Malesef sadece dizi ve filmlerde hamile diye karısını göklere çıkartan her nazını çeken adamlar...
Bir erkek ne kadar geç baba olursa o kadar kıymet veriyor hamilelikte karısına,doğunca bebeğine...
Bende çok sorunlar yaşadım hamileliğimde fiziksel şiddet hariç eş ve ailesinden...kimse değer vermedi el üstünde tutmadı yetmezmiş gibi sürekli üstume gelindi...hormonlar malum çok zorluk çektim..9ay boyunca ağladım..hayatimin en zor zamanlariydi belki de psikolojik şiddete çok maruz kaldım...depresyondan depresyona depar attım resmen..20 yıl geçti aradan hala unutamıyorum..
Sonuç nemi oldu bidaha çocuk istemedim
Yalvarıyor,manipüle ediyor,her yolu deniyorlar bidaha dogurayim diye konularımi ve yorumlarımı okuyanlar bilir
Asla diyorum asla! O günleri tekrar yaşamak istemiyorum hoş eşimle aram o zamanlardaki gibi değil milyon yıl katettik...şimdi bana ve evliligimize aşırı düşkün bu arada yaş oldu ben 40 o 45
Canini istesem verecek kıvamda çok şükür...hamile olsam dünyayı ayaklarıma serer imkanlari dahilinde...ama yok benden geçti çocuk bakmak asla dogurmam
Gelelim size yaşınız kaç bilmiyorum ama belliki toysunuz ...
Eşinizin huyunu en iyi siz bilirsiniz ona göre davranmayı da ogrenmeniz lazım
Hamilesiniz evet ama eşiniz sinirliyken şiddet uygulayabilecek potansiyele biriyse siz bir adım geri duracak sakinkestikten sonra problemlerinizi cozmeye çalışacaksınız...
Veya geginseniz eşinize güzel bir dille tartışmak istemediğinizi biraz yanlız kalmak istediğinizi size zaman tanimasi gerektiğini söyleyip odanıza cekileceksiniz
Evlilik böyle yoluna girer...ama zamanla..
Gelelim simdki durumunuza mademki aile yanında siniz sakin olun ani hareket etmeyin
Armayin büyükler illaki araya girecektir ailesi mesela ve aileniz
Bu süreçte aramayın ararsa hemen açmayın normal ve sakin konuşun sinirlenmeden yukselmeden laf sokmadan konuşun...
Özür dilermi bilemem o kişiliğiyle alakalı
Ha olduda aramazsa bebeginizin kontrolü olduğunda mesaj atın ben şu saatte kontrole gideceğim haberin olsun diye...gelirse ki gelecektir muhakkak o vesileyle barisirsiniz...ama bidaha tartışmalarını zi bu raddeye getirmemeye özen gösterin şiddet malesef tekrarlanabilir bir durum buda evliliginize ciddi zararlar verir...tekrar yaşamazsınız umarim