- 27 Ağustos 2018
- 67
- 91
- 3
- Konu Sahibi Helenoztrk34
Şöyleki kızlar ben 2 yıllık evliyim çok severek aşkla evlendik ve bu 2 yıldır aşkımız hiç azalmadi.fakat kaynanam ve en kuçuk gorumcem beni hic istemedi evlendik kendi evimize çıktık çok sorun oldu tatile gittik sorun oldu gezdik sorun yaptılar yedik içtik sorun yaptılar falan ve çok tartışmalarımız oldu ilk başta eşim herkezin arasını yapmaya calisiyodu 3 ay dayanabildi oda annesiyle ve ablasıyla uğraşmaktan vazgeçti ama tüm samimiyetimle diyorum çok çektim ben öğretmenim ve okula gitmeyip gorumcemin çocuklarına bakmadım diye bile olay çıkardılar vs vs. Bizim ailede ayda bi defa sırayla herkezde pazar kahvaltısı yapılır bu pazar eltime gitcektik kendisiyle aramız iyidir benden yaşasa büyüktür ama çok iyi birisidir ve ben ne çektiysem onun 10 katını yaşamıştır ama geçmiş zaman hep susmuş dayakta yemiş acta kalmış ama sesini çıkarmamış ben de eşime o sabah erken gidelim yardım ederiz dedim gittik erkenden yardım ettim eltime daha sonra toplanıldı falan ama masada sürekli gorumcem laf sokma çabasında ama ben bu zaman a kadar sesimi cikarmadım tek karşılık vermeyisimin sebebi eşim arada yiparanmasin neyse kahvaltı yapıldı masa kaldırılacak benim başım inanılmaz dönüyo hani ayakta duramiyom eltimde sen yat biz hallederiz dedi iş gorumceme kaldı neyse ben düzeldim biraz kalktım salona gitcektim gorumcemin kaynanamla konuşmasını duydum bana yollu falan dedi iş olunca zaten götü devirsin yatsın falan dedi ve bu bana ağır geldi sen nasil bana o lafları dersin diye patladım gorumceme eşim geldi noldu falan dedi anlattım aldı beni götürdü ordan evimize ama ben den alev püskürüyo o sinirle eşime keşke evlenmeseydim senle lanet olsun aşkımıza dedim oda saçmalayarak konuşma dedi ben saçmalamıyorum keşke evlenmeseydim senle dedim ve eşim en iyisi sonra konusalim birbirimizi kircaz dedi kırıldığı ses tonunda belliydi ve ben o ses tonunu duyunca biraz kendime geldim normalde bütün kavgalarımızdan en fazla bir saat sonra gelir 2 şebeklik yapar barışırdık ama o gün bütün gün konuşmadı o akşam ilk defa birbirimize sarilmadan uyuduk uyuydukta denmzez aslında yatagin içinde dönüp durduk sabah oldu kalktım kahvaltı hazırladım bi lokma yemeden gitti ve sinirli değildi sadece mutsuzdu neyse bi kaç gündür midem bulaniyodu ve aklıma geldi birden gittim test aldım çift çizgi çıktı akşam eşim geldi ama diyemedim bisey demeyi okadar çok istedim ama bana olan kırgınlığı hamile olduğum icin geçsin istemedim bu sabah erken saate doktor randevusu aldım ve gerçekten %100hamilemisim 4 haftalıkmiş
Ama şu var canımdan çok sevdiğim adam hala bana kırgın ve ben bu bebeği söylesemmi bilemiyorum o an o lafı nasıl söylediğim bilemiyorum cunki bu hayatta yaptığım en doğru karar di onunla evlenmek
Sizce napiyim sabah soyliyimmi hamile olduğumu yoksa erteliyimmmi
Ama şu var canımdan çok sevdiğim adam hala bana kırgın ve ben bu bebeği söylesemmi bilemiyorum o an o lafı nasıl söylediğim bilemiyorum cunki bu hayatta yaptığım en doğru karar di onunla evlenmek
Sizce napiyim sabah soyliyimmi hamile olduğumu yoksa erteliyimmmi