Hamileyim! Boşanmak istiyorum daha fazla dayanamıyorum :(

Benim ciddi bir sebebim varken bile millet karşı çıkıyor.O zaman oturacaksın kocanla geçinip gitceksin başka yolu yok.Zaten sen daha kafanda netleştirememişsinki birşeyleri.Otur evliligini iyice gözden geçir.Annenin lafına bakarak yürüteceksen bu evliligi ki bu senin kararın o zaman şikayet etmiyeceksin bırakacaksın herşeyi oluruna.Zaman ne gösterirse o.Eşine karşı olan hareketlerini düzelteceksin sabredeksin onunda düzelmesini bekleyeceksin.Zaten daha 11 aylık evliymişsiniz bellimi olur belki herşey dahda güzel olur

Son düzenleme:
Ailem yanımda değil maalesef işte fedakârlık diyorlar evlilik bu diyorlar sabır diyorlar... işin iç yüzünü bilmedikleri için. ..

Size ne diyeyim ki, yanlışlar birbirini izlemiş... Adam evet evlenmek istememiş şahsi kanaatim, sizi üzmek istemem ama, evlenecek çocuk sahibi olacak kadar sevmemiş... Ha zorla da evlenmemiş, artık hangi faktörler evlenmesinde etkili oldu bilemem ama sevgi ve aşkın olmadığını ben görebiliyorum... Artık hamile kalmışsınız, babasının isteyip istememesi umurumda değil ben çocuğumu doğuracağım diyorsanız yapılacak şey belli... Benim şahsi kanaatim, bir canlının dünyaya gelmesinde babası da annesi kadar söz sahibidir olmalıdır ama korunduğumuz halde demişsiniz, o zaman Allah'ın takdiri... Maddi manevi yükünü de taşırım diyorsanız, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi... Ama evliliğinizin devamı konusunda ben şüpheliyim, eşiniz birçok şeyi zora koşuyor, bence çocuk da değilsiniz boşanmaya kararlıysanız boşanma kararı olduğu için ailenizin "şart" olduğunu düşünmüyorum... İllaki ihtiyacınız olacaktır ama güçlü olursanız üstesinden gelebileceğinize inanıyorum...

Madem öyle senden nefret ediyomuş neden o zaman cinsel birlikteliğiniz evlilik boyunca devam etti?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üslubunuz ne kadar yanlış. Otur şunu yap otur bunu yap. Hanımefendi ben zaten kafam karışık olduğu için yazdım buraya içimi dökeyim diye. Benzer durumda olanlar varsa öğrenmek için. Neyse hanımefendi cevabınıza Teşekkürler mümkünse muhattabiyetimiz kalmasın sizinle.

Çocuğu aldırıp adamdan boşanmalısın
Bence seni gercekten sevmiyor
Dediği gibi bekaretini aldığı icin seni ortada bırakmak istememis
Bu hareketleri bu söylediğini doğruluyor
Tamam bir cana kıymak cok günah ama
Hicbir cocuk da babasız büyümek istemez
Babanın yokluğu hayat boyu dolmayacak bi bosluk

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşinden daha güzel bir mesleğin gelirin var ise boşanmakta istiyorsun , boşanacağın zaman kocan pekte üzülecek gibi de değil zaten .

Güçlü bir kadınsın adam zaten istemiyor resmen yoksa kimseye boşan demem ama , sana zaten SENİN ZORUNLA evlendik demiş .....

Hamilelik , doğum , bebeğin ilk yılları için seven anlayışlı bir eş gerekiyor normal zamanda bu sevecenliği gösterememiş adam bu zor günlere hiç katlanmaz ama evliliğin henüz çok yeni ve çocuğun çok şeyi değiştirdiğine şahitliğim var
Bizim evlenme şeklimiz bu olmasada hamileliğimde eşimin tavrı aynı şekildeydi ben o dönemde hamilelik sebebiyle aklıselim karar veremeyeceğimi düşünerek hayatı kararları ertelemiş akışına bırakmıştım

Canım bu durumda boşanmak en doğru karar bizim Türk kadınları maalesef ki böyle durumlarda pek bir cesareti yok.. belkide dul kalmak onları korkutuyor çoğu zamanda çocukları için katlanıyorlar bu serüvene.. ama sen en doğru kararı vermişsin kendini yıllarca seni sevmeyen bir adama adayıp yıpratmamalısın kesinlikle.. böyle durumlarda devam ettirsen bile belki eşin seni aldata da bilir hani sevmeyen erkek her şey yapar..Allah yardımcın olsun :) Bebişine de sakın kıyma o canı Allah verdi seni tekrar hayata döndürecek kişi olacaktır

Üslubumun neyi yanlış ?Bence sizin sinirleriniz bozuk ve yazılanı yanlış anlamaya meyillisiniz. Ben size kötü birşey söylemedim.Otur şunu yap bunu yapda demedim.Yazdıgımı önce anlayın ondan sonra uslup konusunda konuşalımçBen durumunuza üzüldügüm ve siniz yapacagım başka birşey yok dediginiz için otur kocanla evliligini gözden geçir ona karşı davranışlarını düzelt onunda düzelmesini bekle belki sizin için herşey daha güzel olur dedim.Bir kere daha düzgünce okuyun isterseniz.

yahu önce satır satır derdinizi anlatıyosunuz sonra insanlar yorum yapınca beğenmiyorsunuz! ki üslubunda bişey yok bayanın. burda başlık açtıysanyorum yapmak herkesin hakkı. ne demek muhattap olma benle? eleştiriyi kaldıramıyosan başlık açma o zaman milletin zamanını da çalma!!!

Şunu öncelikle söyleyeyim ben zaten kararımı vermiş olsam burada yazıp fikir almam. Ayrıca kimse bana fikrini söylerken eleştirsin yada yadirgasin diye bir hakta vermedim. Bende burda bi çok arkadaşımıza fikirler veriyorum ama saygımı koruyarak. Ve farkindaysaniz başka kimse bu üslubu kullanmamis kendince fikirler vermiş. Burada yazilan herşey eleştiriye mahkumdur bakış açısı çok yanlış burada kim ne anlatirsa çaresizliginden yada yeni yanlış davranışlarina engel olmak için yazıyor. Siz ağzıniza geleni söyleyin yada uslubsuzca konuşun diye değil. İletişim yönünde aynı bakış açısına sahip olmadığım kimse ile konuşmayı tercih etmiyorum. Teşekkürler iyi akşamlar.

Çocuğuma kiyamam Allahın verdiği yaşama hakkını ben alamam ki onu çok istiyorum. Ama evet beni ortada bırakmak istemedi peki daha sonra henüz çocuk yokken ayrılmak istedim Anlasamadigimizi gördüğümde o zaman o beni bırakmadi şans istedi.. sadece ortada birakmak olsaydı eğer mevzu tekrar sonra neden bırakmak istemedi?

Benim zoruma giden bu işte benim zorumla evlenmiş madem ben ayrılmak istediğim de niye bırakmadı?
Şimdi ayrılmak zor değil de ailenin yanında olmaması zor geliyor..

Peki sonra düzeldi mi? Benim aklıma da geliyor akışına bıraksam mı diye ama bu lafları yiyemiyorum..

Dul kalmak yda çocuğa bakamamak korkum yok esasen tek çekincem ailemin bana manevî desteği vermemesi. Bu durum beni biraz sabretmeye sürüklüyor..

konunuza hızlıca baktım
eşiniz bebeği istemiyo ama büyüyünce de sizden alacak öyle mi
ayrılmak istiyo bebek için sabredelim diyo
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz,eşinizle aranız nasıl

konunuza hızlıca baktım
eşiniz bebeği istemiyo ama büyüyünce de sizden alacak öyle mi
ayrılmak istiyo bebek için sabredelim diyo
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz,eşinizle aranız nasıl

Ben ayrılmak istiyorum, ailem istemiyor. Ben bebeği istiyorum ne olursa olsun ama eşim aldırmak istiyor. Bebeğim büyüdüğünde onu benden alamaz vermem ancak büyüdüğünde kendi karar verir. Eşimle ara sira yine aynı mevzulardan tartışıyoruz ve benim ağlama krizlerim başlıyor günde 2-3 defa. Bazende sessiziz yemek yapar beni cagrir yalniz yemez ama sevgi gösterisinde dr bulunmaz ki bunu kendi de söylüyor olmuyor diyor. Yani konuşmalarımiz iki yabancı insan gibi...

of işiniz çook zor ya böyle konuları okudukça hem üzülüyorum
hemde sinir oluyorum
aileniz istemiyor ama böyle evlilik sürer mi
size de yazık
işiniz var ve çalışıyorsunuz boşansanız aileniz arkanızda durmaz mı
hamile olduğunuz biliyorlar mı
onun için mi istemiyorlar boşanmanızı

Söyledigimi algılayamıyan bir insanla konuşmak gibi bir derdim olmazki zatenDaha saygısızlıgın veya kötü uslubun ne olduguna dair en ufak bir fikri yokken hele

Cnm ztn esin seni gercekten sevmis olsaydi sana evlenmeden dokunmazdi diye dusunuyorum bir insan sevdigine dokunmaya bile kiyamazken senin esin bunu yapmis sende hata yapmissin ilk basta iliskiye girmekle ama olan olmus bir kere seni yargilamak gibi bir niyetim soz konusu olamaz gelsin o iliskiyi yasasin seninle ve sonrada sen beni kandirdin desin adama bak yaaa ne kdr kolay geliyo onlara bu tarz seyleri soylemek !!! Ayrica esinin aklina gidipte bebegini sakin ama sakin aldirma o minicik cana kiyma demekki esininiki yuzluymus sende bunlari evlendikten sonra gormussun geneldede boyle olur zaten ilk basta iyi insan rolune girerler sonradanda degisirler Allah yar ve yardimcin olsun !!! eger gercekten bittigini dusunuyorsan ki esinin de tavirlarindan boyle anlasiliyor davani ac derim ben !!!!

Seven insan bal gibi de dokunmak ister, gayet de birlikte olur. Eski Türk filmlerini unutun lütfen. Kalmadı seven insan sevdiğine kıymaz gibi arabesk durumlar. Sevişmek kıymak demek değil çünkü. Bunlar güzel şeyler iki kişi de isteyip yaptıktan sonra... Neyse...
Ben adamcağıza üzüldüm ya. Sinirlenince ağzına geleni sayıp hakaret eden bir kadına nasıl katlanıyor acaba??? ;(( İnşallah o yavrucuğuna da sinirlendiğinde ağzına geleni saymazsın, yazık. Önce dönüp kendine bak biraz. Tek taraflı değil hiçbir şey belli ki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayrıca evliliği oyuncak sanan çocuksu tipler evlenmemeli. Yoksa böyle her tartışmada boşanalımmm ayrılalımmm ühühüh diyorlar. ;((

Sent from my iPhone using Tapatalk

degıl cümle kompozisyon yazdık. offff hatırlamak bile istemiyorum. ben ben degıldım esimde esim degıldı sanki. hatta o kac yıl sevıp evlenen hıc bız degıldık sankı. ıcımızden başkaları cıktı. karsımdakını tanısyamamısım dedım ama yıllar gecınce anladımkı kendımı tanıyıp kendımı yonetememısım bunu aladım. bızım omuzumuzda cok yuk vardı . sadece ıkımız yaptık herseyı nısan dugun eşya vs.... vetabı bu stresle saygı sevgı aldı basını gıttı. ama ben ne odedıgım borca ne de alamadığım eşya takı vs hıcbırıne yanmıyorumda duygu yoğunluğuyla evlenemedik ona yanıyorum hıc eşyamız olmasaydıda mutluluktan uçarak evlenseydik. tanı toplum ve aıleler maalesef evlılık sartlarını agırlastırmıs bızde o ağırlık altında ezılıyoruz.

sızın yıpranmanız aynı sebepten degıl ama kotu bır başlangıç olmuş, mecburıyet ve vıcdan bırbırınızı sevdıgınızı unutturmuş, dayatmayla evlendık sanmışsınız. tabı böyle olunca ınsan hep karsıda problem arıyor hıc ıyı goremıyor. ama bence bu stresle ınsan nedediğini bilmiyor ve ınsan bırbırının canını acıtmak ıcın herseyı soyluyor.

cok kestirmeden anlattım yasadıklarımı ıstersenız bıraz daha detaylı özelden yazabılırım

kendınızıde bebegınızıde uzmeyın sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…