hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

öyle mi diyorsunuz ben hiç bilmiyorum onları nasıl bir yaptırımları var peki söyleyebilir misiniz rica etsem bu ara araştırma çoooook tesekkür ederimmmm iyiki varsınız ya tamm aldanmayacağım işte kürtajın zararını erkek arkadaşıma karşı söylemek için sormuştum kendimi savunmak için. mutlaka biliyor olması lazım

ben pasif olmayacağım olmak istemiyorum o yüzden bu şekilde yasal somut şeylerle çkmalıyım ki etkili olsun beni hiçe saymasın tabi terk etme durumunda inş olmaz da böyle bir durum ama biz olası durumları düşünüp hareket edelim.

BUNLAR BİR ARKADAŞIMDAN ÖĞRENDİKLERİMM....
Canım en kötüsünü düşünürsek dna testi yapılır babsı olduğu kesinleşirse çocuğunu nufusuna almak zorunda ve bütün masraflarını karşılamak zorunda ayrıca birlikteliğinizi 3 kişiyle ispatlarsan evlenipte ayrılmış gibi maddi manevi tazminat hakkın var...Kötününde kötüsü beni ihfal etti sonra ortada bıraktı diye mahkemeye başvursan çok ağır cezai yaptırımları var...
Ben bunları öğrendim ne kadar yanlış doğru bilemem tabi en iyisi herşeyi güzellikle halletmek bunlar çok uzun maddi manevi yorucu şeyler umarım bunların hiç birine gerek kalmaz bol bol dua et ...Rabbim sevgiline merhamet versin...

Bu konular mı sallama?yoksa konuları açanlar mı hayatı sallıyolar,kınamıyorum ama sasırıyorum gercekten.sonu ne olur dusunmeden bu derece rahat olmak sasırtıcı cunku.allah dogru yola sevketsın ınsallah

kızlar bırakın allah aşkına gerçek değil bu, 16 haftaya kadar beklenir mi aldırmak için kekliyo milleti aklınca ......................

İREMcim ne yalan söyliyim yazmıyım dedim ama seninle hem fikirim birileri sanki vakit geçiriyo ...

merhaba ben üni son sınıf öğrencisiyim . 5 yıllık bir ilişkim var aynı üni deyiz.mezun olucaz ailem ilişkimizi bilmiyor. anneme söyleyecek oldum doğulu diye yok istemem dedi. evleneceğim kişiye ben karar vericem dedi. erkek arkadaşımla çok güzel bir ilişkimiz var . çok seviyorum oda beni çok seviyor. okul bittiği için de yazın ailenle tanışmak istiyorum diyor . amam annemle tanıştırırsam annem istemeyecek çok eminim ailesinin maddi durumu yok . erkek arkadaşım hem çalışıyor hem okuyor . parasını kendi kazanıyor. hadi tanıştırdım evlenecek paramız da yok annem böyle bi durumda hiç izin vermez . çok zor durumdayım ne yapmalıyım.

YAZDIKALRIMIN HANGİ KELİMESİNİ BEDDUA DİYE ALGILADINIZ ANLAYAMADIM...37 yaşındayım İTİKATIM VE TEVEKKÜLÜM SONSUZDUR bu yaşıma kadar kimseye beddua etmedim hele tanımadığım insanların özel yaşamları için aslada etmem....BEN SADECE ÇOK İSTEMEME RAĞMEN BEBEĞİMİ(LERİMİ) KUCAĞIMA ALAMADAN KAYBETİĞİM İÇİN HİSSETTİKLERİMDİ VE EVLADLARIM İÇİN DİLEKLERİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN...

İREMcim ne yalan söyliyim yazmıyım dedim ama seninle hem fikirim birileri sanki vakit geçiriyo ...

Kızlar ben size cvp vermeyim dedim dayanamadım benim kimseyi keklediğim kandırdığım yok ben bebeği aldırmamak için bu zamana kadar bekledim eski yazılarımı vs okusaydınız böyle bir şey söylemezdiniz zaten

sağolun hepimizin yardımcısı olsun ben bana beddua edenlere söyledim o kadar sinirlendim artık

ben öncelikle şunu söyleyim bebeğimin babası olacak kişiden hariç bu zamana kadar hiçkimseyle birlikte olmadım erkek arkadaşım bunu bildiği ve inandığı için dna testi konularına girmedi yalan söylüyorsun sana inanmıyorum konularına girmedi... evet çevremde 3 kişi gibi şahit göstereceklerim var tşlekkür ederim sağolun amin merhamet versin

Canım sen niyetini belli etmişsin ama susmuş çünkü senin ona karşı güvenin tam olmasını istiyor. Asla onunla başbaşa kalma doktoru bırak içeçeğine birşey koyar yine aldırır o bebeği.Annene söyle, annesiyle muhabbetin varsa ona çıtlat. Karnın büyümeden düğün yapılsın vakit geçiyor karnın büyüyecek. Bir anda oyuna getirir bebeğinden, bir daha annelik duygusu tadmaktan hatta canından olursun. Asla güvenme ve annen olmadan görüşme asla ve asla doktora gidip bebeğimize bakalım kürtajdan vazgeçtim desede o yüzüğü takıp davetiyeler dağıtılana kadar başbaşa gitme yanına anneni al.

Bu konular mı sallama?yoksa konuları açanlar mı hayatı sallıyolar,kınamıyorum ama sasırıyorum gercekten.sonu ne olur dusunmeden bu derece rahat olmak sasırtıcı cunku.allah dogru yola sevketsın ınsallah

bayanlar allah doğru yola sevketsin fala gibi hoş olmayan sözler söylemek hoş olmuyor ben f...ş.. falan değilim yarın birgün sizin de başınıza geldiğinde beni anlarsınız ben korunduğum halde gebe kaldım ve yeni tanıştığım sokaktan geçen biri değil ilk ve birlikte olduğum kişi ben korunduğum halde allah bana verdi ben sitem etmiyorum bunlar rahatlık değil vicdanım ve allah korkum olduğu için sevdiğim kişiden hamile kaldığım için bu zamana kadar bebeği aldırmamak için bekledim bu benim hayatım beni yargılamayın artık ağır konuşmak istemiyorum. ya yorum yapmayın yardım ve ya fikir vermeyecelsiniz ya da susun... ben insan gibi karşımdakini insan yerine koyarak derdimi açtım yardım almak için ama hala görüyorum ki yok bizi kekliyor yok allah islah etsin bilmem ne gibi çirkin laflar ediliyor ben yaptığım şeyden pişman değilim hamileliğim bana ve ona sürpriz bundan sonra ne yapabilir diye yol ararken mücadele ederken bir desizin gibi haksız yere boş çirkin ihtamlarda bulunanlara açıklama yapmak istemiyorumç .ben yaptığım şeyin doğruluğunu yanlışlığını savunmyorum zaten ama oldu bir kere kimse kimseyi kınamasın yargılamasın benim günahım da sevabım da kendimi burda beni anlşayan yargılamayan bayanlar arkadaşlar oldu onlar sayesinde önüm açıldı tekrar teşşekür ediyorum allah da onlara yardım etsin. Ve benim birlikteliğimden annemin de haberi var erkek arkadaşımı da tanıyor zaten yıllardır görüşmemin sebebi bana karşı bir yanlışını görmedim ailesini de tanıyorum.zaten bu durumumu da endi anneme ve onun annesine söyleyeceğim ben şimdiye kadar yaptığım hiçbir seyden pişman olmadım tek kişiyi sevdim tek kişiyle oldum bu doğru değil ama oldu bunları konuşmanın gereği yok ama ön yargıda bulunanlara biraz öncülük etsin diye söyledim allah benim niyetimi benim karkterimi biliyor kimgünahımı alıyorsa ona geri dönecektir zaten kim beddua ediyorsa da haksız durumun iç yüzünü bilmeden..

benim annsesiyle tanışmışlığım var ama bunu ben değil annemin söylemesini istiyorum annem de annesini tanıyor zaten ben söyleyemem çünkü erkek arkadaşımın içeceğime bir şet atması gibi bir şeyi ondan beklemiyorum öyle bir yapıya sahip değil tabi ama dediğiniz gibi her şeyi düşünmek lazım...şimdi iyice korktum siz böyle deyince bu öümüzdeki hafta ya da sonraki hafta söyleyeceğim ipler kopacak inş böyle kötü şeyler yaşanmadan tatlıya bağlanır allah korusun öyle kötü şeylerden...

Umarım bebeğe kıymaya sevgilinin de senin gönlünüz razı olmaz.Bence de annenle konuşmalısın bir an evvel, zor olacak eminim ama bunu yapman lazım.Ve umuyorum annen de aldıramandan yana olmaz.

Umarım bebeğe kıymaya sevgilinin de senin gönlünüz razı olmaz.Bence de annenle konuşmalısın bir an evvel, zor olacak eminim ama bunu yapman lazım.Ve umuyorum annen de aldıramandan yana olmaz.
benim gönlüm razı değil aldırnayacağım inş onun da gönlü razı olmaz zorla yaptıramaz zaten annme d-tabiki söylyeceğim tek başına kaldrıamam inş ggüzel şeyler olur

ben ailemle annemle birlikte kalıyorum anneme söyleyeceğim annem de onun annesine söyleyecek bir şey sormak istiyorum annem annesine ne desin? bastırmasına izin vermeyeceğim yok dna olayına başvurmaz çünkü bana güveniyor ilk söylediğimde ne yapacağız çözmemz lazım demişti hiç öyle şeyler söylemedi. benden büyük müsünüz bilmiyorum am abla diyecektim size ezdirmeyeceğim burda sizin gibi kişilerden cok güç aldım cesaretlendim sağolun dua edin siz de....

Cınsıyetı bellı olur yakında nasıl kıyacaksın ?
Doğum kontrol hapı denen bısey var nden kullanmadın yazık degılmı bebegıne sana kendıne bunu neden yaptın?

off sanırım diğer yazıları okumadınız ben korundum ya
ve aldırmamak için bu kadar ay bekledim....

Soylede bızde bılelım ona gore tedbır alalım ?

sizinle münakaşaya girmeyeceğim sadece sunu söylicem korunarak tek gebe kalan ben değilim nasıl korunduğum da kimseyi ilgilendirmez bunu söylerken dalga mı geçiyorsun ciddi mi söylüyorsun anlayamadım ama eğer dalga geçip soruyorsan size yorum yapmyrm o polemiğe girmicem ve böyle alakasız özel hayatımı irdeleyici şeyler söyleyeceksiniz lütfen yorum yazmayın ben gırgır yapmıyprum

canım annen evlilik dışı cinsel birlikteliqe sıcak bakıyor sanırım hamilemisin falan diye sormuş :26:
annen erkek arkadaşının annesine torun geliyor desin hatta cinsiyetini öqrenebilirsen bir kızımız yada oqlumuz olucak müjde desin...öyle tutupta benim kız hamile kalmış napıcaz falan demesin...tam tersine hemen nikah kıyalım ele güne karşı olmaz böyle ben kimseye laf söyletmem ben kızımı babasız büyüttüm hemen bu işi tatlıya baqlayalım desin

cefam..
canım her mesaja cevap yazma boşver kim ne derse desin sen çözüm öneren senin yanında olanlarla muhatab ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…