• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim! Boşanmak istiyorum daha fazla dayanamıyorum :(

bence çocuğu aldırıp bu adamdan boşanmalısınız
o çocuğa bunu yapmaya hakkınız var mı
evet bi cana kıymak kötü ama ona doğru dürüst bi hayat verememek de aynı ölçüde kötü

birlikte olduktan sonra daha sevgiliyken ayrılmışsınız ve o zaman 'beni bu halde bırakamazsın' tarzı bir şey söylemişsiniz ya, eşinizin bahsettiği şey bu olabilir bence.
sizce eşiniz sizi sevdiği için mi evlendi yoksa yukarıda yazdığım tarzı konuşmalarınız yüzünden ortada bırakmak istemediği için mi evlendi???
bir de bu ortada bırakmak nedir ya hu. sırf bekaretinizi kaybettiniz diye kendinizi onunla evlenmek zorunda hissetmeseydiniz keşke. zaten tartışıyormuşsunuz, anlaşamıyormuşsunuz, sizinle barışmaya yanaşmıyormuş... madem durum böyleydi niçin evlenmek istediniz ki?

Bebek doğduysa iki aylik olacak.simdi.a hala aldir diyenleri goruyorum;)

Çalışıyorum çok şükür çok güzel bir mesleğim var hatta eşimden daha iyi bi mesleğe ve gelire sahibim ve çok güçlüyümdür esasen herşeye göğüs gererim. Şuan kafamı karıştıran husus yalnızca babam. Babama çok düşkünüm karnımda bebekle nasıl dönerim evlerine? Ayrı yaşamama izin vermezler :KK43:
Ben asla bebeğimi aldırmam Allahın izniyle, o benim meleğim minnacık kuzum herşeyi unutur giderim sırf onun için.
Eşim bana bebek biraz büyüsün senden almak için elimden geleni yapıcam dedi. Ben bu konuda endişe bile etmiyorum çünkü eğer maddi imkanı varsa çocuk ilk önce anneye verilir ve çok şükür benim maddi imkanım eşimden daha iyi o konuda korkmuyorum.. Ama inanın tek düşündüğüm ailem :KK43: Annem sabret biraz diyor ama bu durumları bilmiyor ki onlara göre ciddi bi sorun yok. Ama nasıl derim biz evlenmeden birlikte olduk ve şimdi benim yüzüme vuruyor diye? Diyemem ve bu yüzden aileme karşı utanıyorum :KK43:

Bunu aciklama zaten sakin.
'Kocam beni sevmedigini soyluyor benden ayrilmak istiyor cocugumuda istemiyor, bebegi aldir" diyor diye anlat babana.
Bu bosanmak icin yeterince bi sebeptir. Zaten baban bi erkek, kadin erkek mahremiyeti var, illada herseyi dokmk sorunda degilsin babana. Oda gozune bakinca elbet anlat " kzim mutsjz ve bosanmak istiyor " diye. Sormaz illada kari koca olarak ne sorunlariniz var diye.

Keşke o işi yaptığınız için kendinizi mecbur hissetmeseydiniz adamda hissetmezdi o zaman. Evlenmemiş olurdunuz.
Hakkınızda hayırlısı...
Allah yardımcınız olsun.

Adam mantıklı yaklaşmış anlaşamıyoruz ne çocuğu demiş, aldırmak olmaz ama haklı bi düşünce

Canim git ve hemen ayril. Zaten iliski yuzunden 3vlenmissiniz oyle cok severek deil. Evlilik bitikmis bunu goruyorsunda neden cocuk istedin

Back