- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.024
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
Belki sende sevdin her defasında çıkıyorsun karşıma herkesin alanı unutma+18 sevdin sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki sende sevdin her defasında çıkıyorsun karşıma herkesin alanı unutma+18 sevdin sanırım
İşine geliyordur yapmamak. Utanmadan söyleyin benceUtanıyorum direkt söyleyemiyorum ama istediğimi biliyo aslında
Utanma bacım söyle gitsin. O zaman da yapmazsa dükkan kapandı dersin.Utanıyorum direkt söyleyemiyorum ama istediğimi biliyo aslında
Ben burdayım zatenBelki sende sevdin her defasında çıkıyorsun karşıma herkesin alanı unutma
Bazen yapmicam diyorum. Anlasin diye. Anlaşmazlığa yatiyo. Yine yapan ben ölüyorum. Bı kez dedi kadınlarla erkeklerin cinsel organı bir deil sizinki daha geniş dediSende ona yapma ne denirki taa burdan? Alıştırmışsın her istediğinde yapmışsın
Kendi fikrimi belirtmekte özgürüm, bunu belirtmekte size düşmezO zaman onu yazarsınız. Edep ya hu demek size düşmedi
Aynen öyleFarkındaysanız burası +18. Hoşunuza gitmiyorsa girmeyin
Valla Asiye en azından millet tövbe istiğfar çekip cisellikle alakalı bir konudan diğerine girmiyor hınzır Asiye gel gitme gelBelki sende sevdin her defasında çıkıyorsun karşıma herkesin alanı unutma
Fikir özgürlüğü başkasını yargılamak değildirKendi fikrimi belirtmekte özgürüm, bunu belirtmekte size düşmez
İşte bende diyorum ki sende sevdin yani sende buradasınBen burdayım zaten
Ne güzel işte geniş geniş deseydin :)Bazen yapmicam diyorum. Anlasin diye. Anlaşmazlığa yatiyo. Yine yapan ben ölüyorum. Bı kez dedi kadınlarla erkeklerin cinsel organı bir deil sizinki daha geniş dedi
Niye utanıyorsunuz ya hu kocanız değil mi oz önce sen başla diceksiniz o kadarUtanıyorum direkt söyleyemiyorum ama istediğimi biliyo aslında
Eşiniz biraz garip mi?Bazen yapmicam diyorum. Anlasin diye. Anlaşmazlığa yatiyo. Yine yapan ben ölüyorum. Bı kez dedi kadınlarla erkeklerin cinsel organı bir deil sizinki daha geniş dedi
SanırımEşiniz biraz garip mi?
Yapmayacağım dedıgınde nasil anlamazlıga yatıyor meselaBazen yapmicam diyorum. Anlasin diye. Anlaşmazlığa yatiyo. Yine yapan ben ölüyorum. Bı kez dedi kadınlarla erkeklerin cinsel organı bir deil sizinki daha geniş dedi
İyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyoYapmayacağım dedıgınde nasil anlamazlıga yatıyor mesela
Hadi gel diyor sende ok mu diyorsun?
Yapmayacağım dersin ve yapmazsın
Bunun anlayacağı ya da anlamayacağı bısey degıl kı?
Orgazm olmamanızın sebebı hormonlar, İlk 3 ay azalma söz konusu.. Zaten yasak olmasının sebebi düşük tehlıkenızın olmasıdır, orgazm olmayın da, Bı arkadsım aynen bu sekılde düşük tehlikesi gecırdı, doktor 3 ay yasak dedı 9 ay yapamadı korkudan sonrasındaMerhaba iki aydır hamileyim. İlk üç ay cinsellik yasak. Kocama oral sex yapıyorum mecburen bu durumda istiyor. Fakat o bana bunu yapmıyor. İki aydır herhangi bi şekilde orgazm olmuyorum. Bu bencillik değil mi sonuçta onun cinsel ihtiyacı varsa benim de bı kadın olarak var. Hamileyim diye kadın değil miyim yani üstelik oral sevdiğimi de biliyor. Hamile olmadan önce de zaten binde bir yapıyordu benden her ilişkide istiyordu ama.
Eşiniz bencil ben olsam aslaa yapmam, bencil erkekler bana yüz milyon kilometreden çok itici geliyor.Bazen yapmicam diyorum. Anlasin diye. Anlaşmazlığa yatiyo. Yine yapan ben ölüyorum. Bı kez dedi kadınlarla erkeklerin cinsel organı bir deil sizinki daha geniş dedi
Iyyyyİyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Hamile karısını seks yapmadı diye aldatmakla mı tehdit ediyor yaniİyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo