• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim, Kayınvalidem benimle uğraşıyor, çok üzgünüm yardım edin...

canım arkadaşlarım daha önce düşük yaptım bu 2.bebeğimiz. eşim yurtdışında çalışıyo 1 ay sonra gelicek. ben izmirliyim bursaya evlendim kimsem yok burda.kayınvalidemlerle aynı abartmandayız. altımda oturuyolar..cuma günü doktora gitmiştim, kıskanıyo farkındayım.misafiri gelmiş arıyo tel ile aşağıya in ,bulantım var yatıyodum dedim.inmemem problem old kızdı bağırdı ertesi gün bana. eşime anlattım, annesine arayım benden yana olduğunu gösterdi annesi daha çok kızdı.
hiçç canın bişey istiyo mu, bebek iyi mi iyi misin demez. her işini yapmama rağmen. eşimle birbirimizi çok sevdiğimize bile kıskanıyo. ertesi gün yani dün yemek yaptım sıcak sıcak götüreyim 1 tabak dedim. uzamasın diye. gel buraya konuşcaz dedi efend,m anne dedim sen ne yüzle oğluma anlatırsın, o evde seni barındırmıcam seni istemi yodum zaten boşucam ayırcam sizi, hamileyim ya 10 tane çocuğun olsada boşucam ayırcam sizi bunu aklından hiç çıkarma dedi. dün çok ağladım, babına anlattım babası kızım annenin sözü geçer bizim evde, o haklı falan diye yani karısından yana. eşime anlattım çok üzüldüm ağladım sabah bi damla leke gelmiş çok üzgünüm kızlar yardım... bebeğimizi çok seviyoruz ona bişey olmasın.......

canım kaynana olupta iyisi olan varmı söylesene bana benimkide elinden geleni ardına koymuyor 5 aylık ikizlerime hamileyim ama normalmişim gibi hizmet bekliyorlar üstelik benim eşimde felaket anneci sana tek tavsiyem uzak dur gerekirse gitme konuşma yat bol bol önemli olan bebeğin şuan asla unutma inan bebeğin doğduktan sonra eşin hiçten toz kondurmaz sana dua etki eşin senden yana ve sana destek çıkıyor beterin beteri var unutma unutacağın tek şey kaynanan gerekirse çıkın başka eve

bazen bu insanlar anan baban yanında olmayınca sahipsiz sanıyorlar insanı benım basımdada var hamileligimde el ustunde tutu allah var ama en kucuk kavgada hıc memnundegılım senden oglumun basını yaktım sen kadınmısın gıbı laflar:mymeka:bıde eltıme soylesınler yoook onun annesı burda korkuyorlar laf cıkar dıye amannn takmıyorum artıkkkkkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
inanmıyorum ya ne insanlar var,aynı ablamın kayınvalidesi gibi,ama o zaman ablamın eşi annesinden yanaydı,seninki en azından senden yana,9 aylıkken ablama merdiven sildirdiler de merdivenlerde sancısı gelmiş , etme bulma dünyası takma kafana canım ,ileride yine beğenmedikleri gelinlerinin eline kalırlar,allaha havale et hepsini,kapat kapnı eşin gelene kadar hiç muhatap olma,kitle kapını,bak keyfine ,yazık ya sana hadi acımaz el kızısın onun gözünde fakat kendi çocuğunun parçasına nasıl kıyar,çok yazık ama karalar bağlama zamanı değil,daha mutlu ol ki o ortadan ikiye ayrılsın,vicdansız kadın... boşver sallama,eşin gelene kadar sabret,bursanın neresinde oturuyosun canım...bende bursalıyım ...

Pes valla Allahından bulsun cadıııı, diyorum kusuruma bakma. sakın sıkma canını arkadaşların dediği gibi keyfine bak, kapısını açma görüşmeki anlasınlar, belki seni eşine şikayet eder gelin hiç gelmiyor kapıyı açmıyor diye ama sende eşine söylersin kanamam oluyor beni çok kırıyor üzüyor dersin, bebeğimizide beni istemiyormuş diye konuşursun eşinle.. ailen senden uzakta ise hergün telefonla konuş, yada keşke bursada kendine çevre yapabilsen arkadaşlar felan edinsen en azından laftan sözden uzak kalır kafanı dağıtırsın. ama bizler yanındayız canım sıkıldığında bunaldığında ne zaman istersen yazabilirsin özelden de olsa ben cevaplarım yazdıklarını, sen kendine ve bebişine dikkat et sadece, kaynana na dikkat et laflarını umursama ben eşimi seviyorum size rağmen seviyorum, istesenizde kurtulamazsınız benden de, sen üste çıkmaya çalış, yoksa ezerler seni, bu tip insanların psikolojisi bozuk olur eşin evde yokken erkek kardeşini kayınpederini sakın eve alma dünyanın haberini izliyoruz tv lerden kaynanan belliki kötü niyetli canım bunlardan herşey beklenir Allah korusun...

ya nasıl insnalar var ya kadına baksana ya...
anneni çağırsana canım
çokmu sahipsiz sandılar seni.
Varya o benim elimde olacak... şakkıdı
gösterirdim ona dünyanın kaç bucak olduğunu.
Ay çok sinirlendim .kötükedihüso

Bende senin durumuna çok üzüldüm.Aynı olay bendede var.ıki tüp bebek denedim.Bir destek olan olmadı.Ne aradı,ne sordu,şimdi hamileyim yine arayıp sormuyor,üstelik benim eşim tam anneci.Seninki en azından senin yanında...Bunu unutma..Bide eşime canı ne istiyosa yapıyım diyormuş,bir telefon bile açmayan kadın,ben üstelik ona en kötü günlerinde yanında oldum,eşim askerde iken bile beni aramadı,o kadar sivri dilli bir insanki..Ben bu bebeğe mucize eseri normal yolla hamile kaldım ve sadece bunu düşünüyorum,eşim bile bana çok anlayışlı davranmıyor,şunu düşün en azından Allah sana meleğini göndermiş,sadece onu düşünmelisin,benimde lekelenme oldu,şimdi iyiyiz,Lütfen bu değersiz insanları umursama...

canım birincisi biraz vurdumduymaz olacaksın, öğle her söylediğini ciddiye almayacaksın, sana birşey söylüyorsa sen de söyle, kendini hıırpalama bu arada hamilesin çünkü, bırak yemek filan taşımayı, istediği kadar arasın inme canın istemiyorsa, kapına gelince bak dürbünden açma uyuyordum de, sen alttan aldıkça tepene biner bu kadın, tavrından belli ne olduğu, onunla baş etmesini öğren, pabuç bırakma cadaloza, o seni idare etmek zorunda kalsın, derler ya " akıllı olup herkesle uğraşacağıma, deli olayım de benle uğraşsınlar " diye. eşin gelince de takındığın tavrı uygun bir dille anlatırsın, anladığım kadarıyla eşin de senin destekcin, bu çok önemli, eşinle aranı bozmasına da izin verme sakın, Allah yardımcın olsun

şu an senin için en önemli olan şey bebeğinin sağlığı, sadece onu düşün, kaynanayı at bir kenara, hamileliğinin tadını çıkar, kanaman için de tekrarlarsa hemen bir doktora git mutlaka.

canım arkadaşlarım daha önce düşük yaptım bu 2.bebeğimiz. eşim yurtdışında çalışıyo 1 ay sonra gelicek. ben izmirliyim bursaya evlendim kimsem yok burda.kayınvalidemlerle aynı abartmandayız. altımda oturuyolar..cuma günü doktora gitmiştim, kıskanıyo farkındayım.misafiri gelmiş arıyo tel ile aşağıya in ,bulantım var yatıyodum dedim.inmemem problem old kızdı bağırdı ertesi gün bana. eşime anlattım, annesine arayım benden yana olduğunu gösterdi annesi daha çok kızdı.
hiçç canın bişey istiyo mu, bebek iyi mi iyi misin demez. her işini yapmama rağmen. eşimle birbirimizi çok sevdiğimize bile kıskanıyo. ertesi gün yani dün yemek yaptım sıcak sıcak götüreyim 1 tabak dedim. uzamasın diye. gel buraya konuşcaz dedi efend,m anne dedim sen ne yüzle oğluma anlatırsın, o evde seni barındırmıcam seni istemi yodum zaten boşucam ayırcam sizi, hamileyim ya 10 tane çocuğun olsada boşucam ayırcam sizi bunu aklından hiç çıkarma dedi. dün çok ağladım, babına anlattım babası kızım annenin sözü geçer bizim evde, o haklı falan diye yani karısından yana. eşime anlattım çok üzüldüm ağladım sabah bi damla leke gelmiş çok üzgünüm kızlar yardım... bebeğimizi çok seviyoruz ona bişey olmasın.......

allh yardımcın olsun kardeşim valla çok zor benzer şeyleri bende yaşdım ve 5haftalık hamileydim kavga kıyamet derken çok korkmuşumki lekelenmem oldu 3hafta sonra bebişimi kaybettim lütfen bebişini üzme onu düşün bende ailemden uzaktayım benide kaynanam istemedi bizi sahipsiz sanmasınlar ben allaha haval ettim onu sende öyle yap canı cehenneme boşver işallah sağlıkla bebişin dünyaya gelir bitanem allah analı babalı büyütsün işallah

canımmm sıkma canını......hi bir zaman ezdirme kendini üzülmesen daha cok sinir edersin onu:)))))

sen degil bırak o üzülsün
yolsun sacını basını gitme yemek falanda götürme
seni görmek istemiyorum de
gönder sana gelsede
Allah onu bildigi gibi yapsınnn.....sen sadece bebegini düsün bırak o kadın sacmalısın dursun

canım moralin nasıl bak bu kadar kişi senin yanında. sıkalırsan gir bizlerle sohbet et.kanaman nasıl oldu durmadıysa bence doktora git o cadı kadının yüzünden ona birşey olursa Allah ona daha beterini çektirsin. kolaymıymış düşük yapmak onun psikolojisini atlatabilmek. canım içini ferah tut o kudursun dursun rahatına keyfine bak yan gelip yat istediğini ye istediğini yap boşşşşveeeeer o cadıyı.haaa unuttum süpürgesini bulursan kapının önünde atkaydirigubbakcemile3

canım benim sen kimseyi takma senin için bebeğin ve eşin önemli allah senide ödüllendirir çekilenler kar kalıyo bazen ama eşin geldimi hepsi geçer önemliolan eşinin sana inanıp destek olması.senin ailenden kimse gelemiyo mu yanına?yalnız bırakmasınlar seni.ben 36 haftalık hamileyim az kaldı kavuşmamaıza benimde kayınvalidemler 12 haftalıktan beni üzdüler ogünden sonra karar verdim kimse beni bebeğimi üzemez bana 1laf diyene şakayla cidden derken 2 tana laf diyom alta kalma
eskiden miş sukut altın demek şimdi sukut saflık demek
bebeğine kendine dikkat et

canımcım canını sıkma öyle geri zekalı kendini beğenmiş sanki ölmeyecekmiş gibi yaşayan canavar gerizekalı manyak of of içimdekileri yazsam olmaz neyse öyle sersem kaynanalar var benimde kayanam öyle canım senin yaşadığını bende yaşadım canım. telefonda tartışdık benimkide hep anasından yana olur millet bana hayran .kaynanamda boşatma taraftarı kendi evimden telefonda o evden s..... git dedi ve bir ignesi yok herşeyi eşimle ben aldım düğünümde bir yüzüğü nasip değil öglonu ben adam etdim yıllarımı verdim bana etmediğini bırakmadı kaynanam. eşime anlatdığımda hep benim abartdığımı sölüyordu takı kendi kulaklarıyla bana söylediklerini duyunca canım bende 3 kere bebek kaybetdim ve benim çocugum olmaz diye düşünüyorlardı allah verdi onun yüzünden 3 hafta kanamam geldi ama allahdan şu an hiçbirşeyim yok vede eşim beni mutfağa bile sokmuyor kendisi yapıyor herşeyi düşünün artık üzülme canım. tamam

güzelim inan okuyunca içim acıdı ama sende biraz ona karşı dişli ol kendini göster demek kadın iyilikten anlamıor sende onun gibi cadı ol baq sana karşı nasılda yumuşuorr bukadar vicdansızlık olmazki yaaa benim iyiki öyle kaynanam yoqq parçalarım vallaa onu en önemlisi bebişini düşün kocana karşı annesini kötüleme sonuçta annesi sen kötü olursun ,kocana karşı hep iyimser görün kaynana kötüü anladın sen benim demek istediğimi....

hepinize binlerce kez teşekkür ederim.. beni çook mutlu etdiniz inan.
canlarım dün leke bidaha geldi, eşim çook üzülüyor tabi, onunda midesi ağrımaya başlamış ben seni düşünüyorum sadece diyor. leke geldiğini duyunca annesini aradı hemen konuşmaya çalışmış , misafir var sonra ara kapat şimdi demiş..
eşim sonra beni aradı konuşmadık gene arıycam dedi, sonra ben dinlenmek istedim biraz sen konuşunca bana da haber ver dedim tamam dedi. ben bu arada dua okuyorum yattığımyerden bebeğimiz için. aramış biraz konuşmuş "siz beni ağlatınız ne halin varsa gör oğlum demiş" kapamış teli..eşim bidaha aramış açmıyomuş teli. oo o oğlundan yüz bulsa sabaha kadar konuşurdu oğluyla , şimdi suçlu yüzde bulamayınca çok üzülmüş rolüne girdi hemen ne cadı bi bilseniz.
eşim sesi kötü geliyodu annemin bitanem dedi. bende avaz avaz bağırıp beni kötüledi komşulara akşama kadar dedim , ben yatarken sesi yatak odamıza kadar geliyodu dedim. eşim aslında arayı bulmaya çalışıyor ama bıktım artık kötülüklerinden hamileyken yaptıklarına dayanamıyorum biz bebeğimizi düşünmemiz gerekiyor dedim. hıımm dün sizin desteğinizle doktorumu aradım konuştum, beni çok üzdüklerini söyledim kesinlikle stres üzüntülü ortam istemiyoruz dedi, leke yi söyledim 5. hafta da üstünü görme diyoruz kahverengi lekeye dedi. kırmızı olursa ya da herhangi bi durum haber ver dedi.
şimdi bebeğimizi korumaya odaklandık eşimle.. sonra ne olur bilmiyorum ama bizden uzak dursun inşh. şeytan görsün yüzünü.. aşağıda avaz avaz bağırıyo gene ağlayıp birilerine anlatıyo gene birilerini kendi tarafına çekmeye çalışıyo... Allah onu bildiği gibi yapsın bizden uzak dursun oğlunun yüzüne hasret kalsın inşh.....
sizleri çoook seviyorum.. sevgiler hepinize canlarım a.s.

Son düzenleme:
sen sadece cocucgunu kocanı dusun duymamazşıga gel kocan gelene kadar
vıcdansızlarla ugrasmak zordur üzüldüm ya :(

canım senin kayınvalden pek sağlıklı değil belli, kıskanmak ne demek ya anne başka eş başka sürahiden betermiş yani sende altında kalma saygıyla şansını denemişsin anlamamış anladığı dilden konuşmalısın artık ve gelebilirse annen gelsin yanına sen kendini rahat tut bebeğini düşün gerekirse eşinle konuş başka bi eve çıkın, canım yani durumun gerçekten zor off sinirlerim bozuldu

hic bozma moralını canım, esının konusması ıyı olmus yanında oldugunu gostermıs.
ama bence sen hıc gıtme yanlarına, o gelıp de sana bısey soylerse de bence de kı : benım ıcın esım we cocugum herseyden onemlı we suan esım we benım ıcın de en degerlı warlıgımız bebegımız.. uzuntumden kanamam oldu, ben bebegımı kımsenın kaprıslerı ıcın uzemem we bebegıme zarar werebılecek herkesı sılerım gozunun yasına bakmadan de..
ay walla ben sınır oldum yanı bı de yemek goturmussun kıyamam, tas yesın..

canım varya susarsan daha cok tepene biner göster dişini ilk önce bebegini düşün üzme kedini ve dünyaya getir bebgini eşinede anlat herşeyi bilsin senin onların yanından ayrılman lazım eşinle bunu paylaş ileride dahda zor günler gecirirsin :(

Back