• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim diyecegimiz günler yakın mi?

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.429
448
Selam kızlar nisanda missed abortus nedeniyle sonlanan gebeliğin sonrası tekrar gebelik testlerim ve ovu testlerimle buradayım. 3 ay korunduktan sonra bu ay tek birliktelikle içimi bir umut kapladı ki sormayin:KK14:normalde ovu testinde LH pikini 13 ya da 14 .gün görürken bu kez eşimden ayrı geçirdim bu dönemi eve döndüğümde 20.günüm düşünün ve pik hala koyu anladigim ilk defa bu kadar geç ovulasyon oldu ve o günü degerlendirdim:olamaz:daha önceki gebeligimde beraberlikten (pikden)6 gun sonra gözle görülmeyen 2.çizgiyle hamile olduğumu öğrenmıstım ama malesef 8 haftalikken kalbi durmustu.. şimdi beraberlikten sonra 7 .günüm ve ben yine o gözle görülmeyen silik cizgileri bir sürü testimde görüyorum ama baka baka delirdim mi diye düşünüyorum :KK14:testlere yapmadığım kalmadı :KK53:lamba ışığında bakıyorum :KK53:tel ışığını açıp bakiyorum:KK53: kontrastla oynuyorum:ruh:bakiyorum 2.çizgi evet hamileyim diyor sonra bakiyorum yok diyorum.:KK14:her wc gittiğimde 3 er test yapıyorum :KK43:ne sabırsızim:KK43: bu kadar çabuk olmaz diye de kendimi sakinlestiriyorum. Ağustos ayı böyle kapanacak sanırım 3 güne gelir reglim:KK14:eylüle kaldı umutlar :deli:benim gibi bekleyenler siz neler yasiyorsunuz:KK19:En kisa zamanda hamileyim demek ümidiyle:dua::dua::anneadayı::anne::KK46::KK36::KK15:

Selam kızlar nisanda missed abortus nedeniyle sonlanan gebeliğin sonrası tekrar gebelik testlerim ve ovu testlerimle buradayım. 3 ay korunduktan sonra bu ay tek birliktelikle içimi bir umut kapladı ki sormayin:KK14:normalde ovu testinde LH pikini 13 ya da 14 .gün görürken bu kez eşimden ayrı geçirdim bu dönemi eve döndüğümde 20.günüm düşünün ve pik hala koyu anladigim ilk defa bu kadar geç ovulasyon oldu ve o günü degerlendirdim:olamaz:daha önceki gebeligimde beraberlikten (pikden)6 gun sonra gözle görülmeyen 2.çizgiyle hamile olduğumu öğrenmıstım ama malesef 8 haftalikken kalbi durmustu.. şimdi beraberlikten sonra 7 .günüm ve ben yine o gözle görülmeyen silik cizgileri bir sürü testimde görüyorum ama baka baka delirdim mi diye düşünüyorum :KK14:testlere yapmadığım kalmadı :KK53:lamba ışığında bakıyorum :KK53:tel ışığını açıp bakiyorum:KK53: kontrastla oynuyorum:ruh:bakiyorum 2.çizgi evet hamileyim diyor sonra bakiyorum yok diyorum.:KK14:her wc gittiğimde 3 er test yapıyorum :KK43:ne sabırsızim:KK43: bu kadar çabuk olmaz diye de kendimi sakinlestiriyorum. Ağustos ayı böyle kapanacak sanırım 3 güne gelir reglim:KK14:eylüle kaldı umutlar :deli:benim gibi bekleyenler siz neler yasiyorsunuz:KK19:En kisa zamanda hamileyim demek ümidiyle:dua::dua::anneadayı::anne::KK46::KK36::KK15:
İnşallah hamişsindir tatlım...Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin...

Kızlar günlerce test yaptım hayali çizgiler gördüm :deli:bugün adet oldum ram zamanında 28 günde bir oluyorum zaten.Yumurtlama dönemim başka şehirde geçti eşimsiz ve eve döndüğümde yumurtlama dönemi üzerinden 5 gun geçmişti ovu testi yaptım 2.çizgi nerdeyse 1 .ye yakındı aa geç yumurtladim bu bir işaret bebek olcak diye sartladim kendimi kesin hamileydim bana göre ama havami aldim:olamaz:hatta ovu testi de adete yakin gebeliği gösteriyor diye hergün o testide yaptım koyulasti bugün kipkirmiziydi ama adet oldum:KK14:artık eylül ayında nasıpse bebek.

Daha öncede yaptım bunu bir sürü strip gebelik testi kulandim önceden şimdi de 40 tane kullanmışimdir kesin bir daha bu hataya dusmuycem adetim geçene kadar bekliycem:KK14:

Evet kızlar regl dönemim bitti .Regl 2 .günü ınofolic almaya başladım açken sabah akşam bir doz kullandım ve kullanmaya devam edicem yumrtlama dönemi bitene kadar . Hesabıma göre 29 ağustos ve 4 eylül arası uygun günlerim bunun dışında ovu testlerinde kullanıcam. Umarım bu dönemi değerlendirebilirim rabbim yardımcım ve yardımcınız olsun.

Back