- Konu Sahibi karanfilla
Zaten eşinizin ailesi uzaktaymış bir de iletişimde yok ne bekliyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E zaten normali kocaman insanlar olarak evlenen çiftlerin kendilerinin kendi evlerini kurmaları.Düğünü evi biz kurup yaptık onlara yük olmadım kredi çekip eşyalarımı ben aldım onlar sadece takı taktı
Bu konu hakkında konuşmayalımOlabilir. “Sadece takı taktılar” deyip durmuş çünkü. Oğlunu evlendiriyorsan eşyasını düğününü yapmalısın neticede. seninki erkek miydi?
Sende fazla zorlamışsın o da asla şiddet göstermemeli. insan bir çeyrek takar demek bile beklentiye girmek demek ne gerek var onların çeyreğine mi muhtaçsınız. Benim eşimin ailesi hiçbir şey yapmadı düğünde falan diyeceğim biz düğün yapmadık çünkü yapsak borç bize kalacaktı nikah yaptık. Ne altın öyle aman aman takıldı ki sadece 2 tane bilezik. Çocuğum oldu çeyrek falan da yok hiç de istemiyorum getirdiği ördüğü 2-3 yelek yeter bu kadar az samimiyete.
Allah aşkına sen ve ailen ne taktı ne yaptı ya merak ettim
Onların yaptıklarından sahaAllah aşkına sen ve ailen ne taktı ne yaptı ya merak ettim
KV Ler ilgilense suc, bana karışıyor oluyor. İlgilenmese yine suç. KV den senin işine burnunu sokmuyorsa, zırt pırt bana gelin demiyorsa KV ni öpüp başına koy. Bebeğe altın takmayacaksa ve sen bunu sorun ediyorsan, annene söylersin onlar da beşik yapmasınlar. Al sana kısasa kısas. Adamın kafasında ailesi yoksa bile dirdirinla adamı savunma pozisyonuna sokmussun.
Ama sen asıl şu konuyu iyi düşün, bu adam ofkelendiginde her şeyi kafasında bitiren ve gözü bir şey görmeyen bı adam, sen bu adamı ufak bir mesele de bile idare edememissin. Daha büyük bir mesele de haliniz ne olacak. Bu deveyi gudebilecek misin?
En son yaşadığınız meselede adamın sana saygısı yerle bir ve senin de ona toparlayabilecek misiniz?
Bebeğinize gelince Aldirmamizi istemem çocuk oyuncağı değil, keşke bı
KV Ler ilgilense suc, bana karışıyor oluyor. İlgilenmese yine suç. KV den senin işine burnunu sokmuyorsa, zırt pırt bana gelin demiyorsa KV ni öpüp başına koy. Bebeğe altın takmayacaksa ve sen bunu sorun ediyorsan, annene söylersin onlar da beşik yapmasınlar. Al sana kısasa kısas. Adamın kafasında ailesi yoksa bile dirdirinla adamı savunma pozisyonuna sokmussun.
Ama sen asıl şu konuyu iyi düşün, bu adam ofkelendiginde her şeyi kafasında bitiren ve gözü bir şey görmeyen bı adam, sen bu adamı ufak bir mesele de bile idare edememissin. Daha büyük bir mesele de haliniz ne olacak. Bu deveyi gudebilecek misin?
En son yaşadığınız meselede adamın sana saygısı yerle bir ve senin de ona toparlayabilecek misiniz?
Bebeğinize gelince Aldirmamizi istemem çocuk oyuncağı değil, keşke bı oturup etraflıca düşünseniz. ,
Bebeğinize gelince Aldirmamizi istemem çocuk oyuncağı değil, keşke bı oturup etraflıca düşünseniz. ,
Herkes çeyreğe takılmış ama ben en son cümleye takıldım. Sürekli onlarla(ailesiyle) ilgili laf sokuyordum demişsiniz. Her insanın bir sınırı var. Biri de sürekli laf sokarak benim sabrımı son raddeye getirince sinir krizleri geçiriyorum ve normalde asla yapmayacağım şeyleri yapıyorum. Kapı yumrukluyorum, kaç bin liralık telefon fırlatıp ortadan ikiye ayırmışlığım var. Dolayısıyla dadaamın itip kalıp pencere kırması sinir krizi anında doğal kabul edilebilir.
Sonuç olarak siz adamı resmen doldurup doldurup sonra da ay delirdi bu demişsiniz. Böyle olmaz.
Ne yazdığınızı anlayamadım ne yaptınız merak ediyorum abartmadan yazarsanız sevinirim zira bu tarz beklentide olan insanların aileleri bir halt yapmıyor anca karşıya yıkıyorOnların yaptıklarından saha
Ben de bu konudan sonra para biriktirmeyi düşünmedim değilBu konu hakkında konuşmayalım
Daha çok çalışıp geline para biriktirmeliyim
Bi üst limit yok çünkü bilmiyorum ne isteyebilir
Bu konu hakkında konuşmayalım
Öfke kontrol problemi olabilir, yaptıkları tamamen meşru görülemez doğru ama tamamen tü kaka da denemez.Adamı doldurması çileden çıkarması konusunda haklısınız ama davranışları kriz anında dahi doğal kabul edilemez. Bunun bir ötesi vurmak oluyor zaten.
Teşekkür ederim benimde hatalarım var gereksiz yere çok fazla konuştum ailesiyle ilgili o kadar tepki verebileceğini şu dönemde beklemiyordum ..Ailesi kırmızı çizgi onun için ben annemi eleştirebilirim onun yanında ama asla eleştirmez..
Ev, araba mümkünse. Gelin kirada oturuyorsa yazlık alamazsın bir de öyle bi kural vardı sanırım. Ha bir de olur da oğlun göreve giderse arada gidip kalman, yemeğini yapman suyunu ayağına getirmen oğlun dönünce de çekip gitmen gerekiyor. Yaz bunları unutma.Bu konu hakkında konuşmayalım
Kimse kocamın suçu demiyor amaDert etme, senin çocuk bu kafada bir kızla evlenirse, zaten çocuğun içinde varmış dersin.
Sen çocuğu okutup büyütüp hayata hazırladıysan bunu seçiyorsa çeksin çilesini, sen ötede izle. N'apacaksın kader diye teselli edersin kendini
Ben o kadar hizmeti kendime yapmıyorumEv, araba mümkünse. Gelin kirada oturuyorsa yazlık alamazsın bir de öyle bi kural vardı sanırım. Ha bir de olur da oğlun göreve giderse arada gidip kalman, yemeğini yapman suyunu ayağına getirmen oğlun dönünce de çekip gitmen gerekiyor. Yaz bunları unutma.
Su dönem derken, hamileyim her istediğini derim ama eşim tepki göstermez mi sandınız?Teşekkür ederim benimde hatalarım var gereksiz yere çok fazla konuştum ailesiyle ilgili o kadar tepki verebileceğini şu dönemde beklemiyordum açıkçası bana anlatmayı seviyor annesiyle ne konuşsa annesini sevemedim o aileyi sevemedim aşamadım bu konuyu içimde ...Ailesi kırmızı çizgi onun için ben annemi eleştirebilirim onun yanında ama asla eleştirmez..
Hayatta düğün eşya vs yapmam. Takılarına yardım ederim kafi kalkıp totolarının oturacağı eşyayı ve ya fazla fazla başkasının kollarını doldurmak için çırpınmaya gelmedim bu dünyaya benle mi evleniyorlar hayır eee evlenmeye totosu yeten birikimini yapıp evlensin. Zaten bilezik yapsan yok hasır set yapmadı onu dahi yapsan beyaz altın seti istiyordum onu yapmadı olacak hiç uğraşamam. Mal mülk hiç bırakmam. Bizler nasıl çabalıyorsak onlarda çabalayacak. Malımı yerim kalanı bağışlarım. Yemeyenin malını yerler arkandan teşekkür bile edilmez. Sen çalış çabala yeme içme bir şey sahibi ol sonra evladının evlendiği kişi kalkıp senin malına ortak çıksın hadi ordan Sonra kalkıp kendine bir don alsan pahalı donlar giyiyor bize yardım etmiyor diye arkandan konuşulacak afhjkBu konu hakkında konuşmayalım