- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Selam kızlar nisanda missed abortus nedeniyle sonlanan gebeliğin sonrası tekrar gebelik testlerim ve ovu testlerimle buradayım. 3 ay korunduktan sonra bu ay tek birliktelikle içimi bir umut kapladı ki sormayinnormalde ovu testinde LH pikini 13 ya da 14 .gün görürken bu kez eşimden ayrı geçirdim bu dönemi eve döndüğümde 20.günüm düşünün ve pik hala koyu anladigim ilk defa bu kadar geç ovulasyon oldu ve o günü degerlendirdimdaha önceki gebeligimde beraberlikten (pikden)6 gun sonra gözle görülmeyen 2.çizgiyle hamile olduğumu öğrenmıstım ama malesef 8 haftalikken kalbi durmustu.. şimdi beraberlikten sonra 7 .günüm ve ben yine o gözle görülmeyen silik cizgileri bir sürü testimde görüyorum ama baka baka delirdim mi diye düşünüyorum testlere yapmadığım kalmadı lamba ışığında bakıyorum tel ışığını açıp bakiyorum kontrastla oynuyorumbakiyorum 2.çizgi evet hamileyim diyor sonra bakiyorum yok diyorum.her wc gittiğimde 3 er test yapıyorum ne sabırsızim bu kadar çabuk olmaz diye de kendimi sakinlestiriyorum. Ağustos ayı böyle kapanacak sanırım 3 güne gelir reglimeylüle kaldı umutlar benim gibi bekleyenler siz neler yasiyorsunuzEn kisa zamanda hamileyim demek ümidiyle