Hamileyim Hala İnanamıyorum

TersTepki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
168
17
38
35
Bursa
Kızlar merhaba buraya üye olurken bu gruba hemen dahil olacağımı hiç düşünmemiştim . Öncelikle vajinismusun bir iyi versiyonu olduğumu söylemekle başlayayım . Oldu aslında ama henüz tam olarak değil :/ :) Geçen ay adetim sadece 3 gün ve gelsem mi gelmesem mi kararında geldi. Hap kullanıyordum ondan diye düşündüm. Bu ay yine hap kullandım ;fakat bir gün içemedim . Bu ay adetim gelmedi 10 gün oldu bulantılarım başladı bir gün boyunca yattım .Eşim hastasın hastaneye gidelim diye tutturdu hayır dedim önce test yapacağız . Gitti aldı yaptım ama anında pozitif çıktı.. Şimdi bir kaç sorum var deneyimli olanlara müsadenizle :)

Öncelikle bu testin anında pozitif çıkması ne derece doğrudur ?
Mide bulantılarım başladığına göre eğer varsa bebeğim kaç haftalıktır?
Bir de ben acayip şoktayım hiç beklemiyordum Allah böyle nasip etti diyorum kendi kendime ama erken de olduğunu düşünüyordum.Kpss'ye girecektim şimdi büyük ihtimalle doğumdan önce ya da tam sonraya denk gelecek . Bu arada randevu aldım ama bayramdan sonraya. O yüzden kaç haftalıktır diye tahminlerimi size soruyorum . Ayrıca güzel sözlerinize ihtiyacım var :21: :)

canım benim idrarda hemen çıkıyor benim hatta adetime 2 gün vardı geçen aydı çıktı :) hayırlısı hiç üzülme tam net kaç haftalık olduğunu öğrenmek istiyorsan garanti olsun diye kan testi yaptırabilirsin ya da son adet tarihini söyle bakayım :)

26 ağustos canım son olduğum tarih o da dediğim gibi çok az geldi . Teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

Teşekkür ederim canım bende 5 ya da 6 dır diye tahminler yapıp kpssye girme ihtimalimi çıkarmaya çalışıyordum :) Senin de hayırlı olsun bu arada :)

Kızlar merhaba buraya üye olurken bu gruba hemen dahil olacağımı hiç düşünmemiştim . Öncelikle vajinismusun bir iyi versiyonu olduğumu söylemekle başlayayım . Oldu aslında ama henüz tam olarak değil :/ :) Geçen ay adetim sadece 3 gün ve gelsem mi gelmesem mi kararında geldi. Hap kullanıyordum ondan diye düşündüm. Bu ay yine hap kullandım ;fakat bir gün içemedim . Bu ay adetim gelmedi 10 gün oldu bulantılarım başladı bir gün boyunca yattım .Eşim hastasın hastaneye gidelim diye tutturdu hayır dedim önce test yapacağız . Gitti aldı yaptım ama anında pozitif çıktı.. Şimdi bir kaç sorum var deneyimli olanlara müsadenizle :)

Öncelikle bu testin anında pozitif çıkması ne derece doğrudur ?
Mide bulantılarım başladığına göre eğer varsa bebeğim kaç haftalıktır?
Bir de ben acayip şoktayım hiç beklemiyordum Allah böyle nasip etti diyorum kendi kendime ama erken de olduğunu düşünüyordum.Kpss'ye girecektim şimdi büyük ihtimalle doğumdan önce ya da tam sonraya denk gelecek . Bu arada randevu aldım ama bayramdan sonraya. O yüzden kaç haftalıktır diye tahminlerimi size soruyorum . Ayrıca güzel sözlerinize ihtiyacım var :21: :)

hayırlı olsun inş..aslında muyeneni bayramdan sonraya bırakmasan daha iyi...sağlıklı gebelik mi değil mi erken öğrenmen iyi olur...seb doktora gidene kadar bebek 2 ayı geçmiş olacak...

Doğru söylüyorsunuz eşimin işi dolayısıyla öyle kaldı ama ayarlamaya çalışacağım yinede :)

Benim isteyerek değil yani öyle bir karar almamıştık dediğim gibi biraz açık olacak ama ben adam akıllı ilişkiye bile giremedim yani oldu olmadı arası bir şey. Bir de kpss ye girme gibi isteğim vardı evde çalışıyordum . Nasıl oldu hiç bilmiyorum :/

Back
X