Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlisin diye işe almazlarÇok zor![]()
Çok zor![]()
etme tazminat alamazsın
İlk çocuk galiba
Heyecanla hemen söylediniz
Acımasızlar da hemen çıkış
![]()
Sakın istifa etmeyin. Çıkarırlarsa doğru mahkemeye.
Aynı konum için başkasına da bakıyor olabilirler.İlanlar, görüşmeler zaten çıkarttıkları anlamına gelmez mi? Bu konuda cahilliğimi bağışlayın.
İlk defa yaşıyorum
Hamile oldugunuz için cikartamazlar. Hamileleri ışten çıkartmak suçtur. Bir avukata danışmadan hareket etmeyin.Ben etmezsem onlar çıkartırlar mı bilemiyorum.
Çıkarmayacaklarsa hemen nasıl ilan yayınlayıp, görüşme ayarladılar?
Evet ilk
Yeni evliyim zaten
Ne is yapiyordunuz yani nerede calisiyordunuz sektor neMerhaba,
Konuyu bu bölüme açtığım için özür diliyorum.
10 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim, şu an 6. Haftamdayım.
6 aydır çalıştığım işyerime - dürüst davranarak - hamileliğimi hemen söyledim. Oturup konuşmalıyız dediler, çıkartılacaktım tahmin ediyordum. Ancak, şu an yaşadığım şeyi beklemezdim.
Bu hafta başında kanamam oldu -ve anksiyete rahatsızlığım var, ilaç alamıyorum bilirsiniz- rapor verdi doktor.
Dediğim gibi hem kanama sebebi, hem de psikolojik yönü ile.
Raporumu söylediğim gün ilan yayınlamışlar. Görüşmeler yapılıyormuş.
Ve maaş günümüz geçmesine rağmen benim ücretim yatırılmamış.
Anksiyeteyi bilenler beni daha iyi anlayacaklardır. Bu durum inanılmaz bir stres yarattı.
Avukat hanımlarımız varsa lütfen bilgi ve yardım rica ediyorum.
Gerçekten ihtiyacım var.
Yanina birisini bulup yetistir diyeceklerdir.Sonucta bol bol izin alacaksin bu surecte isler aksamasin isterler.İlanlar, görüşmeler zaten çıkarttıkları anlamına gelmez mi? Bu konuda cahilliğimi bağışlayın.
İlk defa yaşıyorum
Iyide neden saklasinki herkesin yapisi farkli isyerinin ahlaksizligi bu kim ne zaman hamile kalir kimseyi.ilgilendirmezBunun ankaiyete ile ne alakasi var? Anksiyete bozukluğu olanlar bazi şeyleri kendilerine saklayamiyorlar mi bir sureligine?