- 13 Nisan 2008
- 5.829
- 27.152
Ben o cesareti gösterirdim çünkü çocuğum var. Onu bile isteye dünyaya ben getirdim ben doğurdum. Her kötülükten, herkesten -öz babası dahil- ben koruyacağım. Güvenliğini sağlığını beslenmesini vs hep ben gözeteceğim. Babası kumarbazsa iki kat koruyacağım çünkü çocuğun boğazındaki lokmasını çekip satacak potansiyelde biri çocuğumun yakınında olamaz.ya ne kadar büyük konuşuyosunuz bu hayatta rest çektiğim konuları görseniz “seviyorum yeaaa” tarzı bir insan olmadığımı inadımdan da olsa kafama koyduğumu yaptığımı bilirsiniz. ben sizden beni aşağılayın acımasızca küçümseyin mi diyorum yoksa dertleşelim mi? ikisi arasında ki farkı ayırt edin lütfen. he bu arada umarım sevdiğiniz birinden evlendiğinizden beri herşeyiyle kusursuz olmasına karşılık ilk defa böyle bir darbe yediğinizde her şeyi silip yok etme cesareti gösterebilirsiniz umarım. şahsen ben de sizin gibi düşünüp dik duruşunu her zaman koruyan biriydim.
Herkese duyurun, bebeğe takı takmak isteyen anneme versin annem saklıycak diye. Adam ellerini ovuşturmuş bekliyordur takılacakları. Az buz da oynamıyor 800 bin borç ve aylık ödeme 90 bin.
Neyi niye anlamak istemiyorsunuz? Kocalarınızın ilk kusuru vs saçmalamayı bırakın artık. Sadece sizin kocanız değil bir bebeğin de babası olacak. Siz kendinize yapılanı affedebilirsiniz ama bebeğiniz adına affedemezsiniz. Hayata 1-0 geriden başlıyor. Bir sürü eksiği gediği olacak. Yoksa annem babam alır durumları iyi mi diyorsunuz? Öyle düşünüyorsanız adama ne gerek ?
Siz eve dönerek yenilgiyi kabul ettiniz. Affetiğiniz için, bu kadar büyük borcu kabul ettiğiniz için, hatta kardeşinizin altınlarının iç edilemesine ses çıkarmadığınız için adam istediği gibi at koşturmaya devam edecek. O arabayı derhal kardeşinizin üstüne devredin. Nasıl içinize siniyor?
Son düzenleme: