• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim , çalışıyorum ve endişeliyim.

selincanoz82

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
65
19
3
42
merhaba,

konuyu çok uzatmak istemiyorum.

hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.

eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.

mesleğim yok diyor.

evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta

sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.

gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.

benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.

sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme

herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum

demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.

bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.

bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp

suçluluk duyuyorum.

önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,

Bebek ne olacak kısmı ayrı zaten var ve sonraki süreç
Aklımı almayan konu eşiniz evlendiniz evlenenlimi böyle
Ne yapmayı düşünüyor bu pasiflikle
Yarın birgün doğum iznine ayrılacaksınız ozaman ne ile geçinecek
Endişe etmeniz çok normal
Alın karşınıza konuşun el ile itilecek bir konu değil.

merhaba,evlendiğimizde çalışıyordu ama 2 ay sonrasında istifa etti uzun bir dönem çalışmadı.
sonra bir işe daha girdi o da olmadı. hiçbir korkusu da yok. tek korkan benim. haftasonları iş arayacağına internetten,
ya instagram da ya da youtube dan bişiler seyrediyor.
herşeyi ben karşılıyorum. kira,faturalar,doktor masrafları, ve onun günlük harcamaları .
ama ben de yetemiyorum.
üstelik Allah nasip ederse daha doğum var! en çok korktuğum. bebek ve masrafları , onu rahat bir gelecek sunmak.
acaba boşanıp ailemin yanına mı gitsem çünkü onlar İstanbul'da yaşamıyor.

merhaba,evlendiğimizde çalışıyordu ama 2 ay sonrasında istifa etti uzun bir dönem çalışmadı.
sonra bir işe daha girdi o da olmadı. hiçbir korkusu da yok. tek korkan benim. haftasonları iş arayacağına internetten,
herşeyi ben karşılıyorum. kira,faturalar,doktor masrafları, ve onun günlük harcamaları .
ama ben de yetemiyorum.
üstelik Allah nasip ederse daha doğum var! en çok korktuğum. bebek ve masrafları , onu rahat bir gelecek sunmak.

Canım bu çok ciddi bir karar
Boşanıp boşanmamayı bu süre içinde değerlendir.
Keşke bir derdim var bölümüne yazsaydın daha çok fikir sunarlardı sana.
İstersen göz dağı verebilirsin,Ailenin yanına giderek etraflıca konuş sakin bir şekilde karar ver.
Tabiki bu hayat böyle geçmez....

ailem baştan beri istemiyorlardı haklılarmış meğer. ben böyle birşey söylesem hemen kabul ederler. ama ortada bir çocuk
var. bana bazen sen çalış ben çocuğa bakarım diyor ama insan ne kadar emin olabilir nasıl bakacağına.
ve çocuğa bakmak benim görevim değil mi?
kendimi hiç bu kadar güvensiz hissetmemiştim.
bu arada önerinizi dinledim ve bir derdim var kısmına yazdım umarım cevaplar gelir.teşekkürler desteğiniz için

ailem baştan beri istemiyorlardı haklılarmış meğer. ben böyle birşey söylesem hemen kabul ederler. ama ortada bir çocuk
var. bana bazen sen çalış ben çocuğa bakarım diyor ama insan ne kadar emin olabilir nasıl bakacağına.
ve çocuğa bakmak benim görevim değil mi?
kendimi hiç bu kadar güvensiz hissetmemiştim.
bu arada önerinizi dinledim ve bir derdim var kısmına yazdım umarım cevaplar gelir.teşekkürler desteğiniz için
sevindim canım hakkında hayırlısı olsun.
Eşiniz resmen saçmalamış ne demek sen çalış ben bakarım ya !

ama ben de yetemiyorum.
Benim is yerindede bi kadin var canim ayni senin durumunda karni burnunda fabrikaya 30 dk yuruyo otobuse biniyomus bide is yerine yuruyo 20 dk mecbur gelmem gerekiyo diyo esi ben calismayi sevmiyorum bana gore degil ama sen calis diomus sabah esi uyandiriyomus kalk ise git diye cok uzuldum kadina ama bu bole gitmez canim sende oda gozunuzu acin mecbur caliscak mecbur yani baska caresi yok sen her zamn nasi yapcan cocuk olunca napcakmis

Back