BoşanMerhaba hanımlar. Ben 2.5 senedir evliyim eşimle 8 senelik bir ilişkimiz var. Kendisi her zaman flörtöz bir adamdı beni çok uyardılar ama ben ona hep güvendim. 2.5 yıl içerisinde 3 kez arkamdan iş çevirdiğini ve başka kadınlara meyil verdiğini öğrendim. 2 olayı affettim ama 3. Olayı hazmedemiyorum. Bekar arkadaşlarıyla gittiği tatilde yanlarına sırp kadınları almış içip eğlenmişler bu sırada ben 7 aylık hamileyim. Herşeyi öğrendim ve boşanmak istiyorum. Aklım bebeğimde onu babasız büyütmek beni çok korkutuyor. Ne yapmalıyım böyle bi durum yaşayan var mı ?
Merhaba hanımlar. Ben 2.5 senedir evliyim eşimle 8 senelik bir ilişkimiz var. Kendisi her zaman flörtöz bir adamdı beni çok uyardılar ama ben ona hep güvendim. 2.5 yıl içerisinde 3 kez arkamdan iş çevirdiğini ve başka kadınlara meyil verdiğini öğrendim. 2 olayı affettim ama 3. Olayı hazmedemiyorum. Bekar arkadaşlarıyla gittiği tatilde yanlarına sırp kadınları almış içip eğlenmişler bu sırada ben 7 aylık hamileyim. Herşeyi öğrendim ve boşanmak istiyorum. Aklım bebeğimde onu babasız büyütmek beni çok korkutuyor. Ne yapmalıyım böyle bi durum yaşayan var mı ?
Merhaba keşke dediğiniz gibi olsaydı bu sitede bu kadar çabuk yanıt alacağımı bilmediğim için olayları kısaca anlattım. Eşim özür diliyor ve bekar arkadaşlarının kurbanı olduğunu suçsuz olduğunu kızlara hiç yaklaşmadığını anlatıyor. Ama inanıp güvenemiyorum. Çok kararsızım annem ve babam bana destek oluyor bebeği birlikte büyütürüz diyorlar ama ben çok korkuyorum. Çok severek evlendim ondan başkasını tanımadım. Fake hesaplarını ve başka kadınlarla konuşmalarını yakaladım affettim yapmayacağım dedi yalvardı gerçekten de bir daha yapmadı ve düzeldiğini düşünmeye başlamışken bana bunu yaptı. Üstelik hamileyimYeni üye konuları bitmiyor. Fake bence, erkek nabız yoklaması.
Herkes aynı şeyleri söylüyor. Beni bu duruma düşürdüğü için onu asla affetmemeliyim ama gelecek beni çok korkutuyorBabasız büyütmeme fikrini anlıyorum ama bu adamı 3.kez yakalamışsıniz çocuk büyüyene kadar 33 kez daha yakalar,yakaldikca kavga eder,çocuğun minik kalbinde büyük yaralar açarsınız. Uçkur düşkünü adamdan hayır gelmez. Sadakatle eşine bağlı bir baba, olmayan bir babadan daha fazla mutlu edemez çocuğunuzu
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki böyle bir durumu yaşamadım bundan sonra da inşallah yaşamam..Allah kimseye de yaşatmasın..Merhaba hanımlar. Ben 2.5 senedir evliyim eşimle 8 senelik bir ilişkimiz var. Kendisi her zaman flörtöz bir adamdı beni çok uyardılar ama ben ona hep güvendim. 2.5 yıl içerisinde 3 kez arkamdan iş çevirdiğini ve başka kadınlara meyil verdiğini öğrendim. 2 olayı affettim ama 3. Olayı hazmedemiyorum. Bekar arkadaşlarıyla gittiği tatilde yanlarına sırp kadınları almış içip eğlenmişler bu sırada ben 7 aylık hamileyim. Herşeyi öğrendim ve boşanmak istiyorum. Aklım bebeğimde onu babasız büyütmek beni çok korkutuyor. Ne yapmalıyım böyle bi durum yaşayan var mı ?
Ne güzel ailen yanında işte burada bu durumda olmayı dileyen kaç tane kadın konu açtı biliyor musun. Çocuğu bahane etmeyi bırak boşanmaya emin misin yoksa boynuzlu hayata devam mı?Merhaba keşke dediğiniz gibi olsaydı bu sitede bu kadar çabuk yanıt alacağımı bilmediğim için olayları kısaca anlattım. Eşim özür diliyor ve bekar arkadaşlarının kurbanı olduğunu suçsuz olduğunu kızlara hiç yaklaşmadığını anlatıyor. Ama inanıp güvenemiyorum. Çok kararsızım annem ve babam bana destek oluyor bebeği birlikte büyütürüz diyorlar ama ben çok korkuyorum. Çok severek evlendim ondan başkasını tanımadım. Fake hesaplarını ve başka kadınlarla konuşmalarını yakaladım affettim yapmayacağım dedi yalvardı gerçekten de bir daha yapmadı ve düzeldiğini düşünmeye başlamışken bana bunu yaptı. Üstelik hamileyim
Yeni üye konuları bitmiyor. Fake bence, erkek nabız yoklaması.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Haklısınız. O benim üzülmemi ve bebeğimi düşünmeden eğlenmesine baktı ve şimdi de pişmanlık çektiğini söyleyip özür diliyor. Çiçekler mesajlar bebeğimizi ayrı büyütmeyelim demeler. Ama inanasım güvenesim gelmiyor artık. Çok şükür ailem arkamda ve bana destek olmaya hazır. Beni bir karar sürecine bıraktı herkes kimse karışmıyor. Beni böyle bir karar vermek zorunda bıraktığı için eşime çok ama çok kızgınım. Hayatımın en hassas döneminde bebeğime odaklanmam gerekirken nelerle uğraşıyorumAllah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki böyle bir durumu yaşamadım bundan sonra da inşallah yaşamam..Allah kimseye de yaşatmasın..
Böyle bir adamla bile bile neden evlendiniz falan muhabbetine girmeyeceğim artık olan olmuş yapmışsınız bir hata.. Ama bari bundan sonra bu adamla evli kalıp kendinizi heba etmeyin. Boşandınız diye çocuğunuz babasız kalmayacak.. Nasıl ki şuan babası belliyse boşandıktan sonra da babası belli ve var olacak.. Haaa sizin yanınızda olmayacak belki ama babası olmaya devam edecek..
Belki sizden boşandı diye evladından da vazgeçecek (ki burada çok okudum varmış böyle şerefsizler) ama siz annesiniz. İnanın böyle bir adamın varlığı sizi daha çok yıpratır.. Manevi birşey katmaz ki size.en fazla sizi stres sahibi yapar..
Açarsınız maddi tazminat davası alırsınız parasını.. Çocuğunuza nafaka alırsınız.. Bu konuda bilir kişi bulup elinizden geleni yapın bence.. Şu saatten sonra o adamın varlığı ya da ondan gelecek sevgi, ilgi falan önemli değil .. Önemli olan alacağınız maddi destek artık.. İstese de istemese de bunu size vermesini sağlayın.. Ve bence kurtulun bu pislik adamdan..
İnşallah bir işiniz veya size arka çıkan bir aileniz vardır da hemen kurtulursunuz.. Üzülüp bebeğinizi de strese sokmayın.. Adam zaten beş para etmez birşeymiş geç olsun da güç olmasın..
Acı ama gerçek söylediklerinNe güzel ailen yanında işte burada bu durumda olmayı dileyen kaç tane kadın konu açtı biliyor musun. Çocuğu bahane etmeyi bırak boşanmaya emin misin yoksa boynuzlu hayata devam mı?
Biraz ağır konuştum ama bu adamlar asla düzelmez birinin gerçekleri yüzüne vurması gerekiyor. Olmadı dediği her şey de yalan gayet güzel arkandan dost hayatı yaşamış eşin.
Şu yazdıklarınızı yorumunu yazdıktan hemen sonra okudum.. Ve tüm yazdıklarımı geri alıyorum..Merhaba keşke dediğiniz gibi olsaydı bu sitede bu kadar çabuk yanıt alacağımı bilmediğim için olayları kısaca anlattım. Eşim özür diliyor ve bekar arkadaşlarının kurbanı olduğunu suçsuz olduğunu kızlara hiç yaklaşmadığını anlatıyor. Ama inanıp güvenemiyorum. Çok kararsızım annem ve babam bana destek oluyor bebeği birlikte büyütürüz diyorlar ama ben çok korkuyorum. Çok severek evlendim ondan başkasını tanımadım. Fake hesaplarını ve başka kadınlarla konuşmalarını yakaladım affettim yapmayacağım dedi yalvardı gerçekten de bir daha yapmadı ve düzeldiğini düşünmeye başlamışken bana bunu yaptı. Üstelik hamileyim
Umarım kendin ve bebeğin için doğru kararı verip bu adamdan kurtulursun yoksa her fırsatta aldatmaya devam edecek. Hakkında hayırlısı.Acı ama gerçek söylediklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?