hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

söyle bir durum var biz aynı şehirde değiliz işte o yüzden bu oyunu yapamam eger aynı yerde olsaydık sancılandım yapardım. siz böyke söyleyince ben de işkillendim doktordan

Beni kürtaj için götürecek kürtajdan önce doktor kontrol falan edecekmiş ben ultrasonda bebeği görsün aklında bir şey kalmasın diye doktora gelmeyeceğim demedim belki yalan söylediğimi ya da şaka yaptığımı vs düşünmesin diye. biz aynı şehirde oturmuyoruz o yüzden suan biraraya gelemiyorum doktora gidilceği zaman görüşeceğiz telefonda da söylenmez

Bencede işkillen zaten canım.

Peki doktora gittiniz ve eşin hiçbi şekilde ikna olmadı bütün risklere rağmen çocuğu istemediğini söyledi? Ozaman ne olacak?Ne yapmayı planlıyorsun böyle bir şey derse?
Sonuçta erkek arkadaşına göre sen oraya kürtajı kabul ederek gidiyorsun.O senin bebeği aldırmak istemediğini bilmiyor.

Son düzenleme:
konunuzu baştan sona okudum bazı arkadaşlar hakikaten çok ağır laflar edip bedduada bulunan bile olmuş kimin başına ne geleceği belli olmaz.. beddua bu döner dolaşır sahibine geri döner..bu kadar düşüncesizce konuşmaya gerek varmıydı bilinmez..

bende 6yıllık evli olup bi düşük yaşamış ve şuan tüp bebek tedavisi gören biriyim.. şimdi ben seni kınasam dünya hali belki aynı şey kınadıklarım benim başıma gelmedi ama kızım olursa kızımın başına gelmeyeceği ne malum.. oğlum olursa oğlumun kız arkadaşının basına gelmeyecegı ne malum,yada torunumun ?? o yüzden büyük konuşmamak gerekli.. zaten konu sahibi yeterince zor durumda ve o bir hamile! hassas yeterince değilmi..

konu sahibine gelince ; akşama mutlaka annenle konuş bu durumu daha fazla ilerletme şimdi sen belki aileleri katarsam erkek arkadaşına karşı küçük düşmekten korkuyorsun gibi geldi.. açıkcası sen değil ancak erkek arkadasın bebeğinizi istemeyerek kendini yeterince küçük düşürdü zaten.. umarım çalışıyorsundur.. çünkü erkek arkadasın istemezse(bütün senin aldırmama ısrarlarına rağmen) bu bebeği tek başına bakabilecek maddi durumun umarım vardır.. ailen nihayetinde kabullenir bu durumu . sen herşeye hazırla kendini psikolojık olarak kötünün kötüsüne çünkü eğer dediğim gibi olursa daha az yıkılırsın ..

evet bence de kimse duymadan kapatmak istiyor erkeğe benzyormuş cinsiyeti

çalışıyorum. size de teşekkür ederim. Evet ondan da korkuyordum ama artık korkmuorum herkese söyleyecğim sizlr beni çok cesaretlendirdnz aldığım maaşı anneme ev kirasına veriyorum babam yok zaten bakacakk maddi durumum yok ama sitem etmiyorum allah bir yola koymuştur inş bebeği babasız büyütmem her şey sonunda güzel olur her seye hazırladım kendimi başta

o zaman anneme söyleyeceğim annem de onun annesine haber verecek. güzel bir konuşma yapacağım erkek arkadaşıma

o zaman anneme söyleyeceğim annem de onun annesine haber verecek. güzel bir konuşma yapacağım erkek arkadaşıma

He şöyle canım.Niye herşeyi tek başına göğüsleyesin ki.Herkes sorumluluğunu bilmeli.

Evlenmek istemezsede kendi bilir.Tek başıma nasıl bakarım diyede düşünme çünkü mecburen maddi olarak o çocuğa destek olmak zorunda cnm.Yeterki sen şuanki gibi kararlı ve kendinden emin ol.

İnşallah bu tip tatsızlıklara hiç gerek kalmaz aklı başına gelir de size sahip çıkar mutlu olursunuz.

Yazdığını yanlış anlamışım.Doktara gitmeden konuşacağını sandım ailenle.Yukardakileri öyle anlayarak yazdım.

Son düzenleme:

inş canım benim de isteğim tek başına göğüslememek ve mutlu olmak ve sahip çıkılması doktora gitmemin sebebi ultrasonda bebeği görünce benim şaka yapmadığımı ve ciddi olduğumu anlayacak ve yüz yüze konuşacağım her şeyi çünkü biz aynı şehirde değiliz doktora gideceğimiz zaman görüşeceğiz bundan sonra anneme söyleyeceğim annem de erkek arkadaşımın annesine söyleyecek. şimdi nasıl kararlıysam o zaman da karalı olucam ve pasif durmucam kesinlikle alah bana güç versin sizler de dua edin. teşekkür ederim:)

Canim bak doktora gitmeden annenle konus doktora tek gitme bu kadar insanlara guvenme!!!!!!

konu sahibi konunun başından beri korunduğu halde hamile kaldığını yazmış
acaba hangi yöntemle korundu ????
malum geri çekmeyi de bir korunma yöntemi olarak görenler var

birde herkese kendimi ifade etmekten bıktım yazmışsın ama konunu açarkan ''eğer aldırmazsam erkek arkadaşımı kaybedebilirim'' bu kürtajın zararı olurmu gibbi ifadeler kullanmışsın sonra ki yorumlarında ki gibi ben bu bebeği doğurmak istiyorum yazmamışsın sadece erkek arkadaşının kararını yazmış ona naasıl söylemeliyim diye sormuşsun
baştan yanlış ifade kullandığın için kendin itmişsin herkesi böyle düşünmeye

benım sana tavsiyem önce annene söyle sonra sana yakın olan bir kız arkadasına anlat durumunu.. sanırım annenle aynı sehırde değilsin yada uzaksınız bırbırınıze. (illaki bir dokotra gideceksınız ve yanınızda bulunsun tek gitme doktora) erkek arkadasının buldugu doktora kesınlıkle gitme.. erkek arkadasının aileside bilmeli bu durumu nihayetınde.. bu bebek tek basına olmadı ya! tekrarlıyorum küçük düşecek biri varsa o da kendisi bu sorumsuzluğu kimse duymadan ortadan kaldırmak istiyor çünkü.. senide pıstırmasına izin verme.. şimdi erkek arkadaşın bu işten sıyrılmak için aileler girince araya belkide dna filan isteyecek herşeyi düşünmek gerek.. umarım böyle çocukça şeylere başvurmaz.sen güçlü bir kadınsın canım ezdirme kendini ve seni suçlamasına izin verme.. bebeği söylememişsin çünkü yine aynı bu tepkiyle karşılaşacağını tahmin etmişsin..vicdanının sesinin dinleyerek bu zamanlara gelmişsin..sen bir annesin çünkü.. bir insanın canından canına nasıl kıyabilirki..

Allah yardımcın olsun canım..

söyle bir durum var biz aynı şehirde değiliz işte o yüzden bu oyunu yapamam eger aynı yerde olsaydık sancılandım yapardım. siz böyke söyleyince ben de işkillendim doktordan
Canım bak....sen bişeyler yazdıkça başka şeyler geliyor aklıma...ayrı şehirlerde olduqunuzu bilmiyordum...nasıl güveniyorsun...sürekli gözünün önünde deqil...senin dışında başka birinin olmadıqına nasıl emin olabilirsin? evlenmeye durumum yok diyor ve bunu diyen kişi avukat?? 28 yaşına gelmiş bir erkeqin (heleki avukat olmuş) evlenmek için bahanesinin olmaması gerekir... heleki sevgilisi hamile kalmış bir erkek hiçbir şekilde mazaret göstermeksizin üzerine düşeni yapması gerekirken (yaşıda gelmiş) o eften püften bahanelerle bebeqi aldırıp bu olayı ört bas etmek istiyor...
güzelim kusura bakma ama bence sevgilin seninle evlenmeyi hiçbir şekilde düşünmüyor ve dahada ötesi ben şu anda onun sana olan sevgisinden ciddi anlamada şüphe duyuyorum... seni sevseydi herşeye raqmen ne yapar ne eder seninle evlenmek için elinden geleni yapardı heleki bebeqini taşıyorken... durumu yok diye bişey söz konusu olamaz sen çalışıyorsun o avukat bundan iyisi can saqlıqı...uyan lütfen bu oyuna gelme...
evet erkek arkadaşımnı ailesine anneme de söyleyeceğim en kısa zamanda annem karnın şişmiş artık 3 ay hasta olmuyorsun doktor ne dedi diye sormuştu

o zaman annen hamile olduqundan şüpheleniyor ve hatta biliyor..

evet tatlım ben doktorum ve böyle yapılıyor malesef
canım gerçekten zor durumdasın. Allah yardımcın olsun. tekrar aynı şeyi söyleyeceğim. ilk mesajında kendini çok yanlış ifade ettiğinden ve burası da gebe kalmaya çalışan, bu yolda zorluk yaşayan, düşük yapan vs insanların yazdığı kısımda başlık açtığından bu kadar tepki topladın. herkes hayalinde canlı bir bebeğin öldürülerek alındığını hayal etti, içi parçalandı ve travmatize oldu. ve tabiiki bu tür durumlarda insan olarak çeşitli tepkiler verebiliyoruz. öfkeli, incitici sözler gibi...
sana tavsiyem ilk yazdığın mesajı mesaj düzenleme panelinden tam olarak demek istediğin şekilde düzeltmen.

kesinlikle dediğin her şeye katılıyorum

ben 5 haftalık bebeğimi kaybettiğimde okadar çok üzülmüş ağlamıştımki.bir yıldır bebek özlemiyle yanıp tutuşurken.böyle şeyleri duyunca şaşırıyorum.

Sen sevgilini kaynetmektenmi korkuyorsun
16 haftalik bebek olmadan tedbirini alsaydin ya
Sevgilini birak katledecehin bebege bak
Onu nasil rahimden tahliye edecekler biliyormusun
Önce bacaklarini koparip cikaracaklar
Sonra kollarini koparip alacaklar
Daha sonra kafasini ceviz kirma aleti gibi alet var onunla ezecekler
Dogru ya rahim agzindan cikamaz o yuzden ezmek zorundalar
Seni bilmem ama bebegin cani cok yanacak
Sana gelince sonsuza kadar vicdan azabi cekeceksin
Bide bu dunyanin ebedi olani var oradada cezani cekeceksin
Ben bugun gebeligimin 9. Haftasinda kanamam oldu
Bebegimi kaybettim kurtaj oldum
dunyalari vericez onun canini
Bize ver deseler asla vermezdim
ama olmadi Rabbim yaptiklarindan sual olunmaz
Yargilamaya hakkimiz yok tovbe hasa yuce Rabbim sen goruyosun
Bu kadar cok isteyenin elinden alir
Istemeyenlerede verir tövbe ya Rabbim
Gunaha sokmayin insani yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…