Cefammm senin için biraz araştırma yaptım tatlım eğer sevgilin bebeği kabul etmezse ve ayrılmak isterse Bunun mahkemesi var ve cezai yaptırımı var...Sevgilin avukat eminim bunları kendide biliyordur herşekilde bebeğine sahip çıkmak zorunda sen yeterki ona kanma tehditlerine aldanma senin ondan değil onun senden korkması gerek ...
öyle mi diyorsunuz ben hiç bilmiyorum onları nasıl bir yaptırımları var peki söyleyebilir misiniz rica etsem bu ara araştırma çoooook tesekkür ederimmmm iyiki varsınız ya tamm aldanmayacağım işte kürtajın zararını erkek arkadaşıma karşı söylemek için sormuştum kendimi savunmak için. mutlaka biliyor olması lazım
BUNLAR BİR ARKADAŞIMDAN ÖĞRENDİKLERİMM....öyle mi diyorsunuz ben hiç bilmiyorum onları nasıl bir yaptırımları var peki söyleyebilir misiniz rica etsem bu ara araştırma çoooook tesekkür ederimmmm iyiki varsınız ya tamm aldanmayacağım işte kürtajın zararını erkek arkadaşıma karşı söylemek için sormuştum kendimi savunmak için. mutlaka biliyor olması lazım
kızlar bırakın allah aşkına gerçek değil bu, 16 haftaya kadar beklenir mi aldırmak için kekliyo milleti aklınca ......................
Başınıza geleb olaya çok üzüldüm ve gözlerim doldu allah bir daha böle bir acı kimseye yasatmasın ve sizi şuan var olan evlatlarınızdan güldürsün ben de evlilik dışı olmasına rağmen korunduğum halde sevdiğim insandan allah böyle bir şeyi verdiği için isyan sitem asla etmiyorum aksine şükrediyorumn çünkü çok güzel ve özel bir duygu sadece ,lk başta ne yapmam nasıl mücadele etmem gerektiği bilmiyordum kafam karışıktı sağolsun burdaki arkadaşlar sayesinde daha da güçlendim. ben de sağlıklı olması için başına bir şey gelmemesi dua ediyorum kendimden çok onu düşünüyorum lütfen artık beni yanlış anlamayın ya beddua etmeyin beddua haksız olursa kişinin kendisinde bulur
İREMcim ne yalan söyliyim yazmıyım dedim ama seninle hem fikirim birileri sanki vakit geçiriyo ...
YAZDIKALRIMIN HANGİ KELİMESİNİ BEDDUA DİYE ALGILADINIZ ANLAYAMADIM...37 yaşındayım İTİKATIM VE TEVEKKÜLÜM SONSUZDUR bu yaşıma kadar kimseye beddua etmedim hele tanımadığım insanların özel yaşamları için aslada etmem....BEN SADECE ÇOK İSTEMEME RAĞMEN BEBEĞİMİ(LERİMİ) KUCAĞIMA ALAMADAN KAYBETİĞİM İÇİN HİSSETTİKLERİMDİ VE EVLADLARIM İÇİN DİLEKLERİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN...
BUNLAR BİR ARKADAŞIMDAN ÖĞRENDİKLERİMM....
Canım en kötüsünü düşünürsek dna testi yapılır babsı olduğu kesinleşirse çocuğunu nufusuna almak zorunda ve bütün masraflarını karşılamak zorunda ayrıca birlikteliğinizi 3 kişiyle ispatlarsan evlenipte ayrılmış gibi maddi manevi tazminat hakkın var...Kötününde kötüsü beni ihfal etti sonra ortada bıraktı diye mahkemeye başvursan çok ağır cezai yaptırımları var...
Ben bunları öğrendim ne kadar yanlış doğru bilemem tabi en iyisi herşeyi güzellikle halletmek bunlar çok uzun maddi manevi yorucu şeyler umarım bunların hiç birine gerek kalmaz bol bol dua et ...Rabbim sevgiline merhamet versin...
Bu konular mı sallama?yoksa konuları açanlar mı hayatı sallıyolar,kınamıyorum ama sasırıyorum gercekten.sonu ne olur dusunmeden bu derece rahat olmak sasırtıcı cunku.allah dogru yola sevketsın ınsallah
Canım sen niyetini belli etmişsin ama susmuş çünkü senin ona karşı güvenin tam olmasını istiyor. Asla onunla başbaşa kalma doktoru bırak içeçeğine birşey koyar yine aldırır o bebeği.Annene söyle, annesiyle muhabbetin varsa ona çıtlat. Karnın büyümeden düğün yapılsın vakit geçiyor karnın büyüyecek. Bir anda oyuna getirir bebeğinden, bir daha annelik duygusu tadmaktan hatta canından olursun. Asla güvenme ve annen olmadan görüşme asla ve asla doktora gidip bebeğimize bakalım kürtajdan vazgeçtim desede o yüzüğü takıp davetiyeler dağıtılana kadar başbaşa gitme yanına anneni al.
benim gönlüm razı değil aldırnayacağım inş onun da gönlü razı olmaz zorla yaptıramaz zaten annme d-tabiki söylyeceğim tek başına kaldrıamam inş ggüzel şeyler olurUmarım bebeğe kıymaya sevgilinin de senin gönlünüz razı olmaz.Bence de annenle konuşmalısın bir an evvel, zor olacak eminim ama bunu yapman lazım.Ve umuyorum annen de aldıramandan yana olmaz.
ben ailemle annemle birlikte kalıyorum anneme söyleyeceğim annem de onun annesine söyleyecek bir şey sormak istiyorum annem annesine ne desin? bastırmasına izin vermeyeceğim yok dna olayına başvurmaz çünkü bana güveniyor ilk söylediğimde ne yapacağız çözmemz lazım demişti hiç öyle şeyler söylemedi. benden büyük müsünüz bilmiyorum am abla diyecektim size ezdirmeyeceğim burda sizin gibi kişilerden cok güç aldım cesaretlendim sağolun dua edin siz de....benım sana tavsiyem önce annene söyle sonra sana yakın olan bir kız arkadasına anlat durumunu.. sanırım annenle aynı sehırde değilsin yada uzaksınız bırbırınıze. (illaki bir dokotra gideceksınız ve yanınızda bulunsun tek gitme doktora) erkek arkadasının buldugu doktora kesınlıkle gitme.. erkek arkadasının aileside bilmeli bu durumu nihayetınde.. bu bebek tek basına olmadı ya! tekrarlıyorum küçük düşecek biri varsa o da kendisi bu sorumsuzluğu kimse duymadan ortadan kaldırmak istiyor çünkü.. senide pıstırmasına izin verme.. şimdi erkek arkadaşın bu işten sıyrılmak için aileler girince araya belkide dna filan isteyecek herşeyi düşünmek gerek.. umarım böyle çocukça şeylere başvurmaz.sen güçlü bir kadınsın canım ezdirme kendini ve seni suçlamasına izin verme.. bebeği söylememişsin çünkü yine aynı bu tepkiyle karşılaşacağını tahmin etmişsin..vicdanının sesinin dinleyerek bu zamanlara gelmişsin..sen bir annesin çünkü.. bir insanın canından canına nasıl kıyabilirki..
Allah yardımcın olsun canım..
Cınsıyetı bellı olur yakında nasıl kıyacaksın ?
Doğum kontrol hapı denen bısey var nden kullanmadın yazık degılmı bebegıne sana kendıne bunu neden yaptın?
Soylede bızde bılelım ona gore tedbır alalım ?
tamam ben öyle düşünmemiştim dikkatli olurum ama beni ne derse desin vazgeçiremez inatçıyımdır zaten. mide bulantım aşermelerim oldu bir ara çook uyuyordum annem hamile misin yoksa falan demişti adetin de olmadı kontrole git dedi ben de yok hamilelik bir şey çıkmadı dedim dün de çok şiştin hasta olmayınca falan dedi ama söyleyeceğim zaten durumumu yalnız annem erkek arkaaşımın annesini arayıp ne desin?? kimin aldırma taraftarı olmadığını belirten mesajlrını yazıyım anlamadım?
Ben birçok seyler soyledim bununla ilgii burdaki arkadaşın söylediği herşeyi ama hiç yorum yapmadı bir şey demedi yani
Bugün özel hastaneleri aradım çooğu doktor yok haftaiçi de gündüz gidemiyorum. pzt aksamı için randevu aldım iş çıkışında gideceğim o zman ultrason siyah beyaz resmini alacağım ama 20. haftada falan cd olayı oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?