Hamileyim ilk üç ay seç yapmak yasak

Merhaba kızlar.Ben 22 gün sonra evlenicem.Ysklsşık 1 senelik nişanlılık dönemim oldu.Fakat içimde bi korku var çünkü çok kavga ediyoruz birbirimizi kırıyoruz anlaşamıyoruz o beni çok seviyo ama ben onu aldatıyorum kendime engel de olamıyorum çünkü bana dokunurken bile zevk almıyorum ne yapacağım ben
Bu konu fake di evet ama yeni konu deil

Merhaba kızlar.Ben 22 gün sonra evlenicem.Ysklsşık 1 senelik nişanlılık dönemim oldu.Fakat içimde bi korku var çünkü çok kavga ediyoruz birbirimizi kırıyoruz anlaşamıyoruz o beni çok seviyo ama ben onu aldatıyorum kendime engel de olamıyorum çünkü bana dokunurken bile zevk almıyorum ne yapacağım ben

Aboooooooo yalanlarin gerçeğe çıkma gibi bir huyu vardır

Orgazm olmamanızın sebebı hormonlar, İlk 3 ay azalma söz konusu.. Zaten yasak olmasının sebebi düşük tehlıkenızın olmasıdır, orgazm olmayın da, Bı arkadsım aynen bu sekılde düşük tehlikesi gecırdı, doktor 3 ay yasak dedı 9 ay yapamadı korkudan sonrasında ☺️
2gebeliğimde de bende azgınlık had safadaydı yani normalde belki haftada 2kez sevişmek istiyorsam gebeliklerimde bu her akşama evrildi. Ve lohusalıklarda da keza aynı şekilde. Bana neden vurmadı acaba bu hormonlar :KK53: :KK8:

2gebeliğimde de bende azgınlık had safadaydı yani normalde belki haftada 2kez sevişmek istiyorsam gebeliklerimde bu her akşama evrildi. Ve lohusalıklarda da keza aynı şekilde. Bana neden vurmadı acaba bu hormonlar :KK53: :KK8:
valla bende de öyle ama doktorun kesin emri var. 36. haftaya kadar orgazm olmayacaksın dedi. kafamı daşlara vurasım geliyor 😂

X