- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- Konu Sahibi Gunnes1927
Kızlar merhaba,
Bir kısmınız beni bilir şu çözümün tüp bebek olduğunu duyup zırlayan kızım.
Rabbime şükür hamileyim. Hemde doğal yolla Rabbim ol der ve olur..
Bu site bana çok şey kattı...
Sperm azlığı ne demek varikosel ne demek tek tek okudum...
Eşimi çok sağlıklı diye düşünürken benimde başıma geldi...
Varikosel son evre ! Sperm sayısı sadece 10.000 hareketlilik mi ? Sadece %1 gerisi hareketsiz sperm.
Doktor ameliyat olsun ama siz tüp bebeğe hazırlayın kendinizi demişti..
Daha evleneli 6 aycık kadar olmuştu bunları duyduğumuzda yolun başındaydık ama duygularım çok karışıktı...
Ziraa öyle ha demeye tüp bebek yaptırmakta kolay değildi.
Maddiyat el verse bedenen hazırmıydım okadar ilaçlara bilmiyorum.
Eşim o ay ameliyat oldu. Tabi hiç umudumuz yok çünkü doktorlar bizi yeterince üzdü.
Hatta ameliyat sonrası bize antibiyotik ve ağrı kesici yazdı yolladı..
Benim canım arkadaşım Nekadarcilekbirhayat . Bu sitede tanışıp çok sevdigim canım yine bu siteden sizlerin paylaşımında olan ilaçları besin takviyelerini araştırdı.
Proxeed plus almaya karar verdik.
( eşim onu bile düzensiz kullandı hala kutunun yarısı evde. )
Keciboynuzu kür'ü yapayım dedim onunda tadını pek sevmedi oda poşetle kilerde durur.
En son bari kabak çekirdeği ye dedim seve seve hergün bol bol tüketti.
Henüz ameliyat olalı 5 gün sonra 3 ay dolacak.
Birlikteliğimiz sonrasında asla ayaklarımi havaya dikmedim.
Belime yastık koymadım çünkü bukadar çabuk iyileşmezdi zaten diye hemen kalkıp banyo yaptım.
2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve ilk aklıma gelen sizler oldunuz.
Benim gibi okadar çok umutsuz olan kişiler vardı ki burda gözümden film şeridi gibi geçtiniz.
Bu cuma sperm testi vermeye gidicektik duzelme varmı acaba diye. Şimdi ise bebegimizin kesesini görmeye gidicez.
Rabbimin mucizeleri okadar büyük ki Allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın...
Not : hiçbir hamilelik belirtim olmadı, kasık batması vs.
Aynı regl olacakmisim gibi belimde sızılar ve koku hassasiyeti dışında şüpheye düşeceğim hiçbirşey yaşamadım, yumurta takibi yapmadım. Ovülasyon testi kullanmadım.
Regl günüm geldiğinden akşam hadi bi test yapayım zaten yok sabaha hasta olurum dedim veee çift çizgi.
Bir kısmınız beni bilir şu çözümün tüp bebek olduğunu duyup zırlayan kızım.
Rabbime şükür hamileyim. Hemde doğal yolla Rabbim ol der ve olur..
Bu site bana çok şey kattı...
Sperm azlığı ne demek varikosel ne demek tek tek okudum...
Eşimi çok sağlıklı diye düşünürken benimde başıma geldi...
Varikosel son evre ! Sperm sayısı sadece 10.000 hareketlilik mi ? Sadece %1 gerisi hareketsiz sperm.
Doktor ameliyat olsun ama siz tüp bebeğe hazırlayın kendinizi demişti..
Daha evleneli 6 aycık kadar olmuştu bunları duyduğumuzda yolun başındaydık ama duygularım çok karışıktı...
Ziraa öyle ha demeye tüp bebek yaptırmakta kolay değildi.
Maddiyat el verse bedenen hazırmıydım okadar ilaçlara bilmiyorum.
Eşim o ay ameliyat oldu. Tabi hiç umudumuz yok çünkü doktorlar bizi yeterince üzdü.
Hatta ameliyat sonrası bize antibiyotik ve ağrı kesici yazdı yolladı..
Benim canım arkadaşım Nekadarcilekbirhayat . Bu sitede tanışıp çok sevdigim canım yine bu siteden sizlerin paylaşımında olan ilaçları besin takviyelerini araştırdı.
Proxeed plus almaya karar verdik.
( eşim onu bile düzensiz kullandı hala kutunun yarısı evde. )
Keciboynuzu kür'ü yapayım dedim onunda tadını pek sevmedi oda poşetle kilerde durur.
En son bari kabak çekirdeği ye dedim seve seve hergün bol bol tüketti.
Henüz ameliyat olalı 5 gün sonra 3 ay dolacak.
Birlikteliğimiz sonrasında asla ayaklarımi havaya dikmedim.
Belime yastık koymadım çünkü bukadar çabuk iyileşmezdi zaten diye hemen kalkıp banyo yaptım.
2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve ilk aklıma gelen sizler oldunuz.
Benim gibi okadar çok umutsuz olan kişiler vardı ki burda gözümden film şeridi gibi geçtiniz.
Bu cuma sperm testi vermeye gidicektik duzelme varmı acaba diye. Şimdi ise bebegimizin kesesini görmeye gidicez.
Rabbimin mucizeleri okadar büyük ki Allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın...
Not : hiçbir hamilelik belirtim olmadı, kasık batması vs.
Aynı regl olacakmisim gibi belimde sızılar ve koku hassasiyeti dışında şüpheye düşeceğim hiçbirşey yaşamadım, yumurta takibi yapmadım. Ovülasyon testi kullanmadım.
Regl günüm geldiğinden akşam hadi bi test yapayım zaten yok sabaha hasta olurum dedim veee çift çizgi.