Hamileyim ilk üç ay seç yapmak yasak

Merhaba iki aydır hamileyim. İlk üç ay cinsellik yasak. Kocama oral sex yapıyorum mecburen bu durumda istiyor. Fakat o bana bunu yapmıyor. İki aydır herhangi bi şekilde orgazm olmuyorum. Bu bencillik değil mi sonuçta onun cinsel ihtiyacı varsa benim de bı kadın olarak var. Hamileyim diye kadın değil miyim yani üstelik oral sevdiğimi de biliyor. Hamile olmadan önce de zaten binde bir yapıyordu benden her ilişkide istiyordu ama.
Cinsellikte zorlama olmaz sen istersen yaparsın pazarlıkta olmaz o istemezse igrenirki sonra soğur daha kötüye gider ilişki. İstemiyorsan sende yapma

Konu fake.eski yorumlarina bakin.nisanliymis ama aldatiyomus kendine hakim olamiyomus konu sahibi.ne ara evlenmiste hamile kalmis.
Hahhaa zaten başlıktan anlamak lazımdı ilk 3 ay şey etmek yasak azgshajks şey etmek ne demekse buda yeni türedi şey etmek yok kocamın seyi kalkmadı vs daha bir itici duruyor haberleri yok

Kocasıyla seks yapması mı edepsizlik? Yada oral istemesi ? Şaka gibisiniz ya. Edep medep deyip +18 sayfalarda fink atıyorsunuz. Şu içinizde bastırmaya çalıştığınız duyguları salıverin gitsin artık :) böyle zor olmuyor mu?
Kiz celallenme boşa konu fakemiş

X