Kızlar merhaba buraya üye olurken bu gruba hemen dahil olacağımı hiç düşünmemiştim . Öncelikle vajinismusun bir iyi versiyonu olduğumu söylemekle başlayayım . Oldu aslında ama henüz tam olarak değil :/ :) Geçen ay adetim sadece 3 gün ve gelsem mi gelmesem mi kararında geldi. Hap kullanıyordum ondan diye düşündüm. Bu ay yine hap kullandım ;fakat bir gün içemedim . Bu ay adetim gelmedi 10 gün oldu bulantılarım başladı bir gün boyunca yattım .Eşim hastasın hastaneye gidelim diye tutturdu hayır dedim önce test yapacağız . Gitti aldı yaptım ama anında pozitif çıktı.. Şimdi bir kaç sorum var deneyimli olanlara müsadenizle :)
Öncelikle bu testin anında pozitif çıkması ne derece doğrudur ?
Mide bulantılarım başladığına göre eğer varsa bebeğim kaç haftalıktır?
Bir de ben acayip şoktayım hiç beklemiyordum Allah böyle nasip etti diyorum kendi kendime ama erken de olduğunu düşünüyordum.Kpss'ye girecektim şimdi büyük ihtimalle doğumdan önce ya da tam sonraya denk gelecek . Bu arada randevu aldım ama bayramdan sonraya. O yüzden kaç haftalıktır diye tahminlerimi size soruyorum . Ayrıca güzel sözlerinize ihtiyacım var
:)
Öncelikle bu testin anında pozitif çıkması ne derece doğrudur ?
Mide bulantılarım başladığına göre eğer varsa bebeğim kaç haftalıktır?
Bir de ben acayip şoktayım hiç beklemiyordum Allah böyle nasip etti diyorum kendi kendime ama erken de olduğunu düşünüyordum.Kpss'ye girecektim şimdi büyük ihtimalle doğumdan önce ya da tam sonraya denk gelecek . Bu arada randevu aldım ama bayramdan sonraya. O yüzden kaç haftalıktır diye tahminlerimi size soruyorum . Ayrıca güzel sözlerinize ihtiyacım var