Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
39 yaşına kadar mı sınır var erkeğin bebek aldırmak istemesi için?bakk bu sitede neler öğreniyorummm :KK45:
Kocasına bakış açısına bakar mısın? " 40 yaşında adam, bulmuş zar zor bir kadın tohuma kaçmadan, çocuğu olmuş, şu yaptığına bak. '' der gibi. Adam çocuğu neden istemiyor belli oldu. Beni bu kadar sevmeyen, küçümseyen biri ile kopmaz bir bağ ben de istemem.

Ne altın taksınlar dedi diye, ne de başka bir sebeple hamile olsun olmasın böyle bir öfke nöbetine maruz kalması doğru değil. Yani Adam haklı değil. “Ama”lı haklı hiç değil.

Konu sahibini de bu konudan bağımsız; bak senin ailesini takıntı yapman doğru değil, sürekli ailesini diline dolama şeklinde uyarmak bence yerinde bir uyarıdır, ha alır ya da almaz orası ayrı. Ancak dediğim gibi bu konu sahibi bu aile takıntısının farkına varmalı ve kabul etmeli.

Ben en çok bebekten kurtulmaya çalışmasını yadırgadım. Kadına bu konu hakkında bul doktor bak çaresine demesine sinirlendim. Gebelik, iki tarafın istemesiyle oluşmuş, üç ay sonra ben vazgeçtim babalıktan sende annelikten vazgeçeceksin baskısını iğrenç buluyorum. Böyle babadan çocuk olmaz aldır demekle çocuk aldırılmaz. Bu demek değil ki kadın coşsun adam her şeyi alttan alsın. Kadın son üç ayda coşmadığına göre(öyle sanırım) madem memnun olmadığın durumlar vardı bekleseydin çocuk için.

Saf altın konusuna odaklanmak yanlış. Çeyrek 9 ayda biriktirilir alınır, adetten almayan şu devirde yok. Alacak mı almayacak mı konularını eşlerin konuşmak yanlış. Hep kadının beklentileri üzerinden değerlendiriyoruz. Adamın kadın ailesinden altın beklentisini eşine böyle dile getirmesi hoş olur muydu? Eşim bana söylese soğurdum şahsen. Bu söylediğim de konudan bağımsız bu arada. Adamın iğrençliğine kılıf değil. Altın istemiş ee adam da çıldırmış tabi gibi bir savunma söz konusu olamaz.
Bende bebeği bu kadar çok isterken hatta ben biraz gebelikten şikayetlensem beni mutlu edecek motive edici yorumlarda bulundurdu destek oldu her konuda ama şimdi bu tavrı o yaptıklarına karşılık çok itici..Biz beraber istedik sevinçle heyecanla ilk defa ailesi ilgili yorumda bulunmadım ayrıca beni tanıyor şimdi mi aklı başına geldi doldu taştı 2 ay önce bitirseydi

Kocasına bakış açısına bakar mısın? " 40 yaşında adam, bulmuş zar zor bir kadın tohuma kaçmadan, çocuğu olmuş, şu yaptığına bak. '' der gibi. Adam çocuğu neden istemiyor belli oldu. Beni bu kadar sevmeyen, küçümseyen biri ile kopmaz bir bağ ben de istemem.
40 yaşındayım bu çocuk benim için önemli diyen kocamdı !!!!

Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz giderken eşim annesiyle konuşmuş biz ne yapalım gibi daha doğmamış çocuk kadının sorusu ayrı bi garip eşimde bi şey yapmayın demiş bende neden öyle cevap verdin dediğimde onlar düğün borcu ödüyor paraları yok dedi..Düğünü 4 ay önce yaptık ...ben de en azından bi çeyrek takarlar dedim başladı kavga kıyamet evde balkon camını kırdı beni itti evden çıktı anne babamın evine beni şikayet etmeye gitti ben şok ..annem geldi biraz toparlayalım diye 2 gün yanımızda kaldı daha beter oldu şuan konuşmuyoruz evin içinde çok sinirli bebeği çok istiyordu şuan nefret ediyormuş benden bebeği de aldıralım diyor ben 33 yaşındayım o 40 yaşında ne yapıcqğımız bilmiyorum annem bebeği lütfen aldırma ben bakarım kafasında adam 360 derece değişmiş hiç bişey umrunda değil biz evimizde mutlu bi çifttik oysaki onun ailesi şehir dışında ama ben kafayı taktım sürekli onlarla ilgili laf sokuyordum😞
Hamile halde gidemeyeceğinizi bildiği için bütün gerçek yüzünü gösteriyor hemde göz dağı veriyor işte aklınca

Valahi bilmiyorum siz hiç görmediniz sanırım ama ben evliliğim ilk üç ayında panik atak krizleri geçirdim umarım görmezsiniz çevrenizdekiler de göstermez. Hiçbir şeyi kafasına takmayan ben bile çıldırmış durumdaydım yani dır dırdan bile ileri gidebiliyor şu anda ağzımı açıp yorum yapmam ama aynı şeyleri yaşasam daha kötü olurdu herşey. Ayrı şehirde yaşayan aynı yaşayandan çok daha fazla evin içinde oluyor. Konu sahibi çocukta, altını söylemekte zaten hatalı benim tepkim kimsenin dayağı büyütmeyip altını büyütmesine istenirse burda çok güzel kocanın linçlendiğini gördüm.
Siz panik atak krizleri geçirirken eşiniz ne yapıyordu?

Bilmiyorum gerçekten ailesi yüzünden eşinin kriz geçirip, üzüldüğünü gören buna bir şekilde müsade eden eşle herşey yoluna giriyor, o adamdan çocuk yapılıyor ama aile tek suçlu aileymiş gibi davranılıyor, yıllarca da sürüyor bu kin, bunu anlamıyorum açıkçası.

Ben konu sahibinin gerçekten ciddi sorunlar yaşadığını da sanmıyorum ayrıca olsa, burada bir sürü şey sıralamışti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X