onlar size rahat vermeyecekler bellliki umarım te z zamnda feraha kavuşursunuz:Saruboceq:
allaım murluluğunuzu daim etsin :nazar:
yeniden geçmiş olsun cicim :1hug:

Allah razı olsun canım.. hepiniz ne kadar tatlısınız sizleri çok seviyorum.. Allah hepimize mutluluğu nasip etsin.. ne büyük umutlarla evleniyoruz, hakkımız ama ya mutluluk:teytey::emir_bebek::dance::nazar::enbuyukkk:a.s.

bişey daha vardı evde hiçbişey kalmamıştı yiyecek, eşim sordu evin eksiği var mı diye annem liste yapmıştı söyledim yazdı eşim. kaynımı arayıp söylemiş. ertesi gün alıp geldi.. aman Allah ım aşağıdan kadın kıyametler kopardı. kaynıma bağırıyo bidaha almıcaksın diye.. çok büyük kavga ettiler bıçakla yürümüş kaynımın üstüne.. bağırışları duyduk annemle.. annecağızım şok oldu.. ben alışmışım onun kavga çıkarıp durmasına galiba üzülmedim. Allah yanına bırakmasın.. 2 gün kavga ettiler. eşime anlattım biraz, üzülmesin istedim. ben de biraz iyiyim diye seviniyodum. benim karıma bakmasınlar , bide yiyeceğini de almasınlar hıı artık bardağı taşırıyolar dedi. ben Allah bizi kimseye muhtaç etmesin bitanem , dua et ben iyileşeyim boşver dedim kavga istemiyorum bişey deme dedim. eşim gene aradı aşağıyı laf soktu heralde benim kaynana çıldırdı, kayınpeder kaynım kaynana avaz avaz beni kötüledi sanırım. dinlemedim üzülmemek için. şimdi eşimle iyi oluşuma seviniyoz sadece.. :nazar:a.s.:1hug::asigim:

oy canım oy rabbim seni o cadıdan biran önce kurtarsın.canım çok şanslıymışsın eşin senden yana. bide gözün aydın annen gelmiş bildiğim kadarıyla eşin 1 ay sonra dönecekti az kalmıştır eşin gelene kadar annen yanında kalsın canım

canım degneksiz köyü bulmus o
opndan yapıyıo.annenlere
anlat
grelsinler
konussunlar
dişlerini
göstersinler
benimm
aile ole
yaptı
şimdi
mum bi
bişey dedimi
ondan önce harlıyom valla
dene
bi

canım üzülme boşver ne güzel hamilesin şu anda senin yüzünde tebessümle dolaşman lazım .. kaynananda çok kuduruyo bu gidişle kendi başını yicek .Allah bildiği gibi yapsın de .benimde kaynanam bana yaptı haksızlıklar ama çok ilendim Allah a havele ettim .hastanelere düştü ben sağlamım diyen kadın işleri bozuldu herşeyleri ters gidiyo hala.
sen bebeğini düşün. aşağıdan sesinimi duydun onun olduğu odanın üstünde aç müziği çatlasın :jeyyar:

eşim yarın gece gelecek 4 gün kalcakmış :(((( ben hep onun geleceği günü beklerken.. yaşantıma ben bile şaşırır oldum. arıza için başka ülkeye göndereceklermiş. barış olsun istiyo fakat benden özveri bekliyo herşeye rağmen. ben o kadını nasıl affedebilirim ki... ya beni çok üzerlerse...annem yarın gdiyor. çok üzülüyorum.onsuz burda kalmak istemiyorum, yaşadıklarımdan daha kötüsünü yaşamaktan korkuyorum. bunlar ayrıca iftiracı da. dün gece rüyamda bir oyunun içerisine soktular beni, anlamadım ilk önce niyetlerini rüyamda, ama düşündükleri şey çok kötüydü... kızlar onları istemiyorum. daha ilk yılımda nefret ettim onlardan :((((((((((

eşim yarın gece gelecek 4 gün kalcakmış :(((( ben hep onun geleceği günü beklerken.. yaşantıma ben bile şaşırır oldum. arıza için başka ülkeye göndereceklermiş. barış olsun istiyo fakat benden özveri bekliyo herşeye rağmen. ben o kadını nasıl affedebilirim ki... ya beni çok üzerlerse...annem yarın gdiyor. çok üzülüyorum.onsuz burda kalmak istemiyorum, yaşadıklarımdan daha kötüsünü yaşamaktan korkuyorum. bunlar ayrıca iftiracı da. dün gece rüyamda bir oyunun içerisine soktular beni, anlamadım ilk önce niyetlerini rüyamda, ama düşündükleri şey çok kötüydü... kızlar onları istemiyorum. daha ilk yılımda nefret ettim onlardan :((((((((((

canım galiba anladım ne iftira atacaklarını Allah biliyor eğer öyle birşey yaparsa o cadı öbür dünyada bakalım nasıl verecek hesabını

canım benim yaaa nasıl üzüldüm bilemezsin hatta şuan gözlerim doldu gerçekten. bende aynı durumdayım alt üstlü oturuyoruz şuan küsüm 1 aydır inmiyorum aşağıya bende bebeğime 7 aylık hamileyken bende buna benzer bir olay yaşadım. bu arada eltimde en alt katta oturuyor. neyse kahvaltı ettik başladı iş çıkarmaya bende tost makinasını alıp yukarıya çıkıyordum eşim gördü ona verdim kapıyı kapatınca benim çıktığımı zannetti ben mutfağa gelince baktımki arkamdan söyleniyor. çene çene s...cam çenesine diye bende birşey demeden eve çıktım çok sinirlendim. allaha çok şükür bebeğim oldu ama çok stresli 9 ay geçirdim. halada tartışmalarımız devam ediyor. gitmiyorum.

Allah o kadına akıl fikir versin bildiği gibi yapsın vijdansız kadın bu kaynanalarda merhamet vijdan yokmu allah aşkına yaaa yazık günah insan biraz düşünür,mağsuz yapıyor bebeğini düşürmek için. kurban olurum inme aşağıya bırak kudursun ne derse desin boşver kocan yok diyede yapıyor bunları. sen kendine bebeğine dikkat et fazla hareket etme allaha emanet ol canım :)

gerçekten çok üzüldüm canım ama şunu iyi bil sen kocanla iyi olursa sizin aşkınız karsısında kimse duramaz bu kayınvalıden de olsa sakın kendını uzme bılıyorum cok zor am bunu bebgın için yap

canım benim yaaa nasıl üzüldüm bilemezsin hatta şuan gözlerim doldu gerçekten. bende aynı durumdayım alt üstlü oturuyoruz şuan küsüm 1 aydır inmiyorum aşağıya bende bebeğime 7 aylık hamileyken bende buna benzer bir olay yaşadım. bu arada eltimde en alt katta oturuyor. neyse kahvaltı ettik başladı iş çıkarmaya bende tost makinasını alıp yukarıya çıkıyordum eşim gördü ona verdim kapıyı kapatınca benim çıktığımı zannetti ben mutfağa gelince baktımki arkamdan söyleniyor. çene çene s...cam çenesine diye bende birşey demeden eve çıktım çok sinirlendim. allaha çok şükür bebeğim oldu ama çok stresli 9 ay geçirdim. halada tartışmalarımız devam ediyor. gitmiyorum.

Allah o kadına akıl fikir versin bildiği gibi yapsın vijdansız kadın bu kaynanalarda merhamet vijdan yokmu allah aşkına yaaa yazık günah insan biraz düşünür,mağsuz yapıyor bebeğini düşürmek için. kurban olurum inme aşağıya bırak kudursun ne derse desin boşver kocan yok diyede yapıyor bunları. sen kendine bebeğine dikkat et fazla hareket etme allaha emanet ol canım :)

canım Allah sanada sabır versin.neeediiim benim kaynanam bana ters bişey söylese lafımı esirgemeden söylüyorum niye ben içime atıp üzüleyimki lafımı söylimde o düşünsün

ay sinir oluyorum bu tip kadınlara yaa. dişli ol bence.
basbas bagırr.
de anasını satiiim ben boşansam senmi gecicen oğlunun nikahına vicdansız köpek de. bu nedir yaaa.
allah bana kaynanan sorunu yasatmasın parcalarım yeminle.büyük konusmayım diyorum ama cileden cıkarıyor bu duyduklarım beni

canım eşin gelince arabayla götürsün annene annende kal .çocuğumuzun doğmasını istiyosan beni burda bırakma de.bu bebekte giderse seni sorumlu tutucağım evliliğimizide gözden geçirelim de.kaynanandan biraz taktik alsan iyi olacak eşin gelince sende bağır onlar aşağıdan dinlesin bayılmış numarası yap bişey yap işte o evde kalma .sen onun ailesinden eziyet görmek içinmi evlendin

Oncelikle sakin uzulme kardesi demek isterim.

Bu sozleri soyleyenler yaralama amaciyla geliyorlar. Firsat dogurma onlara. Kurban olmayi kabullendigimiz kadar kurban oluruz. Kurban etmek isteyenlerin istedigi kadar degil.

Back