sigortaniz varmi
Lutfen stres yapmayin cok olumsuz etkiliyor gebeligi .Kanamadan dolayı yatip dinlenmeniz lazim benim de cok kanamam oluyor paniklemeyin.Is kismina bir sey diyememem fikrim yok.
Yabu ben 5 haftaliklen en yakinlarima bile söylemedim. Esim disinda kimse bilmiyoedu. Aceleniz ney is yerine duyurmak icin. Bekleyin azicik. Bi kalp atisini duyun bi riskli donemleri gecin. Cok acele etmissiniz.
direk çıkışın verildiğinde mahkemeye ver
Hemen sgk ya yazin durumu mufettisler tepesine biner hamile kisiyi isten cikaramazlarMerhaba,
Konuyu bu bölüme açtığım için özür diliyorum.
10 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim, şu an 6. Haftamdayım.
6 aydır çalıştığım işyerime - dürüst davranarak - hamileliğimi hemen söyledim. Oturup konuşmalıyız dediler, çıkartılacaktım tahmin ediyordum. Ancak, şu an yaşadığım şeyi beklemezdim.
Bu hafta başında kanamam oldu -ve anksiyete rahatsızlığım var, ilaç alamıyorum bilirsiniz- rapor verdi doktor.
Dediğim gibi hem kanama sebebi, hem de psikolojik yönü ile.
Raporumu söylediğim gün ilan yayınlamışlar. Görüşmeler yapılıyormuş.
Ve maaş günümüz geçmesine rağmen benim ücretim yatırılmamış.
Anksiyeteyi bilenler beni daha iyi anlayacaklardır. Bu durum inanılmaz bir stres yarattı.
Avukat hanımlarımız varsa lütfen bilgi ve yardım rica ediyorum.
Gerçekten ihtiyacım var.
Bunun ankaiyete ile ne alakasi var? Anksiyete bozukluğu olanlar bazi şeyleri kendilerine saklayamiyorlar mi bir sureligine?Evet, anksiyete sebebiyle söylemek zorundaydım.
Ya da öyle bir hisse kapıldım, yanılmışım
Bana istifa et diyecekler, diye düşünüyorum
Bunun ankaiyete ile ne alakasi var? Anksiyete bozukluğu olanlar bazi şeyleri kendilerine saklayamiyorlar mi bir sureligine?
Hemen sgk ya yazin durumu mufettisler tepesine biner hamile kisiyi isten cikaramazlar
Canım bu kadar üzme kendini önemli olan senin Sağlığın iş yine bulursun . Zaten yasak hakkın bu şekilde işten çıkarılırsan mahkemeye başvurup işe iade isteme hakkın var .
İstifa falan derlerse imzalama. Hatta bir avukatla konuşmadan hiç bir şeye imza atma. İş mahkemesi senin yanında. Hamileyi işten çıkaramazlar. Bir de gerçekten acele etmişsin. Ben 5 haftalıkken sadece aileme söylemiştim.
etme tazminat alamazsınBana istifa et diyecekler, diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?