ama olmadi Rabbim yaptiklarindan sual olunmaz
Yargilamaya hakkimiz yok tovbe hasa yuce Rabbim sen goruyosun
Bu kadar cok isteyenin elinden alir
Istemeyenlerede verir tövbe ya Rabbim
Gunaha sokmayin insani yaaa
Sen sevgilini kaynetmektenmi korkuyorsun
16 haftalik bebek olmadan tedbirini alsaydin ya
Sevgilini birak katledecehin bebege bak
Onu nasil rahimden tahliye edecekler biliyormusun
Önce bacaklarini koparip cikaracaklar
Sonra kollarini koparip alacaklar
Daha sonra kafasini ceviz kirma aleti gibi alet var onunla ezecekler
Dogru ya rahim agzindan cikamaz o yuzden ezmek zorundalar
Seni bilmem ama bebegin cani cok yanacak
Sana gelince sonsuza kadar vicdan azabi cekeceksin
Bide bu dunyanin ebedi olani var oradada cezani cekeceksin
Ben bugun gebeligimin 9. Haftasinda kanamam oldu
Bebegimi kaybettim kurtaj oldum
dunyalari vericez onun canini
Bize ver deseler asla vermezdim
ama olmadi Rabbim yaptiklarindan sual olunmaz
Yargilamaya hakkimiz yok tovbe hasa yuce Rabbim sen goruyosun
Bu kadar cok isteyenin elinden alir
Istemeyenlerede verir tövbe ya Rabbim
merhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim fakat erkek arkadaşım suan evlenmemiz mumkun olmadığı için bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum eger bebeği aldırmazsam sevdiğim kişiyi kaybedebilirim bu konuda bana fikir verip yardımcı olursanız memnun olur acil cevaplarınızı bekliyorum önümüzdeki hafta hastaneye götürmek istiyor ben de şuan olmak istemediğimi söyleyemedim. bu kürtajın zararı olabilir mi
ANLAMAYANA NE ANLATACAKSIN Kİ...
Satım 2 Ekim di 30 Ekimde beta yaptırdım 181 evet 2 kayıptan sonra hamileydimm kontroller ,ilaçlar derken 6*5 de kalp atışlarını duydum......Allahım ne kadar büyüksüün her şey yolunda kalp atışlarınıda duydum yaa...10 Aralık doktor kontrolüm var içimde tuhaf bir sızı sıram geldi 10 haftadır her sedyeye yatışımda dr.un göz bebeğine bakıp NE OLUR KÖTÜ BİR ŞEY SÖYLEME diye içimden geçirişim....Dr. ultrasonla bakarken terslik olduğunu hissettirdi tedirginliğiyle...Veee YOLC SAC IN NORMALDE KÜÇÜLMESİ GEREKİRKEN 4-5 mm BENİM BÜYÜMÜŞ 9 mm KALP ATIŞINI ALAMIYORUM RENKLİ DOPLER İSTİYORUM ACİL ÇEKTİR sözü uğultuydu..Alt kata inip hazırlandım..Dr. bayağı inceledi KALP ATIMI YOKMU dediğimde MAALESEF dedi...Dr um raporu okuduktan sonra EVE GİT KAFANI TOPARLA VE YARIN SABAH ERKENDEN GEL KÜRTAJA ALALIM dedi duymuyordum eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum..Eşime durumu anlattım 3. şoktu bu planımızı yaptık sabah hastahanedeydim..tahliller hazırlık BEBEĞİMLE VEDALAŞTIM ELİM KARNIMDA .derken başta KANAMAM OLMADIĞINDAN FİTİL ATILDI 5 DK SÜRMEDEN KANAMA BAŞLADI BEBEĞİMİN GİTME VAKTİ GELMİŞTİ... ASANSÖRE BİNDİK VE AMELİYATHANEDEYDİM...ALLAHIM BU RÜYA OLSUN DİYE ÇOK DUA ETTİM AMA AMELİYATHANENİN SOĞUĞU KENDİME GELMEMi SAĞLADI uyudum ve uyandımda BEBEĞİM 50ccLİK PLASTİK KAPTA AYAK UCUMDA PATOLOJİYE GİTMEYE HAZIRDI....GÖRMEK İSTEDİM PEMBE ,KIRMIZI DOKULAR VE KAN PIHTILARI VARDI....
VE SONUÇ : 10 HAFTALIK MİSSED ABORTUS
3 , 5 AY OLDU AMA HALA HAMİLMİŞİM GİBİ HAFTAMI HESAPLIYORUM...BU ARADA ÇOK YAKIN ARKADAŞIMDA HAMİLE ÜSTELİK ARAMIZDA 1 HAFTA VAR....BEBEĞİM DURSAYDI ARKADAŞIMLA AYNI DÖNEM DOĞUM YAPACAKTIK......BİZ EŞİMLE KAYIPLARIMIZIN ARKASINDAN HİÇ KONUŞMADIK KONUŞAMADIK....
BUNLARI YAZMAMDAKİ AMACIMDA BELKİ GERÇEKTEN ANNE OLMAK İSTEYENLERİN İSTEMEDEN YAŞADIKLARINI ÖĞRENMEN....
bu arada benim 3 tane çocuğum var bi 3 tane daha olsa hayır demem...........[/QUOTE
öncelikle Rabbim sana sabır versin. şuanda yazını okurken hüngür hüngür ağladım.
Haaa karnındaki bebeği aldırmışsın, ha bir insanı bilerek öldürmüşsün ne farkeder. Ve o küçücük meleğin suçu nesen sevgilin yüzünden bir cana kıyabiliyorsan ve bunu senden isteyen bir adamı hala kaybetmek istemyorsan ne denir ki. Allah size akıl fikir versin yazıkkkkkkkk
birde herkese kendimi ifade etmekten bıktım yazmışsın ama konunu açarkan ''eğer aldırmazsam erkek arkadaşımı kaybedebilirim'' bu kürtajın zararı olurmu gibbi ifadeler kullanmışsın sonra ki yorumlarında ki gibi ben bu bebeği doğurmak istiyorum yazmamışsın sadece erkek arkadaşının kararını yazmış ona naasıl söylemeliyim diye sormuşsun
baştan yanlış ifade kullandığın için kendin itmişsin herkesi böyle düşünmeye
aynen defalrca bebeği aldırmak istemediğimi 4 ay aldırmayacağım için bekledim korunduğum halde kaldım hamile vs. şuan böyle bir durumla karşı karşıyayım ne yapmalyım diye sordum ama hala anlamayanlar var ben yorum yapmak istemiyorum artık onlara okuduğunu anlayamamak da olabilirmiş yani..... Yardımcı olanlara destekleyenlere kınamayanlara hakaret etmeyip etik davrananlara çook teşekkür ediyorum ben burda evlilik dışı birlikteliğimin ve ya hamile oluşumun doruluğunu savunmuyorum bunu yargılak hiiiççççç kimseye düşmez... Sadece yardım için sizlere derdimi açtım...konu sahibi zaten başlıkta da yazmış kürtaj olmak istemiyorum diye...........bebeği aldırmak istemiyorum demiş defalarca..................
konu sahibi konunun başından beri korunduğu halde hamile kaldığını yazmış
acaba hangi yöntemle korundu ????
malum geri çekmeyi de bir korunma yöntemi olarak görenler var
ben bi$eyi merak ettim .. karninda pit pid gibi bi ses duyyormusun, hissediyormusun ?
yada ne biliyim kanat çirpar gibi his de olabilir ..
5-10 gune tekmelerini hissedeceksin karnindaki bebegin , bilmiyosundur diye soylemek istedim ..
kurtaj konusuna girmiycem
ama sevgilinin evlenme korkusunu çozemedim onu soyleyebilirim ..
Allah karnindaki masumun yardimcisi olsun ..
Sen sevgilini kaynetmektenmi korkuyorsun
16 haftalik bebek olmadan tedbirini alsaydin ya
Sevgilini birak katledecehin bebege bak
Onu nasil rahimden tahliye edecekler biliyormusun
Önce bacaklarini koparip cikaracaklar
Sonra kollarini koparip alacaklar
Daha sonra kafasini ceviz kirma aleti gibi alet var onunla ezecekler
Dogru ya rahim agzindan cikamaz o yuzden ezmek zorundalar
Seni bilmem ama bebegin cani cok yanacak
Sana gelince sonsuza kadar vicdan azabi cekeceksin
Bide bu dunyanin ebedi olani var oradada cezani cekeceksin
Ben bugun gebeligimin 9. Haftasinda kanamam oldu
Bebegimi kaybettim kurtaj oldum
dunyalari vericez onun canini
Bize ver deseler asla vermezdim
tövbe ya Rabbim
Soylede bızde bılelım ona gore tedbır alalım ?nasıl korunduğum nasıl ne şekilde bu bebeğin olduğunuı ayrıntılarına kadar anlatmak açıklamak zorunda değilim ki bu soruyu da anlamsız buldum ben normal ve olması gereken korunma seceneklerinden birini uyguladım yani bu kadar da ayrıntıya inilmemesi gerekiyor neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?