allah razı olsun sağolun gerçekten beni acımasızca eleştirenlere karşı koruduğunuz için kimse başına gelmeyince anlamıyor malesef biz hamilelik için korunduk fakat korunduğum halde hamile kaldım 4 ay bekledim çünkü aldırmak istemedim ailemden korkmadım yani o an hiçbir şeyi düşünmedim sadece hamileliğimi öğrendiğimde bu bebeğe nasıl sahip çıkabilirm nasıl bu olacak olaylara karşı mücadele etmenin savaşını verdim içimde ben boyun eğmek utanmak istemiyoum babasız büyümesini istemiyorum benim o yüzden sahip çıkmasını dileyeceğim allahtan. Anneme de doktordan sonra söyleyeceğim onun ailesi de öğrenecek. ben aldırmak istemiyorum diyorum millet ısrarla yok katilsin yok söylesin yok böylesin ben 24 yaşındayım 4 aydır tabiki hamileliğimi biliyorum aldırmadıysam bu vakte kadar aldırmayacağımdandır bunu anlamak zor değildi. Sizin gibi destek ve yardımcı olanlara çok teşekklür ederim dularınızı bekliyorum sizin de allah yar ve yardımcınız olsun.
Allah yardımcın olsun.Zor bir süreç seni bekliyor.İnşallah herşey yolunda gider.Yargılamak kimsenin haddine değil,ama burda bebek için yıllardır gözyaşı döken insan çok.O yüzden böyle şeyleri okuyunca fazla tepki verebilirler buda çok normal.
Doktora gittikten sonra durumdan bizleride bilgilendirirsen seviniriz.Ama yine söylüyorum bu bebeği aldırmayacaksın ve ailen zaten öğrenicek bence doktora gitmeden önce anlat onlara herşeyi.Yalnız olmadığını görsün erkek arkadaşın.Sen gerçekten çok iyi niyetli birisin bence.Erkek arkadaşında iyi biridr belki bilmicem ama 16 haftalık olmuş bir bebeği aldırılmasının lafını bile etmesi tuhaf.Hani erkekler kolay alışamaz evlilik fikrine heleki babalık fikrine.daha yeni hamile olsan ve istemiyoruz dese falan bi derece anlarım korktu panikledi falan derim.Ama senin durumun farklı,aldırmanın lafını bile etmemesi gerekir diye düşünüyorum.
Kendine dikkat et cnm.Allah yardımcın olsun tekrardan.