- 28 Ağustos 2020
- 8.252
- 36.161
- Konu Sahibi karanfilla
Oğlanı doğururken iyiydiBen o kadar hizmeti kendime yapmıyorum
Neyse mecbur 50 yaşından sonra geline yapacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlanı doğururken iyiydiBen o kadar hizmeti kendime yapmıyorum
Neyse mecbur 50 yaşından sonra geline yapacağız
Ya Allah aşkına evlendiğimizden beri ailesiyle ilgili laf sokuyorum diyen siz değil misiniz? Siz lafları sokun sokun o da “hayatım onlar borç ödüyor ” desin, oldu.Fazlasıyla yargılayarak konuşuyorsunuz yardımcı olmanızı beklediğim için konuyu açtım daha önce eşim iş batırmış ailesi borcunu ödemiş destek olmuş biz evlenirken bunları benden sakladı ben evlendiğimde öğrenmiş oldum ailesinin ona destek olduğunu ve borcunu ödediğini düğünümüz olduğunda yine de taktılwr takılarını ama ben sadece onlardan ilgi ve sahiplenilme bekledim evlenmesini istemediler onları o şehirde bıraktıkları için ben oğullarını ellerinden aldım kafasına girdiler ..Ben eşime iş ve ev imkanı sağladım kendimde çalışıyorum evet başında güvensizlikle başlayan bi evlilik oldu..ama birbirisi sevdik ve mutluyduk çocuk yaparken de planlı çocuk yaparken de planlıydı maddiyatta öyle ...orda bana şu cevabı verebilirdi hayatım mutlaka yaparlar torunları sonuçta ama o onların borcu var zor durumdalar mahvoldular gibi bi savunması ben de borç ödeyip çalışıp evime destek oluyorum...ve bi anda ayrılıksak istemesi bu çocuk benim için çok önemli dikkat et kendine diyen adamın çocuğu gözü görmemesi ...sinirlenince kendini kaybetmesi...tek başına çocuk büyütmek kolay mı ?çocuk oyuncağımı bu at çöpe !!bu nasıl kafa adamdaki ben kıymak istemiyorum gönlümden geçen bu değil
Üst katıma otutturayım da görsünler günleriniOğlanı doğururken iyiydi
Siz bu aileden ne istiyorsunuz ki, insanlar 40 yaşında oğullarını arkasını toplamış, iş batırmış borcunu ödemiş, evlenmiş takıları için yine borç ödüyor. Eşiniz tabi ki çeyreğe gerek yok diyecek o kadar da yüzsüz değilmiş demek ki.Fazlasıyla yargılayarak konuşuyorsunuz yardımcı olmanızı beklediğim için konuyu açtım daha önce eşim iş batırmış ailesi borcunu ödemiş destek olmuş biz evlenirken bunları benden sakladı ben evlendiğimde öğrenmiş oldum ailesinin ona destek olduğunu ve borcunu ödediğini düğünümüz olduğunda yine de taktılwr takılarını ama ben sadece onlardan ilgi ve sahiplenilme bekledim evlenmesini istemediler onları o şehirde bıraktıkları için ben oğullarını ellerinden aldım kafasına girdiler ..Ben eşime iş ve ev imkanı sağladım kendimde çalışıyorum evet başında güvensizlikle başlayan bi evlilik oldu..ama birbirisi sevdik ve mutluyduk çocuk yaparken de planlı çocuk yaparken de planlıydı maddiyatta öyle ...orda bana şu cevabı verebilirdi hayatım mutlaka yaparlar torunları sonuçta ama o onların borcu var zor durumdalar mahvoldular gibi bi savunması ben de borç ödeyip çalışıp evime destek oluyorum...ve bi anda ayrılıksak istemesi bu çocuk benim için çok önemli dikkat et kendine diyen adamın çocuğu gözü görmemesi ...sinirlenince kendini kaybetmesi...tek başına çocuk büyütmek kolay mı ?çocuk oyuncağımı bu at çöpe !!bu nasıl kafa adamdaki ben kıymak istemiyorum gönlümden geçen bu değil
Eşinize de bunları böyle tek avazda söylüyorsanız eyvah vah. Sizi kabullenmediklerini bildiğiniz insanlardan ne diye ilgi ve sevgi bekliyorsunuz? Kaldı ki sevse ne sevmese ne, çok lazım olan bir figür mü hayatınızda? İlle de sevgi ille de ilgi ille de kabul edin beni falan ne gereği var?Fazlasıyla yargılayarak konuşuyorsunuz yardımcı olmanızı beklediğim için konuyu açtım daha önce eşim iş batırmış ailesi borcunu ödemiş destek olmuş biz evlenirken bunları benden sakladı ben evlendiğimde öğrenmiş oldum ailesinin ona destek olduğunu ve borcunu ödediğini düğünümüz olduğunda yine de taktılwr takılarını ama ben sadece onlardan ilgi ve sahiplenilme bekledim evlenmesini istemediler onları o şehirde bıraktıkları için ben oğullarını ellerinden aldım kafasına girdiler ..Ben eşime iş ve ev imkanı sağladım kendimde çalışıyorum evet başında güvensizlikle başlayan bi evlilik oldu..ama birbirisi sevdik ve mutluyduk çocuk yaparken de planlı çocuk yaparken de planlıydı maddiyatta öyle ...orda bana şu cevabı verebilirdi hayatım mutlaka yaparlar torunları sonuçta ama o onların borcu var zor durumdalar mahvoldular gibi bi savunması ben de borç ödeyip çalışıp evime destek oluyorum...ve bi anda ayrılıksak istemesi bu çocuk benim için çok önemli dikkat et kendine diyen adamın çocuğu gözü görmemesi ...sinirlenince kendini kaybetmesi...tek başına çocuk büyütmek kolay mı ?çocuk oyuncağımı bu at çöpe !!bu nasıl kafa adamdaki ben kıymak istemiyorum gönlümden geçen bu değil
Fazlasıyla yargılayarak konuşuyorsunuz yardımcı olmanızı beklediğim için konuyu açtım daha önce eşim iş batırmış ailesi borcunu ödemiş destek olmuş biz evlenirken bunları benden sakladı ben evlendiğimde öğrenmiş oldum ailesinin ona destek olduğunu ve borcunu ödediğini düğünümüz olduğunda yine de taktılwr takılarını ama ben sadece onlardan ilgi ve sahiplenilme bekledim evlenmesini istemediler onları o şehirde bıraktıkları için ben oğullarını ellerinden aldım kafasına girdiler ..Ben eşime iş ve ev imkanı sağladım kendimde çalışıyorum evet başında güvensizlikle başlayan bi evlilik oldu..ama birbirisi sevdik ve mutluyduk çocuk yaparken de planlı çocuk yaparken de planlıydı maddiyatta öyle ...orda bana şu cevabı verebilirdi hayatım mutlaka yaparlar torunları sonuçta ama o onların borcu var zor durumdalar mahvoldular gibi bi savunması ben de borç ödeyip çalışıp evime destek oluyorum...ve bi anda ayrılıksak istemesi bu çocuk benim için çok önemli dikkat et kendine diyen adamın çocuğu gözü görmemesi ...sinirlenince kendini kaybetmesi...tek başına çocuk büyütmek kolay mı ?çocuk oyuncağımı bu at çöpe !!bu nasıl kafa adamdaki ben kıymak istemiyorum gönlümden geçen bu değil
Kimse kocamın suçu demiyor ama
Anası babası alsaydı yoksa doğurmasalardı diyor
Eşya mı aldı da oğlunu/torununu görmeyi hak ediyor diyollar
Kaynanalar çok mağdur
o zaman boşanmadan terapiyi deneyin sonuçta çocuğunuz doğacak bir anda sinirle aldır diyip pişman olabilir.Bizim çok büyük sorunlarımız yoktu onun ailesi sorundu terapiyi kabul etti ben o paraya acımam zaten kendisinin öfke kontrol sorunu var hatalarını kabul edip pişman oluyor
Akşam konuşucam terapist konusunda benim de hatalarım var farkındayımCanim bak borc yaptiklarini biliyorsun. Üstelik daha önce esinin borcunu ödeyip destek olduklarini da biliyorsun. Sana yalan söyleyen veya eski borclarini söylemeyen senin esin. Annesinin babasinin sucu tam olarak ne? Hala kocaman adam icin borclanmislar..oglunu caldin kafasina girmis olabilirler. Ne olucak. Önemli olanevdeki huzur. Esin onlara karsi ne kadar borclu oldugunu biliyor. Tabi ki laf söyletemez. Sen önce bir kendine gel simdi. Oturup sakin kafayla ne yapacaginizi konusun. Esiniz de hatalarinin farkinda olmali. Siz de kendinizi parcalamayin. Adam 40 yasin üstünde. Bir isi de kendi becersin. Allah bebeginizi saglikla kucaga almayi nasip etsin.
Nişan günü bile benim oğlum evlenmeyecekti biz hala şaşkınız diyen bi anne vardı baştan kabul etmem hataAile belki de oğullarına güvenmedikleri için evlenmesini istememiştir. Bunu hiç düşündünüz mü?
Akşam konuşucam terapist konusunda benim de hatalarım var farkındayım