- 17 Ağustos 2019
- 42
- 17
- 30
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
AminAmin ya cok tesekkur ederım, ınsallah guldurur
Hepimizi guldursun ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminAmin ya cok tesekkur ederım, ınsallah guldurur
Hepimizi guldursun ınsallah
Konu sahibi o.Konu sahibinin.Gayet rahat yazismasi dikkatimi cekti.artik 6. Hissimi acti bu fakeler
Fake?Konu sahibinin.Gayet rahat yazismasi dikkatimi cekti.artik 6. Hissimi acti bu fakeler
O degilde fake deyince 2 dakikada 10 sayfa yazi doldu.biri yardim istese bu kadar hizli gelmiyoz vallaKonu sahibi o.
Eğlence sever milletiz.O degilde fake deyince 2 dakikada 10 sayfa yazi doldu.biri yardim istese bu kadar hizli gelmiyoz valla
Merhaba kızlar.Ben 22 gün sonra evlenicem.Ysklsşık 1 senelik nişanlılık dönemim oldu.Fakat içimde bi korku var çünkü çok kavga ediyoruz birbirimizi kırıyoruz anlaşamıyoruz o beni çok seviyo ama ben onu aldatıyorum kendime engel de olamıyorum çünkü bana dokunurken bile zevk almıyorum ne yapacağım ben
Bu konu fake di evet ama yeni konu deilMerhaba kızlar.Ben 22 gün sonra evlenicem.Ysklsşık 1 senelik nişanlılık dönemim oldu.Fakat içimde bi korku var çünkü çok kavga ediyoruz birbirimizi kırıyoruz anlaşamıyoruz o beni çok seviyo ama ben onu aldatıyorum kendime engel de olamıyorum çünkü bana dokunurken bile zevk almıyorum ne yapacağım ben
Merhaba kızlar.Ben 22 gün sonra evlenicem.Ysklsşık 1 senelik nişanlılık dönemim oldu.Fakat içimde bi korku var çünkü çok kavga ediyoruz birbirimizi kırıyoruz anlaşamıyoruz o beni çok seviyo ama ben onu aldatıyorum kendime engel de olamıyorum çünkü bana dokunurken bile zevk almıyorum ne yapacağım ben
PekiBu konu fake di evet ama yeni konu deil
Fake de olsa çok sinir bozucu. Bu cübbeli takımları boş vaaz veriyor her yerde dini de alet ediyorlar. Sinirlerim bozuluyorKiz celallenme boşa konu fakemiş
Ortaligi karistirdim mutluyumEğlence sever milletiz.
haklisin bacim zaten cinsellige açım kocamın dudislere hasret kalmışım benimde sinirler bozukkkk aciil kocamı sıkıştırmam lazimFake de olsa çok sinir bozucu. Bu cübbeli takımları boş vaaz veriyor her yerde dini de alet ediyorlar. Sinirlerim bozuluyor
Ay üzüldüm ben de sana o kadar, yazık kadıncağızın cinsel hayatı ömür boyu böyle mı gidicek diyeBu konu fake di evet ama yeni konu deil
2gebeliğimde de bende azgınlık had safadaydı yani normalde belki haftada 2kez sevişmek istiyorsam gebeliklerimde bu her akşama evrildi. Ve lohusalıklarda da keza aynı şekilde. Bana neden vurmadı acaba bu hormonlarOrgazm olmamanızın sebebı hormonlar, İlk 3 ay azalma söz konusu.. Zaten yasak olmasının sebebi düşük tehlıkenızın olmasıdır, orgazm olmayın da, Bı arkadsım aynen bu sekılde düşük tehlikesi gecırdı, doktor 3 ay yasak dedı 9 ay yapamadı korkudan sonrasında
Aynen doğrudur. Rahimin açılmasını tetikliyorYanlısmı bılıyorum ama sex ın yasaklanma sebebi orgazm dan dolayı kasılmaların olmasıdır
valla bende de öyle ama doktorun kesin emri var. 36. haftaya kadar orgazm olmayacaksın dedi. kafamı daşlara vurasım geliyor2gebeliğimde de bende azgınlık had safadaydı yani normalde belki haftada 2kez sevişmek istiyorsam gebeliklerimde bu her akşama evrildi. Ve lohusalıklarda da keza aynı şekilde. Bana neden vurmadı acaba bu hormonlar
Şanslı taraftasın2gebeliğimde de bende azgınlık had safadaydı yani normalde belki haftada 2kez sevişmek istiyorsam gebeliklerimde bu her akşama evrildi. Ve lohusalıklarda da keza aynı şekilde. Bana neden vurmadı acaba bu hormonlar
Ee ne anlamı kalmış dahaAynen doğrudur. Rahimin açılmasını tetikliyor