hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

Allah yardımcın olsun.Zor bir süreç seni bekliyor.İnşallah herşey yolunda gider.Yargılamak kimsenin haddine değil,ama burda bebek için yıllardır gözyaşı döken insan çok.O yüzden böyle şeyleri okuyunca fazla tepki verebilirler buda çok normal.

Doktora gittikten sonra durumdan bizleride bilgilendirirsen seviniriz.Ama yine söylüyorum bu bebeği aldırmayacaksın ve ailen zaten öğrenicek bence doktora gitmeden önce anlat onlara herşeyi.Yalnız olmadığını görsün erkek arkadaşın.Sen gerçekten çok iyi niyetli birisin bence.Erkek arkadaşında iyi biridr belki bilmicem ama 16 haftalık olmuş bir bebeği aldırılmasının lafını bile etmesi tuhaf.Hani erkekler kolay alışamaz evlilik fikrine heleki babalık fikrine.daha yeni hamile olsan ve istemiyoruz dese falan bi derece anlarım korktu panikledi falan derim.Ama senin durumun farklı,aldırmanın lafını bile etmemesi gerekir diye düşünüyorum.

Kendine dikkat et cnm.Allah yardımcın olsun tekrardan.

bakın siz de beni yanlış anlamışsınız konuyu açtığımda kürtaj olmak İSTEMİYORUM yazdım bunu iyi OKUYUN sadece erkek arkadasım aldırmak istior ne yapmam gerekiyor diye sordum. Ben 4 ay bebeği aldırmamak için bekledim aldıracak olsaydım basta aldırırdım vicdanım herşeyim var çok şükür kimse içimdekini bilemez günah aldığınızın da farkında olun lütfen.

abartmak deqil canım burda çok ciddi bir mevzu var...konu sahibi kızımızın sevgilisi 16 haftalık bebeqi kürtaj etmeyi göze alan bir doktordan her türlü davranış beklenir..bu devirde kimseye güvenilmez

11 adır bebek sahıbı olmaya calısıorum oncelıkle bunu bıl...
16 haftalık bebek alınmaz cok rısklı hem senın ıcın bıle boleee ve omur boyunca unutmayacagın bır durum olur bu
bence evlenmeye ıkna et ve o bebegı dogur aılen sahıp cıkarsa babasız dogurrr bebegın canlı canlı oldurmekten daha ıyıdır buna ınan nun cınsıyetı elı yuzu heryerı olustuu 10 haftalık olana kadar aldırsan belkı bu kadar üzülmezdim genede yanlıs ama artık o bır bebek herseyı var yapmaaa sakınnnnn

(konu fake bile olsa bundan sonra okuyacaklara örnek olsun)

Ben kürtaj olmak istemiyorum yazdım konuma bu açık ve net herkes nasıl bunu aldıracağım olarak algılıyor anlamıyorum sadece erkek arkadaşım aldırmak istiyor ne yapmalıyım dedim ama yanlış anlaşıldı.
Çok teşekkür ederim cok sağolun duruumdan haberdar edeceğim sizi evet iyi niyetli biriyim beni anlamşsınız erkek arkadaşım kötü vurdumduymaz biri değildir onu savunmak için söylemiyorum yoksa bu kadar zaman olmazdım onunla ama evlndiğinde bile çocuğu pek istemeyen biri hele ki boyle durum olunca kötü oldu morali bozuldu belki de korktu ama dediğiniz gibi büyümüş bir bebeği aldrmak istemesi hoş değil asla savunmuyorum onu.

yapmayacağım bu kadar ay bekledim çünkü aldırmamak için. bundan ne olacak bilmiyorum sürpriz hepsi bana aileme ve onun ailesine söyleyeceğim kendisine de aldırmayacağımı söyleyeceğim. evlenmeye nasıl iknqa ederim bilmiyorum

Canım bak anlamadıqın bişey var...sen sevdiqin kişye çok fazla güvendiqinden ''yasal'' sözüne takılıp kalmışsın...16 haftalık bebek alınamaz...ancak doktor yasal olmayan işlemler uygulayarak yasal gibi gösterir....bebeqin kalbini durdurup ölü raporu verir bu işten sıyrılır adıda yasal olur...kanma sakın bunlara sevgilin seni psikolojik olarak etkilemek istiyor saqlık açısından muayene edicek vs.. diyerek 4 aylık bebeqi almak kolay deqildir her ''insanın'' harcıda deqildir...aldanma bunlara...bir diqer konuda bebeqi aldırmamak için kürtaj sakıncalı gibi şeylere sıqınmaya çalışman...o bebeqi doqurmak için hiçbir nedene ihtiyacın yokki hayatım...Rabbim can vermiş kan vermiş...lütfen kendine bahaneler bulmaya çalışma...erkek arkadaşın aklını çok güzel kullanıyor...sakın inanma...ve hala daha muayeneden sonra söylücem diyosun..biz boşunamı yazıyoruz onca şeyi... sonra olayı sevgilin başka bir yöne çeker beni doktorum yanında madara ettin der bunu bahane edip bile ayrılabilir...adımlarını çok dikkatli atmalısın...nasılsa öqrenecek al karşına hiç vakit kaybetmeden konuş..okadar kararlı konuşki o senden korksun....

ne demek hamileyim istersen gidebilirsin!!!
sen hatayı başta yapmışsın bu ikinizin ortak çocuqu ne demek gidebilirsin ben başımın çaresine bakarım...en son söylüceni en başta söylemişsin ve bunu yaparak sevgiline meydanı bırakmışsın oda rahatça aldıralım diyebilmiş...neden bebeqi oan müjdeleyerek söylemedin?? canım sana çok güzel bir müjdem var diyerek alsaydın bir mink ayakkabı paketleyip karşısına çıksaydın....paketi açıncada ben anne sende baba oluyorsun deseydin...bakalım senin bu tutumuna karşı aldıralım diyebilecekmiydi?? ve böyle yapsaydın şimdi o kara kara düşünüyor olucaktı bebeqi istemediqini sana nasıl söylüceni....çok yanlış yapmışsın çokk...hala dahada kendi bilidiqin çizgide gidiyorsun...

yapmayacağım bu kadar ay bekledim çünkü aldırmamak için. bundan ne olacak bilmiyorum sürpriz hepsi bana aileme ve onun ailesine söyleyeceğim kendisine de aldırmayacağımı söyleyeceğim. evlenmeye nasıl iknqa ederim bilmiyorum

Evet aldırmak istemediğini artık biliyoruz.Benim yorumlarım şu saatten sonra zaten sana bir zarar gelmemesi gerçekten.

Erkek arkadaşını senin kadar iyi tanıyamayız tabi.Bizim gibi olaya dışardan bakan insanlar için, sebep ne olrsa olsun 16 haftalık bebeği aldırmayı düşünmesi bile o kişinin iyi biri olmadığını düşünmek için yeterli bir sebep.

Herneyse her ne olursa olsun senin ve bebeğin için güzel olur inşallah.Belki bebeğin kalp atışını falan duyunca bütün düşünceleri değişir....( Her nekadar öyle olmayacağını düşünsemde,öyle olmasını umarım cnm)

sen istemezsen erkek arkadasinin istegiyle bebek alinmaz esin bile degil....4aylik hamilesin ailen fiziksrl degisiklikleri fatketmedimi?bence arkadasinla doktora gitmeden once ailenle konus herseyi anlat olan olmus zaten bundan sonra ne yapabilirsiniz oturun konusun erkek arkadasininda ailesi bilmesi lazim kendisi kimseye duyurmadan konuyu kapatmak istiyor ama artik coooook gec.bebek buyumus cinsiyeti belli olmustur kisa sure sonra hareketlerinide hissedersin herkese karsi koru bebegini...

ben müjdeli bir şekilde vermeyi düşündüm ama onunnasıl bir tepki vereceğini bildiğim için müjdeli söyleyemedim. o an boşlukta bulundum ağzımın içinde söyledim ama şimdi daha dik durarark söylicem henüz geç değil ben bu tarz işleri bilmiyorum sizlerden öğreniyorum gözüm açılıyor tamam kanmıcam aynen bu söylediklerinizi ona da söylicem dediiğniz gibi o benden korksun ben ses çıkarmadıkça pasif oldukça o daha çok güçleniyor böyle yapmamam lazım.

"doktora gittiğimde doktor beni muayene edecekmiş sağlık açısından inceleyecekmiş " Canım birde böyle bişiy yazmışsın şimdi gördüm.

Eğer doktora sağlık kontrolü için falan gideceğinizi söylüyorsa erkek arkadaşın, doktoru sen seç.Şu hastanede şu doktora gidelim de.Sonuçta aldırmayacaksın bebeği kontrole gidiceksin.İlla o doktor olması şart değilki? Herhangi bir kadın doğuma git oda yanında gelsin. Kürtajıda sor onun yanında doktora.
Doktor bunun olamayacağını olsa bile ne şekilde yapılacağını anlatsın.Hatta doktor bide fırçayıda bassın erkek arkadaşına.

kesinlikle doqru sen pasif kaldıkça o güçlenecek....akıllı ol... ve kesinlikle onun istediqi doktora gitme o doktora ben ve burdaki diqer arkadaşlar hiçbirimiz güvenmiyoruz...mesela şöyle yapabilirsin iyi bir doktor bul kendine ve doktora giderken sevgilini arayıp sancılandıqını ve acilen doktora gittiqini ve onunda hemen gelmesini istediqini söyle...mutlaka gelecektir endişelenme...ve bebeqinizi bu şekilde senin seçtiqin doktorda görsün...en azından aksi bişey başına gelmez...ve zaten doktorda gereken açıklamayı yapar...ama lütfen daha fazla bekleme hemen yap bunu..

i kürtaj

Beni kürtaj için götürecek kürtajdan önce doktor kontrol falan edecekmiş ben ultrasonda bebeği görsün aklında bir şey kalmasın diye doktora gelmeyeceğim demedim belki yalan söylediğimi ya da şaka yaptığımı vs düşünmesin diye. biz aynı şehirde oturmuyoruz o yüzden suan biraraya gelemiyorum doktora gidilceği zaman görüşeceğiz telefonda da söylenmez

söyle bir durum var biz aynı şehirde değiliz işte o yüzden bu oyunu yapamam eger aynı yerde olsaydık sancılandım yapardım. siz böyke söyleyince ben de işkillendim doktordan

çok geçmiş olsun ben ilk gebeliğimde 6 haftalıkken kaybetmiştim.. psikolojim altüst olmuştu... Allah yardımcın olsun...üzüldüm.... çok üzüldüm.. umarım en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olur..

Arkadaşım neden evlenmeniz mümkün değil? Sevgilin evli mi? Eğer öyleyse o adamı zaten kaybetmişsin,hiç senin olmamış. Yaşın kaç bilmiyorum ama sırf erkek arkadaşın istemiyor diye aldıracaksan zaten bebeği çok istemiyorsun demek ki..Bence o çocuğu doğurmak için imkanlarını zorla..Seni seven bir insan büyümüş bir bebeği de senle birlikte kabul etmeli..

ben aldırmak istemiyorum ki aldırmayacağım

heyir erkek arkadaşım tabiki evli değil 24 yaşındayım. ben sevdiğim insanı kaybetmek için kürtaj olcam demedim ya nerden çıkarıyorusunz sadece ne yapmalıyım ben istiyorum vs yardım istedim puff açıklamaktan sıkıldım gerçeken çoğu yanlış anlıyor özel hayatımla ilgili yorum yapma kimseye düşmez yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…