Hamileyim! Boşanmak istiyorum daha fazla dayanamıyorum :(

helal olsun böyle kv lere Allah razı olsun ondan ama canım önemli olan sen sevgim yok diyorsun o ne olacak ya da sinirinden öyle sanıyor olabilir misin ?

Inan şuan onu da bilmiyorum ona karşı hissettiğim nefret ve ayni oda da bile duramayacak kadar tahammülsüzluk..

son dediklerinizde haklısınız ancak insanlara hiçbir konuda bel bağlanmaz yani sizi tutup zorla yapmadığı sürece rızanız olmuş oluyor. ben üzücü olduğu için söyledim bekareti bu kadar önemsemeyip daha iyi bir adamla olurdunuz belki de boşanmanız gerekmezdi. sanırım biraz da dengesizlik ediyor eşiniz

Ben zaten zorla olduğunu falan iddia etmiyorum yapmış olduğumuzun arkasındayım ve zaten o durumda evlenmek düzeltir mantığımdan dolayi pişmanlık duyuyorum ve bunun için bebekten önce ayrılmak istedim ama olmadı bi şekilde gönül aldı ama şimdi oda yok gidemem çünkü biliyor. Pişmanlığımin bedelini ben öderken o neden bana ödetiyor buna hakkı var mı?

Inan şuan onu da bilmiyorum ona karşı hissettiğim nefret ve ayni oda da bile duramayacak kadar tahammülsüzluk..

tartışıyorsunuz ya sonrasında hiç adım atmıyor mu ya da pişmalık duyduğunu dile getirmiyor mu ? normal zamanlarınızda da eşinize karşı duygularınız böyle mi ? mesela eşimle ailesi yüzünden çok tartışmışlığımız vardır o zamanlar beni savunmadığı için ve ailesine bağımlı sümsük biri olduğu için eşime sinir olur ondan nefret ederim ama barıştığımızda kırgınlığım sürer ama onu sevdiğimi düşünürüm...bu durum yani arada yaşamak gelip gitmek çok berbat bir duygu ama böyle ...acaba sende de böyle bir durum var mı yoksa tamamen sevgim bitti diyebiliyor musun ?

Kendi konumdan benzer cümleler gördüm sanki :)
Bir insan sizi hak etmiyorsa onunla geçirdiginiz 1 dk ya bile yazık ediyorsunuz demektir.
Ne olmuş hamileysen hamileyken ilk ayrılan senmi olucaksın.
Benim bir oglum var 2 yaşında üstelik şuandada 14 haftalık hamileyim ve kimse umrumda olmaz
Hamileyim yada çocugum var diye kimseye bel baglayamam.Kimsenin lafına kulak asamam
Benim geçip gidecek olan gençligimin hesabını zamanı geldimi kimse vermeyecek.
Birşeye karar verirken önce vereceginiz karardan siz emin olun gerisi paşa paşa kabullenir.

Eskiden gönül alırdı çünkü o zamanlar beni bağlayan bişey yoktu oda bunu bilirdi giderdim o beni tutmasaydi. O zamanlar ofkem geçer yine sarılırdım ona ama şimdi keşke hiç tutmasaydim gitseydin diyor bırak gönül almayi daha da surat yapıyor sanki suçum varmış gibi.. Herşeyden ziyade hamileyim ben koca olarak düşünme vazifesini geçtim insan olarak düşünüp uzmemeye çalışır seven insan öyle değil mi?Benim iona karşı sevgim kalmadı ona baktığımda birşey hissetmiyorum.. ve biliyorum onun da bana kalmadı.

tahammülsüzlük cogu hamılenin yasadıgı bıseydır. tartışma ve hamılelık hormonları bır olup karı koca sızı ele gecırmıs olabılır.

evlılıgımızın ılk 2 yılını hatırlamak bıle ıstemıyorum. 8 yıllık evlıyız sımdı daha mutluyuz. yenı evlıyız dedılermı sankı kımse mutlu degıl gıbı geliyor bana saçma tabıde.

İşte bu benim düşüncelerim geçen gençliğimin bu kadar mutsuzlugumun hesabını kim verecek?

Ailem yanımda değil annem hiç değil bu yüzden cesaret edemiyorum.

Tahammülsüzluk bizde hamilelikten önce de vardı. Ve evet uzun süre evliler ilk 2-3 sene çok kötüydü diyorlar sabır diyorlar ama sormak istiyorum hu anlatmış olduğum aşağılıkca cümleleri hiç birbirinize kurdunuz mu yada buna benzer tamiri olmaz onur kırıcı cümleler?

İşte bu benim düşüncelerim geçen gençliğimin bu kadar mutsuzlugumun hesabını kim verecek?

Ailem yanımda değil annem hiç değil bu yüzden cesaret edemiyorum.

Ben sana şöyle diyim çok şükür annem ve anne annem yanımda ama onun haricinde kalan bütün sülale şuanda düşman kesilmiş durumda bana.Biz karadenizliyiz ya güya kadın anne baba evine dönmez hele iki çocuklu hiç.Valla hepsinin agzının payınıda öyle güzel verdimki.İnsanda biraz cesaret olucak bak benim babam kuruş para yardımı yapmam diyor yapmazsan yapma kim sana muhtaç ki ? Elim ayagım tutuyor şükür.Kimse aaa bakk onun kızı koca evindn gelmiş diyecek diye ben ömrümü beni aldatan biriyle geçiremem.

bence mesleğinde varsa çekineceğin hiçbirşey yok demektir. diğer konuya gelınce eger ailene söylerse ki söyleme ihtimali var olmadı der yalan der geçersin. ailende seni bebeğinle kabul edicektir.umarım herşey güzel olur hayatında

Nasipteymiş canım, kıymetini bil.. Sana armağan.. İnşallah eşinde değerini bilir!

Ailem yanımda değil maalesef işte fedakârlık diyorlar evlilik bu diyorlar sabır diyorlar... işin iç yüzünü bilmedikleri için. ..

Elle tutulur bi sebebin varmış ve ciddi bir sebep. Ama benim sebeplerim insanların özellikle annemlerin anlayacağı türden değil. Annem hep diyor karısı kızı, kumari, ickisi dövmesi yok ne sebeple ayrilcaksin diyor. Anlamıyorlar onlar için sadece sebep bunlar... Zaten kimseye bişey anlatma derdinde değilim ki ailem yanımda olsun istiyorum olmayınca zor. Hamile olmasam hiç zor değil de bu durumda benim de zoruma gidiyor karnımda bebekle babamın evine gitmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…