hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

ben bi$eyi merak ettim .. karninda pit pid gibi bi ses duyyormusun, hissediyormusun ?
yada ne biliyim kanat çirpar gibi his de olabilir ..
5-10 gune tekmelerini hissedeceksin karnindaki bebegin , bilmiyosundur diye soylemek istedim ..
kurtaj konusuna girmiycem
ama sevgilinin evlenme korkusunu çozemedim onu soyleyebilirim ..
Allah karnindaki masumun yardimcisi olsun ..

Sen sevgilini kaynetmektenmi korkuyorsun
16 haftalik bebek olmadan tedbirini alsaydin ya
Sevgilini birak katledecehin bebege bak
Onu nasil rahimden tahliye edecekler biliyormusun
Önce bacaklarini koparip cikaracaklar
Sonra kollarini koparip alacaklar
Daha sonra kafasini ceviz kirma aleti gibi alet var onunla ezecekler
Dogru ya rahim agzindan cikamaz o yuzden ezmek zorundalar
Seni bilmem ama bebegin cani cok yanacak
Sana gelince sonsuza kadar vicdan azabi cekeceksin
Bide bu dunyanin ebedi olani var oradada cezani cekeceksin
Ben bugun gebeligimin 9. Haftasinda kanamam oldu
Bebegimi kaybettim kurtaj oldum
dunyalari vericez onun canini
Bize ver deseler asla vermezdim
tövbe ya Rabbim
Gunaha sokmayin insani yaaa

ama olmadi Rabbim yaptiklarindan sual olunmaz
Yargilamaya hakkimiz yok tovbe hasa yuce Rabbim sen goruyosun
Bu kadar cok isteyenin elinden alir
Istemeyenlerede verir tövbe ya Rabbim
Gunaha sokmayin insani yaaa

canım yapma bu yazdıkların isyana giriyor yazma , düşünme böyle
hepimizin dünyada ki bütün kulların imtihanı farklı
ben 7 senelik evliyim hiç gebeliğim olmadı bana göre çok zor
seninse olmuş ama kaybetmişsin sana görede senin çektiğin çok zordur
konu sahibininkiyse bu yaşadıklarıdır belki
biz bilmeyiz Allah bilir!
bizim yapmamız gereken sabır ve dua etmek .....

ANLAMAYANA NE ANLATACAKSIN Kİ...
Satım 2 Ekim di 30 Ekimde beta yaptırdım 181 evet 2 kayıptan sonra hamileydimm kontroller ,ilaçlar derken 6*5 de kalp atışlarını duydum......Allahım ne kadar büyüksüün her şey yolunda kalp atışlarınıda duydum yaa...10 Aralık doktor kontrolüm var içimde tuhaf bir sızı sıram geldi 10 haftadır her sedyeye yatışımda dr.un göz bebeğine bakıp NE OLUR KÖTÜ BİR ŞEY SÖYLEME diye içimden geçirişim....Dr. ultrasonla bakarken terslik olduğunu hissettirdi tedirginliğiyle...Veee YOLC SAC IN NORMALDE KÜÇÜLMESİ GEREKİRKEN 4-5 mm BENİM BÜYÜMÜŞ 9 mm KALP ATIŞINI ALAMIYORUM RENKLİ DOPLER İSTİYORUM ACİL ÇEKTİR sözü uğultuydu..Alt kata inip hazırlandım..Dr. bayağı inceledi KALP ATIMI YOKMU dediğimde MAALESEF dedi...Dr um raporu okuduktan sonra EVE GİT KAFANI TOPARLA VE YARIN SABAH ERKENDEN GEL KÜRTAJA ALALIM dedi duymuyordum eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum..Eşime durumu anlattım 3. şoktu bu planımızı yaptık sabah hastahanedeydim..tahliller hazırlık BEBEĞİMLE VEDALAŞTIM ELİM KARNIMDA .derken başta KANAMAM OLMADIĞINDAN FİTİL ATILDI 5 DK SÜRMEDEN KANAMA BAŞLADI BEBEĞİMİN GİTME VAKTİ GELMİŞTİ... ASANSÖRE BİNDİK VE AMELİYATHANEDEYDİM...ALLAHIM BU RÜYA OLSUN DİYE ÇOK DUA ETTİM AMA AMELİYATHANENİN SOĞUĞU KENDİME GELMEMi SAĞLADI uyudum ve uyandımda BEBEĞİM 50ccLİK PLASTİK KAPTA AYAK UCUMDA PATOLOJİYE GİTMEYE HAZIRDI....GÖRMEK İSTEDİM PEMBE ,KIRMIZI DOKULAR VE KAN PIHTILARI VARDI....

VE SONUÇ : 10 HAFTALIK MİSSED ABORTUS
3 , 5 AY OLDU AMA HALA HAMİLMİŞİM GİBİ HAFTAMI HESAPLIYORUM...BU ARADA ÇOK YAKIN ARKADAŞIMDA HAMİLE ÜSTELİK ARAMIZDA 1 HAFTA VAR....BEBEĞİM DURSAYDI ARKADAŞIMLA AYNI DÖNEM DOĞUM YAPACAKTIK......BİZ EŞİMLE KAYIPLARIMIZIN ARKASINDAN HİÇ KONUŞMADIK KONUŞAMADIK....

BUNLARI YAZMAMDAKİ AMACIMDA BELKİ GERÇEKTEN ANNE OLMAK İSTEYENLERİN İSTEMEDEN YAŞADIKLARINI ÖĞRENMEN....

bu arada benim 3 tane çocuğum var bi 3 tane daha olsa hayır demem...........

Haaa karnındaki bebeği aldırmışsın, ha bir insanı bilerek öldürmüşsün ne farkeder. Ve o küçücük meleğin suçu ne sen sevgilin yüzünden bir cana kıyabiliyorsan ve bunu senden isteyen bir adamı hala kaybetmek istemyorsan ne denir ki. Allah size akıl fikir versin yazıkkkkkkkk

o bebeğin şu anda bütün orfanları var... pirinç tanesi kadarken bile kalbi atıyor. aldırmama gibi bi şansın varsa aldırma derim amaaaaaa diyelim ki aldırmadın nasıl bakacaksın ziyan etme çocuğu yani ailen falan nasıl tepkiler verecek arkanda duracak birileri var mı... herşeyi tart ama unutma şu an o canlı en son ihtimal aldırmayı düşün imkanın varsa doğur ama gerçekten güzel bakabileceksen

Açıkçası erkek arkadaşının seni sevdiğini düşünmüyorum cinsel obje olarak görmüş seni sen o çocuğu aldırsan da o ilerde seninle evlenmeyecek bu çok açık seven insan sana ve yavrusuna sahip çıkar çok kişiliksiz biriymiş bana göre evlenmeden ilişkiye girmen büyük hata.....Hata üstüne hata eklemişsin birde hamile kalmışsın.birde onun canına kıyacaksın hata üstüne hata günah üstüne günah yazık çok yazık..........Yasal olarak 10 haftalığa kadar çocuk aldırabiliyorsun sen 16 haftalıksın bu suç doğal olarak gizli yaptırman gerekli artık nasıl bir kasap eline düşersin bilemem.İlk gebeliğini kürtajla sonlananların ilerde hamile kalma ihtimalleri de azalıyor bunu da bil.oturup iyi düşün....

cnm sakin bebeyine kiyma kiydirmada kimseye..Allah onu sana vermis,seninde kendi hatalarin olmus ama af dilersen Rabbim affeder..ben tam 11.5 yillik evliyim..keske herseyimi sana verebilsemde o bebeyi bana verebilsen ben dogura bilsem o bebeyi...o sana can olacak canin kanin o senin,biliyorum sende kiyamzsin helede hissetmissen asla vazgecemessin..eyer oyle olsa burda derdine dermen aramazdin gider aldirirdin ve unuturdun,ama oyle deyil demekki demekki sen bir anne olacaksin ne mutlu sana,bunun kiymetini bil belki bidaha cocugun olmayacak....Allah yardimcin olsun

evlenmeden ilişkiyi normal olarak gören erkek milleti nedense belli bi zaman sonrada evlenmek istemeyip bahaneler bulur.sen bebegi o kişiyi kaybetmemek için aldırmayı düşünüyosun aldırdıgın an nolcak oh bebekte yok sımdıde ayrılmak için bi bahane bulayım ayrılayım kurtulayım senden demicekmi sanıyosun.evlencek olsa o bizim bebegimiz aldırma diye yalvarırdı sana.dinimizce haram olan bişeyi yapmışsın ilişkiye girmişsin evlenmeden.dinimizce neden haram işte bu durumlar yüzünden şimdi dogursan millet evlenmeden cocuk dogurdu diye kötü bakcak sana aldırsan bebege kıycaksın senin günahını ona ödetceksin bi yerde katil olucaksın.senin kolunu bacagını kırsınlar istermisin ama sen bunu bebegıne yapmayı düşünüyosun.aldırdıgında büyük ihtimal bi daha bebegin olmucak ilk cocuk oldugu için.dinimize uyarak yaşamak insanı bu gibi sorublardan koruyo işte.o birlikte oldugun kişi büyükk ihtimalle ilişki olmazsa bu iş olmaz sevgili olamayız gibi baskıda yapmıs olmalıki sende kaybetmemek için kabul etmişsin gibi geldi bana öyle hissettim.onun umrunda değildir her türlü olan sana oldu suan seni bıraksa gitse sen bebegınle kalıcaksın o başka kızlarda keyfini yaşıcak.aldırsan bi kasap eline düşceksin 4 aylık bi bebek alınamaz diye biliyorum.ölme tehliken olucak.eger sevgilin seni cok seviyosa suan yapabilcegii tek şey var seninle evlenmesi biran önce .durum yok bilmem ne gec bunları seven birbirine her türlü katlanır gerekiyosa onun ailesiyle yasamayı kabullenceksin ama o bebege kıymamalısın.gerekiyosa dogurup kendi başına bakıcaksın bebege .ben yaşını cok merak ettim.bir hata yapmıssın ilişkiye girerek evlilik dışı allaha yalvar affetsin seni diye tövbe et yapma bi daha böyle şeyler ama bebegine kıyarak ikinci büyük bi hatayı daha yapma.

konu sahibi zaten başlıkta da yazmış KÜRTAJ OLMAK İSTemiyorum diye...........bebeği aldırmak istemiyorum demiş defalarca..................

Aldımak istemiyorum ve bu aya kadar beklememin ifadesi zaten doğurcam anlamına geliyor bunu açıkca yazmama gerek yok ki şimdiye kadar birçok kez vurguladım bunu ama hala ısrarla soruLUYOR yargılanıyor vs vs.. Evet erkek arkadaşıı da kaybetmek istemiyorum bebeği de benim varsayımım erkek arkadaşımı kaybetmek şöyle ki benim sonraki açıklamalarımda dediğim istediğim şey yardım olarak erkek arkadaşım bu bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum ne yapmalıyım bu ve bundan sonrası için yazdım... yeterince açık değil mi kimi yok kürtaj olucamı sanarak kat,l diyor beddua ediyor kimi yok nikah için erkek arkadaşımı denemişim, yok erkek arkadaşımı kaybetmemk için bu bebeğin canına kıyacakmışım gibi bir sürü gerçekliği olmayan saçma sapan ihtamlarda bulunuldu evet ilk başta öyle anlşılabilir BELKİ ama ben konuyu açarken bebeği aldırmak istemiyorum fakat o istiyor ne yapmalıyım onu da kaybetmek istemiyorum yazdım bundan kürtaj olucam anlamı asla çıkmaz erkek arkadaşımı kaybetmemek için bebeği aldırıcam anlamı da çıkmaz... Diğer bir konu ben şimdiye kadar bekledim ki bebeğe sahip çıkmak için madem aldırmak gibi bir niyetim olsaydı basta alıdırırdım ben 12 yaşında değilim ki hamilelliğimin vs farkında olmayım ya da ihmal edeyim... O yüzden lütfen yazdıklarımı iyi okuyup HAKARET ETMEYİN ETİKL DAVRAQNIŞLARDA BULUNMAYIN BEN SİZLEDEN YARDIM ALMAK İÇİN BU KONUYU AÇTIM.....TEŞEKKÜRLER

konu sahibi zaten başlıkta da yazmış kürtaj olmak istemiyorum diye...........bebeği aldırmak istemiyorum demiş defalarca..................
aynen defalrca bebeği aldırmak istemediğimi 4 ay aldırmayacağım için bekledim korunduğum halde kaldım hamile vs. şuan böyle bir durumla karşı karşıyayım ne yapmalyım diye sordum ama hala anlamayanlar var ben yorum yapmak istemiyorum artık onlara okuduğunu anlayamamak da olabilirmiş yani..... Yardımcı olanlara destekleyenlere kınamayanlara hakaret etmeyip etik davrananlara çook teşekkür ediyorum ben burda evlilik dışı birlikteliğimin ve ya hamile oluşumun doruluğunu savunmuyorum bunu yargılak hiiiççççç kimseye düşmez... Sadece yardım için sizlere derdimi açtım...

konu sahibi konunun başından beri korunduğu halde hamile kaldığını yazmış
acaba hangi yöntemle korundu ????
malum geri çekmeyi de bir korunma yöntemi olarak görenler var

nasıl korunduğum nasıl ne şekilde bu bebeğin olduğunuı ayrıntılarına kadar anlatmak açıklamak zorunda değilim ki bu soruyu da anlamsız buldum ben normal ve olması gereken korunma seceneklerinden birini uyguladım yani bu kadar da ayrıntıya inilmemesi gerekiyor neyse...

teşekkür ederim allah benim de ve kötü durmda olan herkesin yardımcıı olsun sanırım siz de kullandığınız cümlelerden anladığım kadarıyla kürtaj olucağımı anlamışsınız tekrar ve tekrar söylüyorum ben bu bebeği aldırsaydım öğrendiğim ilk dk aldırırdım bu zamana kadar bekledim ki aldırmamak için sahip çıkmak için bu neden hala anlaşılmıyor... henüz bir kıpırtı duymadım ama duymak istiyorum içimde tabiki heyecanım var içimde öyle bir varlığın olması güzel bir duygu gercekten..

hanımefendi ben bebeği aldırmamak için bu kadar zaman bekledim allah aşkınıza anlayıın beni artık ya ben vicdanı olan öbür dünyanın vebalini bilen anlayan bir bireyim beni tanımadan karakterime de laf ediliyor olmaz yani... defalaca doğuracağımı aldırmayacağımı bu durmu erkek arkadaşımın ailesine ve kendi aileme söyleyeceiğimi vs yazdım okumadınız sanırım ki böyle yazıyorsunuz sadece benim günahımı almış oldunuz yine de teşekkür ederim. Ben yardım almak için ne yapabilirm diye soruyırum ama anlamyanlar beni malesef etik olmayan sözlerde bulunuyorlar üzülüyorum.. size de allah sağlıklı bir bebek nasip eder inş. umarım beni şimdi anlamışsınızdır ya da diğer yazdıklarımı cevaplarımı da okuyabilirsiniz. ki ben tedbirimi korunmamı her şeyimi aldım yaptım cahil değilim

erkek arkadaşın adam olsaymış sana ve bebeğine sahip çıkarmış. çok zor bi durum ailenin haberi varmı bilmiyorum tek başına 4 aylık bir kadın sahip çıkmayan bi baba... Rabbim yardımcın olsun.

Cınsıyetı bellı olur yakında nasıl kıyacaksın ?
Doğum kontrol hapı denen bısey var nden kullanmadın yazık degılmı bebegıne sana kendıne bunu neden yaptın?

Cefam ne yapmayı düşünüyorsun.
Bebeğin babası kabul edecek mi durumu.
Yada aileler destek olacak mı size.
Durumun çok zor. Hele baba kabullenmiyorsa bu durumu.
Ailen ne tepki verecek durumuna.
Artık yavaş yavaş vücudunda değişimler başlayacak, saklayamayacak hale geleceksin.
Umarım bir evvel çözüme kavuşturusunuz.

Soylede bızde bılelım ona gore tedbır alalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…