sağolun desteğiniz için ben de birlikte doktora gittiğimizde kendisine aldırmayacağımı söyleyeceğim.
Annene soyledinmiii.. birde sana tavsiyem sakin bu sitedenbahsetme erkek ark. na... cunku yazdiklarin delil oluristenmeyen bi durum olursa... dava falan acilirsa yaniii... allah kolaylik versin cok zor bi durum...ozel yasantin kimseyi ilgilendirmez..
iyi bir insansin saygili bi insansin belli. cunku tum yargilayici mesajlara uslubunu bozmsdan terbiyeli bi sekilde cevap yazdin.. allah annelik sabrini vermis bile sana canim... allah kolaylik versin
bak canim. sanirim ilk yazdigin mesaji degistirmissin. bu o kadar insan tepki erdiyse demekki birseyleri yanlis yazmissin. mesaji duzeltmen de iyi olmu. farkindaysan ben senin iliskini yargilamadim. sadece bebege kiymayi dusenmene kizdim ki o konuyu zaten yeterince aciklamisin suan normal yani yazdigin. ben 6 ay arayla iki bebek kaybeden biri olarak bu kadar tepki verdim yoksa herkes istedigi gibi yasar. ama aciklamalarin yeterli benim icin.
yazdiklarina soyle bir goz attim. bence mutlaka annenle konus. cok zor olacak ama mecbursun. su bir gercek hayatta sadece anne insani karsiliksiz seviyor. bak sen de daha dogmayan bebegini korumak icin care ariyirsun. onun icin annene guven. sevgilinle kesinlikle dr.a gitmen taraftari degilim. cunku kurtajda yasal sinir 10 hafta. yani dr seni oyuna getirip alir o bebegi. bence sevgilin de bunu ayarladi. yani seni dusundugu hikaye.
sevgilin eger seni gercekten sevseydi coktan seninle care aramaya bakardi. ailelerle bir sekilde konusur seni yanliz birakmazdi. fama o en kolayi sectigine gore zaten seni onemsemiyor bence. seni uzmek icin yazmiyorum sadece cok kizginim sevgiline.
en kotusunu dusunelim. annene soylersin belki bir sure konusmaz senle, bur iki tokat atar, belki agir konusur ama sonunda ikinizi de krur. svgilinde olmazsa gider kendi hayatini kurar. o bebek senin. lutfen yasinda kucuk bence annene sigin.
anlamadıgın ne bılıyomusun eger sevgılın 16 haftalık oldugunu bılıyor ve kurtaj yaptırmak ıcın doktor buldum dıyorsa o masaya yattıgın an bebegınle vedalasacaksın hemde zorla.bunu kabul eden doktordan ne beklıyorsun bu kadın ıstemıyor ben almayayım mı dıycegını.
merhaba, bak burda sana yardimci olmaya calismis bir sürü arkadasimiz varki, bak bu kisilerden biride erginsena .tamamen katiliyorum düsüncelerine.sakin ama sakin sevgilinle onun buldugu doktora gitme.bebegini seviyorsan sakin sevgilinle hic bir yere yalniz gitme, hatta onunla su andan itibaren kesinlikle yalniz kalma.hic iyi seyler hissetmedim tüm mesajlari okurken.inan bana ne oldugunu bile anlamazsin o doktordan bebegin olmadan cikarsin(( sakin bak 2 cocuk annesi bir kadin olarak senden cok rica ediyorum.sakin sevgilinle yalniz kalma ve hemen annene söyle.bebegini en saglikli sekilde kucagina almani ve sizin icin herseyin en huzurlusunu dilerim Allahtan.[/QUOTe telefonda E]
zaten sevgilimle şuan yalnız kalma durumu aynı şehirde değiliz şuan çünkü. Benim aklıma takılan şu ben aldırmayacağımı ve diğer konuşmamı yüz yüze söylemek istiyorum böyle telefonda söylemek istemiyorum sırf bu yüzden bekliyorum beni anlıyor musunuz önceden doktora hem yüz yüze söylemek için hem de bebeği ultrasonda görmesini istediğim için gitmeyi istiyordum ama şimdi bebeği görmesinden geçtim çünkü dediklerinize göre doktor ultrasondan bakar ultrasonda bile bir şey yapabilir... doktora gitmeden önce görüşmeyeceğiz o zaman söyle yapacağım bilmiyorum ama doktora giderken hastaneye girmeden önce söyleyeceğim bir de ben başka doktora gitmeyi teklif ettiğimde kabul etmezse ne yapmalıyım?
2 gündür hala aynı yerdemisin annene durumu anlatmadınmı?sevgiline aldırmayacağını sölemedinmi?
ben çocuqumuzu evlilik dışı dünyaya getirmek istemiyorum canım herşey güzellikle tatlıya baqlansın gücümüz yettiqince yuvamızı hemen kuralım vaktimiz yok bebişimizin gelmesine 5 ay kaldı çabuk hareket etmeliyiz vs şeklinde konuş canım...baktın umduqun cevabı alamadın annen konuşsun...dediqim gibi ben kızımı babasız büyüttüm ele güne karşı bu şekilde bir bebek dünyaya getirmesini istemiyorum çocuklar birbirlerini sevmişler ve bebek olmuş bu saatten sonra yapılacak şeyler bellidir el birliqiyle çocukalrın yuvasını kuralım desin...konuşmanın seyrine göre annen söyleyeckelrini toparlar canım dert etme..
canım soruyorsun cevap veriyoruz ama hiç 1 adım ilerlemiyorsunki,sen artık bir bireysin yani sevgilin bu çocuğu ister kabul eder ister etmez,sonuçta ondan olduğunu biliyosun yanında olsun olmasın.sen o dr gitme derse oturup seni dr götürmesini mi bekleyeceksin.niye illa onun dediği dr gitmek,yokmu başka dr.
emin olun birkaç adım ilerledim bu konuda ben onun bulduğu dr a gtmek istediğimi söylediğimde ya kabul etmezse bana derse ki böyle bir durum yok mu vs gib seyler söylerse varsayım yapıyorum tamamen
aslına bakarsan kayınvalide adayına bu olayı annenin deqil erkek arkadaşının söylemesi münasip canım...madem karşı taraf cinsel birlikteliqi bilmiyor annene yükleme lütfen bunuhamile kalan ve etrafına karşı zor durumda olan sensin seni temize çıkarıp nikah kıymak vacip oldu erkek arkadaşına...bu durumu usulüne uygun olarak ailesine söylemesi sevgiline düşer...bunu erkek arkadaşınla konuş baktın ailesine açıklamıyor o zaman annen devreye girip olanları güzellikle anlatsın bunun başka türlü bir yolu yok zaten uygun olanda budur cnm..
ben doktora ayrı bir kızıyorum para için bu kadar şeyi göze alıyorlar şaşırmadım açıkçası...Benim bildiğim benim imzam ve rızam olmadan kürtajı yapamayacağı çünkü bunun cezası da var ben şikayet ettiğimde ceza alır yanlış mı biliyorum acaba
şöyle bir durum gelişti ben sevgilime aldırmayacağımı istemedğimi mesajlarda belirttim bana şimdi; bakamayıp hayatını rezil edeceğin bi çocuğun daha çok günahına gireceksin ayrıca bu doktor ilk defa yapmıyor hem seninki yasal sürede mi bakacak tabi ya hastanede yatıracak ya da muayenehanede yapacak dedi bana....
hata ütüne hata yapmayın o bebeğide öldürmeyim siz allahtan korkarak aldıramaya karar verirseniz başka güzel kapılar açılacaktır..lütfen matıklı olun.ayrıca yaparken bişey yok şimdi götürüp sizin kürtaj olmanızzı beklicek....çok acı ama katillik die düşünüyorumSonuç ne oldu şimdi
emin olun birkaç adım ilerledim bu konuda ben onun bulduğu dr a gtmek istediğimi söylediğimde ya kabul etmezse bana derse ki böyle bir durum yok mu vs gib seyler söylerse varsayım yapıyorum tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?