söyle bir durum var biz aynı şehirde değiliz işte o yüzden bu oyunu yapamam eger aynı yerde olsaydık sancılandım yapardım. siz böyke söyleyince ben de işkillendim doktordan
sen istemezsen erkek arkadasinin istegiyle bebek alinmaz esin bile degil....4aylik hamilesin ailen fiziksrl degisiklikleri fatketmedimi?bence arkadasinla doktora gitmeden once ailenle konus herseyi anlat olan olmus zaten bundan sonra ne yapabilirsiniz oturun konusun erkek arkadasininda ailesi bilmesi lazim kendisi kimseye duyurmadan konuyu kapatmak istiyor ama artik coooook gec.bebek buyumus cinsiyeti belli olmustur kisa sure sonra hareketlerinide hissedersin herkese karsi koru bebegini...
evet bence de kimse duymadan kapatmak istiyor erkeğe benzyormuş cinsiyeti
evet erkek arkadaşımnı ailesine anneme de söyleyeceğim en kısa zamanda annem karnın şişmiş artık 3 ay hasta olmuyorsun doktor ne dedi diye sormuştu
konunuzu baştan sona okudum bazı arkadaşlar hakikaten çok ağır laflar edip bedduada bulunan bile olmuşkimin başına ne geleceği belli olmaz.. beddua bu döner dolaşır sahibine geri döner..bu kadar düşüncesizce konuşmaya gerek varmıydı bilinmez..
bende 6yıllık evli olup bi düşük yaşamış ve şuan tüp bebek tedavisi gören biriyim.. şimdi ben seni kınasam dünya hali belki aynı şey kınadıklarım benim başıma gelmedi ama kızım olursa kızımın başına gelmeyeceği ne malum.. oğlum olursa oğlumun kız arkadaşının basına gelmeyecegı ne malum,yada torunumun ?? o yüzden büyük konuşmamak gerekli.. zaten konu sahibi yeterince zor durumda ve o bir hamile! hassas yeterince değilmi..
konu sahibine gelince ; akşama mutlaka annenle konuş bu durumu daha fazla ilerletme şimdi sen belki aileleri katarsam erkek arkadaşına karşı küçük düşmekten korkuyorsun gibi geldi.. açıkcası sen değil ancak erkek arkadasın bebeğinizi istemeyerek kendini yeterince küçük düşürdü zaten.. umarım çalışıyorsundur.. çünkü erkek arkadasın istemezse(bütün senin aldırmama ısrarlarına rağmen) bu bebeği tek başına bakabilecek maddi durumun umarım vardır.. ailen nihayetinde kabullenir bu durumu . sen herşeye hazırla kendini psikolojık olarak kötünün kötüsüne çünkü eğer dediğim gibi olursa daha az yıkılırsın ..
Beni kürtaj için götürecek kürtajdan önce doktor kontrol falan edecekmiş ben ultrasonda bebeği görsün aklında bir şey kalmasın diye doktora gelmeyeceğim demedim belki yalan söylediğimi ya da şaka yaptığımı vs düşünmesin diye. biz aynı şehirde oturmuyoruz o yüzden suan biraraya gelemiyorum doktora gidilceği zaman görüşeceğiz telefonda da söylenmez
Bencede işkillen zaten canım.
Peki doktora gittiniz ve eşin hiçbi şekilde ikna olmadı bütün risklere rağmen çocuğu istemediğini söyledi? Ozaman ne olacak?Ne yapmayı planlıyorsun böyle bir şey derse?
Sonuçta erkek arkadaşına göre sen oraya kürtajı kabul ederek gidiyorsun.O senin bebeği aldırmak istemediğini bilmiyor.
o zaman anneme söyleyeceğim annem de onun annesine haber verecek. güzel bir konuşma yapacağım erkek arkadaşıma
Ben genede Kesinlikle o doktora giderken yalnız olmaman gerektiğini düşünüyorum.
He şöyle canım.Niye herşeyi tek başına göğüsleyesin ki.Herkes sorumluluğunu bilmeli.
Evlenmek istemezsede kendi bilir.Tek başıma nasıl bakarım diyede düşünme çünkü mecburen maddi olarak o çocuğa destek olmak zorunda cnm.Yeterki sen şuanki gibi kararlı ve kendinden emin ol.
İnşallah bu tip tatsızlıklara hiç gerek kalmaz aklı başına gelir de size sahip çıkar mutlu olursunuz.
Yazdığını yanlış anlamışım.Doktara gitmeden konuşacağını sandım ailenle.Yukardakileri öyle anlayarak yazdım.
inş canım benim de isteğim tek başına göğüslememek ve mutlu olmak ve sahip çıkılması doktora gitmemin sebebi ultrasonda bebeği görünce benim şaka yapmadığımı ve ciddi olduğumu anlayacak ve yüz yüze konuşacağım her şeyi çünkü biz aynı şehirde değiliz doktora gideceğimiz zaman görüşeceğiz bundan sonra anneme söyleyeceğim annem de erkek arkadaşımın annesine söyleyecek. şimdi nasıl kararlıysam o zaman da karalı olucam ve pasif durmucam kesinlikle alah bana güç versin sizler de dua edin. teşekkür ederim:)
çalışıyorum. size de teşekkür ederim. Evet ondan da korkuyordum ama artık korkmuorum herkese söyleyecğim sizlr beni çok cesaretlendirdnz aldığım maaşı anneme ev kirasına veriyorum babam yok zaten bakacakk maddi durumum yok ama sitem etmiyorum allah bir yola koymuştur inş bebeği babasız büyütmem her şey sonunda güzel olur her seye hazırladım kendimi başta
Canım bak....sen bişeyler yazdıkça başka şeyler geliyor aklıma...ayrı şehirlerde olduqunuzu bilmiyordum...nasıl güveniyorsun...sürekli gözünün önünde deqil...senin dışında başka birinin olmadıqına nasıl emin olabilirsin? evlenmeye durumum yok diyor ve bunu diyen kişi avukat?? 28 yaşına gelmiş bir erkeqin (heleki avukat olmuş) evlenmek için bahanesinin olmaması gerekir... heleki sevgilisi hamile kalmış bir erkek hiçbir şekilde mazaret göstermeksizin üzerine düşeni yapması gerekirken (yaşıda gelmiş) o eften püften bahanelerle bebeqi aldırıp bu olayı ört bas etmek istiyor...söyle bir durum var biz aynı şehirde değiliz işte o yüzden bu oyunu yapamam eger aynı yerde olsaydık sancılandım yapardım. siz böyke söyleyince ben de işkillendim doktordan
evet erkek arkadaşımnı ailesine anneme de söyleyeceğim en kısa zamanda annem karnın şişmiş artık 3 ay hasta olmuyorsun doktor ne dedi diye sormuştu
evet tatlım ben doktorum ve böyle yapılıyor malesefBen kürtaj olmayacağım bunun için de 4 ay bekledim fakat erkek arkadaşım aldırmak istiyor doktor kontrol gidince söyleyeceğim aldırmayacağımı. daha sonra da ailelere söyleyeceğim bu konuda sizlerden yardım istemiştim.
ben bu yazdığınızı ona söyleyeceğim gerçekten böyle mi oluyor sun sancı kalbine iğne vurulması vs.. bu haftada böyle mi yapılıyor yoksa vakum mu dediğim gibi benim kararım allahın izniyle aldırmamak...
canım gerçekten zor durumdasın. Allah yardımcın olsun. tekrar aynı şeyi söyleyeceğim. ilk mesajında kendini çok yanlış ifade ettiğinden ve burası da gebe kalmaya çalışan, bu yolda zorluk yaşayan, düşük yapan vs insanların yazdığı kısımda başlık açtığından bu kadar tepki topladın. herkes hayalinde canlı bir bebeğin öldürülerek alındığını hayal etti, içi parçalandı ve travmatize oldu. ve tabiiki bu tür durumlarda insan olarak çeşitli tepkiler verebiliyoruz. öfkeli, incitici sözler gibi...haklısınz öyle bir anlam çıkıyor. onu sormamın sebebi bu kürtajın risklerini bilip ona söylemek ve aldırmak istemiyorum dediğimde bunları ona sunmak. geri adım atmayacağım allahın izniyle onunla birlikte doktora gittiğimizde aldırmayacağım diyeceğim. bebeği de görmüş olur
Canım bak....sen bişeyler yazdıkça başka şeyler geliyor aklıma...ayrı şehirlerde olduqunuzu bilmiyordum...nasıl güveniyorsun...sürekli gözünün önünde deqil...senin dışında başka birinin olmadıqına nasıl emin olabilirsin? evlenmeye durumum yok diyor ve bunu diyen kişi avukat?? 28 yaşına gelmiş bir erkeqin (heleki avukat olmuş) evlenmek için bahanesinin olmaması gerekir... heleki sevgilisi hamile kalmış bir erkek hiçbir şekilde mazaret göstermeksizin üzerine düşeni yapması gerekirken (yaşıda gelmiş) o eften püften bahanelerle bebeqi aldırıp bu olayı ört bas etmek istiyor...
güzelim kusura bakma ama bence sevgilin seninle evlenmeyi hiçbir şekilde düşünmüyor ve dahada ötesi ben şu anda onun sana olan sevgisinden ciddi anlamada şüphe duyuyorum... seni sevseydi herşeye raqmen ne yapar ne eder seninle evlenmek için elinden geleni yapardı heleki bebeqini taşıyorken... durumu yok diye bişey söz konusu olamaz sen çalışıyorsun o avukat bundan iyisi can saqlıqı...uyan lütfen bu oyuna gelme...
o zaman annen hamile olduqundan şüpheleniyor ve hatta biliyor..
merhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim fakat erkek arkadaşım suan evlenmemiz mumkun olmadığı için bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum eger bebeği aldırmazsam sevdiğim kişiyi kaybedebilirim bu konuda bana fikir verip yardımcı olursanız memnun olur acil cevaplarınızı bekliyorum önümüzdeki hafta hastaneye götürmek istiyor ben de şuan olmak istemediğimi söyleyemedim. bu kürtajın zararı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?