Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Tmm buldum okuyorum

Kızlar sizce durum nedir? Bu arada B birhaberbekleyen canım kalbin o kadar güzelki dilinden belli Herkesede yardımcı olmaya çalışmışsın ne güzel Allah razı olsun . Biz kadınlar olarak birbirimize hep sahip çıkalım ve yardım edelim inşAllah

Eklentiler

• IMG_20210128_234851.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 155
Yumurta çatlamış görünüyor artik yavaştan silinmeye başlamış insallah iyi degerlendirmissindir ve rabbimin izniyle oluverir

çok sevındım adına rabbım herkese nasıp etsın bende çok ıstıyorum olsun ınsallah bır gün bende bu sekılde heyecanımı mutluluğumu adım adım yazarım rabbım hayırlı sekılde kucağına almayı nasıp etsın sana evlat sahıbı olmak ısteyn herkese. sonra bana da

Merhaba aynı olay benimde başıma geldi 23unde pik oldu dortgun değerlendirdik bugün kaşık ağrım olunca yapım dedim koyulaşma oldu deidginiz gibi bebek olmayabilir ikinci kez yumurtlmaa olabilir diye çok yazı okudum sizin duurm ne oldu acaba

Yorumları okurken öle güzel yazmışsın dua etmisinki sana ba yıl dim şuanda benide unutma bende bu ay ovulasyon testi kullandım biz elimizden geleni yaptık hayırlı bı evlat beklirouz insALLAH Rabbimden duamızı dilimden hiç eksik etmedim geriisi rabbimin takdir ilahisi sende hamilesin duan kabul olur benide dualrinda unutma olurmu simdden ALLAH razı olsun

Rabbim niyetinizi mübarek etsin hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin sana ve isteyen cümle kullarına inşAllah Etmez olur muyum Ben bir mübarek cuma günü öğrendim bir mübarek cuma günü keseyi gördüm Rabbim bu mübarek Cuma günü hürmetine Rahmanın has kulları hürmetine dillerdeki duaları gönülden geçenleri hayırlısıyla kabul buyurup artık daha fazla bekletmeden içini daha fazla korku sarmadan omzundaki yük git gitde ağırlaşmadan gönlünün incinmesine fırsat kalmadan hayırlısıyla en güzel şekilde bu müjdeyi almayı nasip etsin sana canım benim hanene saadet evine neşe çocuk sesi getirsin seni ve isteyen cümle kullarını ah keşke artık olsa dediğiniz anda sizi ihya edip nasibinizi size kavuştursun o testte çift çizgiyi görün inşAllah

Aminnn inşAllah Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin ne olur Bugün öyle güzel öyle mübarek bir gün ki Rabbim bu mübarek gün hürmetine sağlıkla hayırla sana ve isteyen cümle kullarına nasibindeki evladını müjdesini göndersin inşAllah çok şükür Rabbim oldu diyerek omzundaki o yükü itip attığın günü feraha erdiğin günü hemen bu ay göstersin inşAllah

Aminnnnnnnnnnnnnnnn İnsALLAH bu mübarek günün hürmetine amin rabbim hayırlı evlat versin inşaallah kimse nin kucağını boş bırakmasin sanada hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğiini İnsALLAH vatana millete annesine babasına hayırlı evlat olsun insALLAH hep cuma günü hayırlı haberler almışın cuma günüde doğarsa ohh ne güzel

Amin amin amin ecmain inşAllah ne güzel dualar etmişsin bak bu cuma günüde bu duaların bana hediye oldu ne güzel mutluluk oldu Rabbim senden binlerce kez razı olsun dualarını eksik etme ne olur Rabbim senin ettiğin duaları meleklerine aynısını bu kulumada yazın diye buyursun sana nasiplerin en güzelini nasip etsin inşAllah daha fazla gönlünün incinmesine fırsat kalmadan başkalarının mutluluğununa ortak olup bir yandanda içinin yanmasına fırsat kalmadan hemen bu ay müjdeni al inşAllah

İnsALLAH cnm bişey sorcam benim çatlama oldu üstünden altı gün geçti karın ağrısı var evet bebek yoktur da sendede oldumu catkama üstünden bile bı zaman geçtikten sonra dün çok değildi bugün ağrım var hatta dün akşam test yaptım ovulasyon testi çizgi koyulaşti biraz acaba ikinci yumurtlmaa mi oluo

Ovülasyon yapmaya devam et canım eğer silikleşmeden hep koyulaşmaya devam ederse inşAllah gebelikten dolayıdır en azından bende öyle oldu

Yumurta çatlamış görünüyor artik yavaştan silinmeye başlamış insallah iyi degerlendirmissindir ve rabbimin izniyle oluverir

14.gün değerlendirebildik 2 gün beraber değildik bugün değerlendirebileceğiz sperm 72 saat yaşıyor diye okumuştum eğer öyle bir iey olursa o şekilde tutar sanırım

Okurken gözlerim dolu dolu okudum
O kadar mutlu oldum ki,sanki kendim hamileyim gibi gözyaşım akıverdi.Sağlıkla gelsin inşallah minik mercimek Rabbime şükürler olsun..

Biz de bebeğimiz olsun çok istiyoruz ilk defa bu ay ovulasyon testine başladım yakaladığım günü değerlendirdik ama testi bırakmadım.Adetime henüz bir buçuk hafta var ama belirti desem mi bilemedim sırt ağrısı yaşıyorum ve ilk defa içime doğuyor sanki bebişimiz var gibi.Sabırsız biri olarak dualarla Rabbime sığındım ve adet günüm ek olarak gecikmesini bekliyorum.Bana da dua edin hislerim de yanılmam pek ama yine de umutlanıp hüsran olsun istemiyorum.Duanızda bizi de unutmayın tekrar tebrik ederim

Aminn inşAllah Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin bebek bekleyen herkesle beraber benimde önümdeki süreç hayırlı olsun inşAllah Rabbim mübarek cuma günü hürmetine inşAllah içindeki o kıpırtıyı o heyecanı boşa çıkarmasın Rabbim omzunda ki yük daha fazla ağırlaşmadan hemen bu ay müjdeni almayı nasip etsin sana inşAllah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Allah razı olsun

Öncelikle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Benim şu an reglime 4-5güm falan var. Bu ayki testlerimi gönderiyorum bir bakar mısın? Çünkü benimde üç gündür ovulasyon testim pik yapmış durumda reglime birkaç gün kala. Yorumlarsan sevinirim. Son üç günü ayrı ayrı gönderiyorum diğerlerinde pik var mı anlayamadım yoksa benimki geç yumurtlama mı kafam çok karışık

Eklentiler

• D748E526-B413-4917-84B4-306132C11D60.png
    339,8 KB · Görüntüleme: 141
  • 9F948246-8B8B-47C7-9D3B-B23725FF71A1.png
    332,2 KB · Görüntüleme: 132
  • DCE6E719-7968-48A1-B048-4C504FF77CCB.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 134
  • 501A21B8-2AF5-4C71-A53A-F6325007358B.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 123
  • 2AC7B146-F9FF-4A00-AD47-6549EBBA6F4D.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 141
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…