hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

Başınıza geleb olaya çok üzüldüm ve gözlerim doldu allah bir daha böle bir acı kimseye yasatmasın ve sizi şuan var olan evlatlarınızdan güldürsün ben de evlilik dışı olmasına rağmen korunduğum halde sevdiğim insandan allah böyle bir şeyi verdiği için isyan sitem asla etmiyorum aksine şükrediyorumn çünkü çok güzel ve özel bir duygu sadece ,lk başta ne yapmam nasıl mücadele etmem gerektiği bilmiyordum kafam karışıktı sağolsun burdaki arkadaşlar sayesinde daha da güçlendim. ben de sağlıklı olması için başına bir şey gelmemesi dua ediyorum kendimden çok onu düşünüyorum lütfen artık beni yanlış anlamayın ya beddua etmeyin beddua haksız olursa kişinin kendisinde bulur

Erkek arkadaşın sana yine de ısrar ederse aldırıcaz diye , ailesini ara ve söyle durumu..........İlk başta durumun içinden çıkılmaz gibi görünse de sonu tatlıya bağlanır muhakkak.......Düşünüldüğünde çok zor bir durum gerçekten ama aslında bir çok çiftin yıllarca elde edemediği bir mucizeye sahipsiniz şuan ikinizde...........

işin içinde cinsellik varsa 14 senede olur

benım amacımda aslındakınamak değil yıne kendı hemcınsımı korumak adına yaz<dım

çünkü senı zorluyor 4 aylık hamıle halınle kurtaj olmaya

bunun sonucunu çocuk bıle bılır 4 aylık hamıle bır kadın kurtaj olursa

çok kötü sonuçlar rahımıne bıle zarar gelebılır dahada kötüsü olur

bu senı çok seven adam hadı bebeği geçtim senın canını nasıl tehlıkeye atıyor

evlilik dışı istemıyromuş peki evlenmek için neyi bekliyor

cefam naptın canım bir karar alabildinmi?

evet canım sorduğun için sağol bir yandan da hala beni yanlış anlayanlara kendimi anlatmakla vakit moral harcıyorum neyse ki sizin gibi anlayıp olaya durumu hak,im olup yardım edenler çalışanlar var.. Kararım şöyle ki başta da olduğu gibi ve aldırmıcam doktor kontrolünde erkek arkadaşıma aldırmayacağımı ister yanımızda ol bize sahip çık istersen kendi hayatına devam et ben bebeğimizin benim gibi babasız büyümesini istemiyorum bu bebek ikimizin başkasının değil gönlüm seninle birlikte usulüne göre kanunlara göre büyütmek vs vs gibi konuşacağım biz şuan aynı şehirde olmadığımız için yüz yüze bunları konuşma imkanım olmadığı için telefonda da söylemek istemiyorum o beni doktora götürecek kontroldn sonra bunları söyleyeceğim tabi anneme de söyleyeceğim annem de onun annesine söyleyecek ben pasif olmayacağım ailelerin de bilmesi gerekiyor böyle canım başka fikrin varsa söyleyebilirsin. bugün doktor bulabilirsem özelde ultrasona girip resmin isteyeceğim bir de hareketlerini gösteren cd yaptıracağım bebek ayakkabıları da alıp üçünü ona gönderecğim burada bir bayan verdi bu fikri bana bunu yapmamdaki amaç görsün de kürtajdan vacgecsin değil sadece bunları görsün bilsin bir duygu oluşsun tam anlatamadım ama...

Bu söyledikleriniz beni daha da çok aydınlatıyor gercekten sağolun evet bu mucizeye sahip olduğumzun ben farkındayım şükrediyorum gerçekten inş sonu tatlıya bağlanır dua ediyorum evet annesine ve kendi anneme de söyleyeceğim böyke bir şeye ses çıkarmamazlık yapmayacağımmm

Canım ben seni gayet iyi anlıyorum..seni hala yadırgayanlar konuyu baştan sona okumayanlar takılma çok fazla... peki bu cd yi kontrolden önce göndericeksin sanırım...bebek ayakkabısıda olunca zaten senin bebek hakkındaki düşüncelerini anlamış olucak erkek arkadaşın...annen anlamış olmalı hamile olduqunu diye düşünüyorum..birde sevgilin seni ne zaman doktora götürmeyi düşünüyor ?

sagolun. Takılmamaya çalııyorum ama o kadar ağır ki kendimi açıklama yapmaktan vs alıkoyamyorum. evet kontrolden önce gödereceğim bugün doktor bulup gidebilirsem. zaten ben dün ona aslında bebeği aldırmak istemediğimi ifade eden şeyler yazdım bir yorum yapmadı sevgilim beni önümüzdeki hafta götürmeyi düşünüyor onun amacı kürtaj olacak ama benim amacım farklı olacak acaba bu önümüzdeki hafta doktora gitmemek için bir şey çıkartsam böylelikle bebek daha da büyümüş olur aldırmayı siler aklından böyle bir sey de düşündüm nasıl olur bilmiyorum tabiki şuan yüzyüze gelemiyorum farklı sehirlerdeyiz sırf o yüzden bunları telefonda söylemek istemiyorum doktora götürmesini bekliyorum. anneme doktora gittiğimi söyledim hamilelil gibi bir durum olamdığını tekrar baska bir şey var mı diye ultrasona gireceğimi söyledim annem de şiştin iyice hasta olmadığın için dedi ki annmle arkadaş gibiyiz ona herşeyimi söyledim şimdiye kadar sağolsun yanımda oldu bunu ilk öğrendiğimde söyleyememiştim aöa şimdi söyleyeceğim. ailelere.

erkek arkadaşım da çok kötü durumda iyi değilim benim yüzümden zaten falan diyor son edetin ne zaman olmuştu falan diyor ben de kendini suçlama sonuçta biz önlemimizi aldık allah verdi ben isyan etmiyorum güzel bir duyguymuş dedim asıl sahip çıkmadığımız aldırmayı düşündüğümüz için suçluorum kendimizi dedim burda biz diye konuştum ki kendisini anlasın diye direk sen demedim. üstü kapalı vurgulamaya çalıştım hata yaptığını anlaması için.

salak değil anlamıştır onu suçladığımı burdaki herkesten bir cümle söyledim ona birleştirip istemediğimi anlamıştır diye düşünüyorum ama yorum yapmadı...

cnm ennen sana sahip çıkar merak etme erkek ark. ne istiorsa onu yapsın ama alıdırmıycanı kesın bır dıller sole kesın ve net anlamalı ve sen bence dunyanın en guzel mucızesını yasıorrsun suandaaa ıns herseyy hayırlısı olur ve o bebek dunyaya gelırrrr bence cok guclu olmalısın sen herseyden once allahın bır mucızesı bu ole dusun ınaan ben aylardırrr bole bir mucize için atmadım takla kalmadı bebegıne neolurr sahıp cıkkkkkkkk

şöyle ki ben ayakkabıları cd yi ultrason görüntüsünün gönderdiğimde ister fikri değişsin ister değişmesin onu pek düşünmüyorum açıkçası ben kararımı verip rotamı çizdim çünkü sadece görsün bilsin ve o duyguyu yaşasın. bir de suan 4 aylık hamieyim ama karnım çok aşırı şişmedi o yüzden o kadar büyük mü diye hissedemiyorum ve ufak birşey yediğimde hep şiş hissediyorum kendimi bugün doktor bulursam tekrar ultarasona gireceğim resmi ve cd ye alacağım inş verirler.

evet annemin bana sahip çıkacağını biliyorum sağlsun bizi babasız büyüttü cok zorluklar yaşadı fakat ben bu durmda ona hem kendi yükümü hem bebeğimin yükünü yaşatarak üzülmesini ,istemiyorum şuan çalışıyorum anneme yardım etmeye çalışıyorum. o yüzden inş bana sahip çıkar ben ve annem bu acıyı yaşrken eğer terk edrse onun rahat rahat hayatına devam etmesine müsade edemem onun ailesi de düşünsün ben tek başına yapmadım bunu neden bu yükü kendime ve kendi aileme yükleyim annem de onun annesini aradağında ne desin peki nasıl bu durumu söyleyebilir zaten annelerimizin tanışmışlıkları var ama bu durum farklı gerçekten sahip çıkmak için alahın izniye mücadelemi edeceğim ve sizlerden destek görmek fikirler almak benim önümü açıyor iyiki varsınız sağılun

doğru en güzel mucizeyi yaşıyorum şükürler olsun inş düşündüğümz kötü şeyler olmaz kesin ve net bir şekilde aldırmayacığımı net olarak söyleyeceğim korkum yook çünkü artık daha cesaretliyim şuan sizler sayesinde

Ben ilk hamile olduğmu öğrendiğimde doktor gelişimine göre normal sağlıklı görünüyor dediğiinde o an o kadar heyecanlandım mutlu oldum ki o ana kaptırdım kendimi ne evlilik dışı bebek beklediğimi ne doğurduğumda yaşayacağım sıkmıntıları ne de erkek arkadaşımı kürtaj düşüneceğini vs hiç bir seyi düşünmedim sanki evliymişim ve bebelk bekliyormuşuz böyle müjdeli haberi öğrenmişim gibi bir pisikolojim vardı o an hiçbir olumsuzluğu düşünmedim sadece bebeğimi düşündüm onun içimdeki yaşam mücedelesini düşündüm çevremde hamileler vardı onlara baktım onlarla konuştuk ve bir bayan gördüm benim gibi 16 haftalık hamileymiş ama karnı fazla yoktu o kadar heyecabnlandım ki doktora neden sürekli kendimi şiş hissesiyorum gibi seyler sormayı unuttum nelere dikkat etmeliyim diye dordum 3 lü tarama testi için ultrason randevusu aldım kan verdim o an sadece değişikti güzeldi inş bu bebeği babasız büyütmem inş düşündüğümüz kötü şeyler olmaz ben kendimi herşeyin kötüsüne hazırladım yaşadığım her güzel şey sürpriz olacak...sizler de dua edin. Hem de bu bebek benim istemediğim birinden değildi bunun sevinci de başka tabi

ve bana cinsiyeti erkek gibi görünüyor 20. haftada çok daha belli olur belki bacaklarını kapatırsa hiç göremeyiz dedi ben yapım olarak karamsar düşünmeyen her şeyin en güzelini düşünen biriyim yine de güzel düşünüyorum allaha tevekkül ediyorum

EVET BEN KUrtaj anlami$tim, sonraki sayfaalri okumadim ilk mesajini okudum sadece ..
Alalh seninde yardimcin olsun,in$allah mutlu huzurlu bi yuva kurabilrsin karnindaki masum için

bebeqi aldırma taraftarı olmadıqını belirten mesajlar nasıldı bizede yazarmısın canım analiz edelim...
canım erkek arkadaşının her dediqine inanma suçluluk duygusunu sana yansıtıp sana duygu sömürüsü yapıyor olabilir..böylece sende üzülüp bebeqin alınması yönünde karar vermeni saqlamaya çalışıyor olabilir...çok dikkatli ol...peki senin attıqın o mesaja cevabı ne oldu sevgilinin?

ultrason resimlerini verirler canım ama cdyi sanırım özel doktorlar veriyor...birde merak ediyorum hiçmi mide bulantın olmadı? annen nasıl anlamadı hala anlamıyorum..

Cefammm senin için biraz araştırma yaptım tatlım eğer sevgilin bebeği kabul etmezse ve ayrılmak isterse Bunun mahkemesi var ve cezai yaptırımı var...Sevgilin avukat eminim bunları kendide biliyordur herşekilde bebeğine sahip çıkmak zorunda sen yeterki ona kanma tehditlerine aldanma senin ondan değil onun senden korkması gerek ...

tamam ben öyle düşünmemiştim dikkatli olurum ama beni ne derse desin vazgeçiremez inatçıyımdır zaten. mide bulantım aşermelerim oldu bir ara çook uyuyordum annem hamile misin yoksa falan demişti adetin de olmadı kontrole git dedi ben de yok hamilelik bir şey çıkmadı dedim dün de çok şiştin hasta olmayınca falan dedi ama söyleyeceğim zaten durumumu yalnız annem erkek arkaaşımın annesini arayıp ne desin?? kimin aldırma taraftarı olmadığını belirten mesajlrını yazıyım anlamadım?
Ben birçok seyler soyledim bununla ilgii burdaki arkadaşın söylediği herşeyi ama hiç yorum yapmadı bir şey demedi yani
Bugün özel hastaneleri aradım çooğu doktor yok haftaiçi de gündüz gidemiyorum. pzt aksamı için randevu aldım iş çıkışında gideceğim o zman ultrason siyah beyaz resmini alacağım ama 20. haftada falan cd olayı oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…