- 21 Ocak 2018
- 65
- 19
- 3
- 42
- Konu Sahibi selincanoz82
merhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum.
hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.
gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,
konuyu çok uzatmak istemiyorum.
hamileyim ve çok yoğun olarak çalışıyorum.
eşim iyi biri ama çok pasif bir yapısı var. muhasebe okumuş ama muhasebe bilmiyorum diyor.
mesleğim yok diyor.
evin her işi, geçimi bende ve hergün işe gidiyorum. o evde. geçen ay işe girdi ben yine çıldırınca ama 1 hafta
sonra işten çıkarıldı , hiç hevesli görmedik seni demişler.
gelecek ile ilgili çok endişeleniyorum ama o benim kadar endişelenmiyor.
benim ondan büyük maddi belentilerim yok, asgari ücret bir işe girsin en azından kirayı ödesin.
sürekli bu konuyu konuşuyoruz , ama ortam kötü, mesleğim yok gibi şeyler söylüyor merak etme
herşey hallolur diyor. ben iş buluyorum ona görüşemeye gidip ben muhasebe programlarını bilmiyorum
demiş.ben olsam bilmiyorum ama öğrenmek için elimden geleni yaparım derdim.
bunları yazarken bile karnıma ağrılar giriyor işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
çoğu zaman kasıklarımda ağrı oluyor servise bile zor yürüyorum ama mecburum.
bazen boşanmayı da düşünüyorum ama bebek ne olacak , eşim bensiz ne yapacak bunları düşünüp
suçluluk duyuyorum.
önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler,