• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim bebeğimin cinsiyetini kabullenemiyorum :(((

Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri bebeğimi erkek olacakmış gibi düşündüm öyle sevdim öyle istedim . Zaten küçüklükten beri erkek bebeklerini daha çok seviyordum yani erkek annesi olma isteğiyle alakası yok .. Hamile olduğumdan beri rüyalarımda erkek bebek görüyorum hatta bi kere rüyamda kucağımda kendi bebeğim var kız gibi duruyor ben kız zannediyorum altını açtığımda da bir bakıyprum ki bebek erkek . Neyse geçen hafta kendi dr um çok yoğun olduğu için kendi dr um yerine kaynanamın önceden gidip kadın hastalıklarından ameliyat olduğu doktor a gittim doktor cinsiyeti kız dedi hatta % 150 kız dedi o kadar emin yani . O an sevindim bebeğim çok sağlıklıymış çünkü ama bozuldum sanki hayal kırıklığına uğradım gibi affalladım . Neyse eve geldik annem hemen bebişime pembe tulum almış eve getirdim her gün paketini açıp tuluma bakıyorum seviyorum ama bi yandan engel olamadığım bir şekilde internette cinsiyette yanılma olabilir mi diye bakıyorum . Eşim de erkek istiyordu oda başta afalladı ama şimdi kabullendi bem kabullenemiyorum dün ağladım neden bebeğime bu haksıızlığı yapıyorum neden bu kadar inandım erkek olacağına neden hislerimin yanılma payını düşünmedim diye kızdım kendime kendi dr um değil diye inanmayayım diyorum sonra saçmalama dr çok emin bi kızın olacak senin yavrun olacak diyorum kendime cinsiyetini öğrendiğimden beri kendi içimde savaş halindeyim kendime engel olamıyorum gerçekten. daha bebeğim küçücükken nasıl bu kadar acımasız kendi nefsine yenik düşüp bebeğini üzen bi anne olabildim bilmiyorum nasıl düzelicem bilmiyorum da 27 ocak ta kendi dr uma randevum var bu arada .
Seni yadirgamiyorum ben de erkek bebek istedim ama oğlan doğururum falan gibi bir saçmalık için degil çok severdim erkek çocuklarını onun için allah kalbime göre de verdi 2 buçuk yaşında şu an oğlum annelik bambaşka bir şey 20 gün önce de kızımı kucağıma aldım önce onu da erkek düşündüm ama doktor kız olduğunu söyleyince çok sevindim bambaşka bi duygu senin gibi senden biri allah herkesin evladını bağışlasın aklına böyle şeyleri getirip günaha girme allaha şükür evladını sağlıklıymış bak herseyin hayırlısı umarım bir oğlun da olur..

doktorum bana 1 ay arayla 2 kez ust uste erkek olucak dedı
tee ayrıntılı ultrasonda kız oldugu kesınlestı
once sadece bebegım olcak dıye sevınıyodum
kız olucagını ogrenınce ayrı bı sevınc yasadım daha baska bı sevınc ve hemen gıttım pembe pembe seyler aldım :)
doktor ılk erkek dedıgınde bısey almak aklıma bıle gelmemıstı ama kız olunca cicili bicili ya :KK70:
analı kızlı aynı gıycez
saglıklı sıhhatlı dogmasını nasıp etsın allahım , fazla duygusal davranıyorsunuz
yarın sabah dogum yapıcam herkese dua edıcem ısteyen herkese bebıs nasıp etsın allahım ...

Kız maşallah aha da bitmiş günlerin...
Hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşallah...
Görünce çok sevindim..
Zaman ne çabuk geçmiş..
Seni ara ara görüyordum bir çok topikte..
Allah esirgesin seni..

Sanrm biraz yaşadıklarımızla alakalı, bilinç altı olabilir, ben hayatım boyunca kız çocuğu çok istedim, ama gebeliğimin ilk haftasından itibaren erkek çocuğu gibi hissettim,ve 15 haftalıkken öğrendik erkek çocuğu olduğunu, sağlıklı olsun yavrum da cinsiyeti önemli değil, sende elbet yavrunu seviyorsun zamanla varlığı bile yetiyo kız yada erkek farketmez canm

Bir gün eyübe gitmiştim. Yasli bir kadın ağlıyordu, geçti karşıma başladı anlatmaya kız kardeşimin bir kızı yoktu.üc oğlu vardı. Üc gün olmuş öleli üçü de aramamış. Bir kızı olsaydı o bilirdi. Kızın yoksa çocuğum var deme dedi. Tabi o acısından öyle diyordu Allah hayırlı evlat versin en başta... Ama kızın anneye yakınlığını da tartışmaya gerek yok sanırım :KK69:bende rüyalarımda erkek görüyordum. Ama kızım olacak. :KK37::KK73:

Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri bebeğimi erkek olacakmış gibi düşündüm öyle sevdim öyle istedim . Zaten küçüklükten beri erkek bebeklerini daha çok seviyordum yani erkek annesi olma isteğiyle alakası yok .. Hamile olduğumdan beri rüyalarımda erkek bebek görüyorum hatta bi kere rüyamda kucağımda kendi bebeğim var kız gibi duruyor ben kız zannediyorum altını açtığımda da bir bakıyprum ki bebek erkek . Neyse geçen hafta kendi dr um çok yoğun olduğu için kendi dr um yerine kaynanamın önceden gidip kadın hastalıklarından ameliyat olduğu doktor a gittim doktor cinsiyeti kız dedi hatta % 150 kız dedi o kadar emin yani . O an sevindim bebeğim çok sağlıklıymış çünkü ama bozuldum sanki hayal kırıklığına uğradım gibi affalladım . Neyse eve geldik annem hemen bebişime pembe tulum almış eve getirdim her gün paketini açıp tuluma bakıyorum seviyorum ama bi yandan engel olamadığım bir şekilde internette cinsiyette yanılma olabilir mi diye bakıyorum . Eşim de erkek istiyordu oda başta afalladı ama şimdi kabullendi bem kabullenemiyorum dün ağladım neden bebeğime bu haksıızlığı yapıyorum neden bu kadar inandım erkek olacağına neden hislerimin yanılma payını düşünmedim diye kızdım kendime kendi dr um değil diye inanmayayım diyorum sonra saçmalama dr çok emin bi kızın olacak senin yavrun olacak diyorum kendime cinsiyetini öğrendiğimden beri kendi içimde savaş halindeyim kendime engel olamıyorum gerçekten. daha bebeğim küçücükken nasıl bu kadar acımasız kendi nefsine yenik düşüp bebeğini üzen bi anne olabildim bilmiyorum nasıl düzelicem bilmiyorum da 27 ocak ta kendi dr uma randevum var bu arada .

Canım senin duygularını o kadar iyi anlıyorumki... geçmiş yazılarımı okursan aynı cümlelerle aynı duyguları hissettim. doktorum 12.haftasya girmişken cinsiyeti büyük ihtimalle kız dediğinde doktordan çıkıp ağlamıştım. ağladığıma da ayrı bi ağladım ta ki bidahaki kontrole kadar.. ama o 4 haftada hep kendimi kıza adapte etmeye çalıştım. bebek sahibi olabilmek için insanların ne kadar çıpındıklarını okudum burda. internetten deli gibi kız çocuğu kıyafetlerine resimlerine baktım. kızımla ilerle neler yapıcağımızı hayal ettim. 3 kız kardeş olduğumuzdan güzellijklerini hatırladım düşündüm. anneme ne kadar düşkün olduğum arkadaş gibi olduğumuzu düşündüm. biraz olsun ısındım. ve en önemlisi rabbim beni nefsime yenik düşürme kalbimi kız çocuğuna ısındır diye çok çok çokkkk dua ettim. Çok şükür ki kalbim ısındı birazda olsa... Yapılabilcek en iyi şeyler olarak bunları buldum. İnşallah azda olsa faydası dokunur sanada arkadaşım.

Bende tam tersi hep kız bebek istedim ama hamile kaldığım andan ştibaren cinsiyet aklımın ucuna bile gelmedi doktor 17. Haftada erkek dedi biz çok sevindik ve şuan 5 yaşında harika bi oğluşum var. Şuan 2. Ye hamileyim ve geçen hafta bi kızım olacağını öğrendim rabbimden daha ne isterim ki.. Canım kız evlat has evlat demişler her annenin bi kızı olmalı bence.. Şükret ilk çocuğun kız olcakmış bu büyük şans

Evladın kızı erkeği olmaz,3-4 tane kızın olsaydı hadi tamam derdim ama ilk çocuğu olup da istedikleri cinsiyet olmayınca ağlayan üzülen insanları anlayamıyorum yazıktır günahtır,Allah sana bir mucize verdi erkeği veya kızı beğenmeme bizim haddimize mi? Üstelik evlat hayaliyle yanıp tutuşan bunca insan varken. Veren de Allah alan da, en küçük teyzeme kontrolde kız olacağını söylediklerinde günlerce ağlamıştı sonra erkek olduğu ortaya çıkınca çok sevindi bayram ettiler ama oğlu 5 yaşına geldiğinde böbreklerinde sorun tespit edildi hayatları hep hastanelerde geçiyor hiç bir sorun olmamasına rağmen 2.çocuğu olmuyor,bu örnek çok kötü gelebilir ama inan daha da beterleri var. İnan bana kızı veya oğlu olanlara kimse madalya takmıyor birbirlerinden en ufak üstünlükleri yok. Allah herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ne kadar şanslı olduğunu unutma.

Kafana takma birkac haftaya kabullenirsin.Benim iki oglum var hamdolsun, kiz olmasini cok istedim ama ruyamda oglan gordum, hep icime oglan doğdu ve oglum olacak.Ilk günlerde kizim olmayacak diye cok üzüldüm ama bebegime haksizlik yaptigimi düşünüp cabucak kabullendim cok şükür.Allahim salih evlat etsin evlatlarimizi.Saglikla dogsunlar.Bu kiz olsun ikinci oglan olur inşallah.Kendini mutlu etmeye bak zamanla alisirsin hamilelik hormonlarindan dolayi sacmaliyor insan.

kızı kendine, oğlanı dışarı yaparmışsın canım. ileride büyüdüğü zaman oğlan arkasını döner gider ama kız çocuklar bambaşka oluyor, vefalı oluyor, aileden kopmuyor. Önce sağlıklı olsunlar :KK200::nazar:

Kız, erkek saglıklı hayırlı evlat olsun en onemlısı bu amaaaaa kızın yerı apayrı Rabbim bi kız nasipettı cok sukur ama yıne gonlum kızda :) ustelık sanslı annenın ışk bebegı kız olurmus buyuturkende anlıyosunuz :)))))

hiç üzmeyin kendinizi, ben de erkek bebek istiyorum ama kısmet, belki benimki de kız çıkacak. Ama eminim ki onu gördüğünüzde ve kucağınıza aldığınızda bütün endişeleriniz üzüntüleriniz gidecek, CANIM KIZIM diye bağrınıza basacaksınız ve çok seveceksiniz kızınızı da, iyi ki kız doğurmuşum diyeceksiniz hatta :) çok eminim buna....

Kız maşallah aha da bitmiş günlerin...
Hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşallah...
Görünce çok sevindim..
Zaman ne çabuk geçmiş..
Seni ara ara görüyordum bir çok topikte..
Allah esirgesin seni..
canımsın sagolasın
dogum yaptım 2 gundur evdeyım
1 bucuk gun hastanede yattım :) hersey yolunda cok sukur

Oyy ağlanıp üzünülür mü bebişin de üzülür yapma :(
Ben de kızımın olmasını çooook istiyorum hem de naısl çok anlatamam
Ama bebişim erkekse de canımın cananı,üzüleceğimi sanmıyorum..

Yazdiklarini okurken sanki ben yazmisim gibi hissettim. Ama ben hep kiz bebekleri severim ve hep kiz istemisimdir 16. Haftada doktor erkek deyince yine sevi dim saglikli hayirli olsun dedim ama icim bir burkuldu yani. Kiz kiyafetlerine bakinca gozlerim doldu fln. Taa ki bu saliya kadar 4lu testimin son ucu biraz riskli gelince oyle korktum oyle agladim ki aklima hic cinsiyeti gelmedi. Boyle hissettigim kiz istiyorum dedigim icin affet Allahim diye yalvardim. 3gin once amniyosentez icin ornek alindi bebege zarar gelecek diye aklim cikti. Simdi uc hafta yuregim agzimda sonuc beklicem. Yani bebeklerimizin kiymetini bilelim Allah bunu nasip etmis bize. Saglikla kavusuruz insallah. Bu korku bana yeter bir daha tovbe kiz olsaydi demem.

Evlat evlattir sanmayin erkek olsa az ilgileniceksiniz kiz olunca daha az seveceksiniz kucağıniza alinca daha iyi anlarsiniz neden insanlar bu sekilde dusunuyor anlamiyorum ben bunu dusunsem bile soylemeye utanirim karnimdanki yavrumdan utanirim erkek istiyorum kizmis kiz istiyorum erkekmis diyemem acikcasi

İyi geceler kızlar , bende de hep bi erkek bebek takıntısı vardı , hamile kalmadan önce , kaldıktan sonra rüyamda hep erkek doğurduğumu görüyordum ta ki doktor cinsiyetinin kız olduğunu söyleyene kadar doktora sinirle "bi yanlışlık var erkek olacaktı , iyi bakın , ben pi..sini görüyorum , sen nasıl göremezsin "dedim , baktı baktı 100/100 kız dedi, eve geldim ağlamaktan gözlerim şişti , sanki 9 tane kızım var 10.da kız olucakmış gibi , eşim" ağlama , çocuğa bişey olcak, sana bişey olcak" , yok ben krize girdim , sanki erkek doğurmuşum, çalmışlar yerine kız koymuşlar, neyse bin kere tövbe, bi daha gittik ben "cinsiyetini öğrenebilirmiiz " diye sordum doktor " ben sana söylemiştim" dedi , bende inkâr ettim söylemediniz dedim bidaha baktı "erkek , bi oğlun olacak" dedi , ama sen kız demiştin diye bağırdığımı hatırlıyorum , neyse Rabbim beni bu yaptığımdan dolayı cezalandırabilirdi çok pişmanım , e birazda çocukluk var tabi , eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun anasına babsna , vatanına hayırlı evlat olsun cinsiyeti hiiiiç farketmez

M
Millet kız ister kız evlat öz evlat demişler. Bence bu konuyu düşünmemeye çalış erkek istiyodum diye sürekli düşünürsen kabullenemezsin tabi onu kucağınıza aldığınız an bütün bu sorunlar bitecek

cevre etkeni diyorum...
benimle kardesimin gebeligi arasinda 3 ay vardi. simdi yegenim dogdu sira biz de , gun bekliyoruz:KK51:

kardesim oglunun olacagini 11-12. haftada ogrenmisti.
bende de hep kizim olsun, ona firfirli elbiseler giydireyim bandanalar sapkalar takayim, dantelli coraplar patikler alayim isterdim.

yegenime kiyafet almaya magazaya girdigimde ise, kendimi hep kiz bebek reyonlarinda bulurdum.
velhasil benim bebis 17. haftya kadar gostermedi cinsiyetini. etrafimdakiler de gostermiyorsa kizdir bebisin, diye diye diye beni oyle kosullamislar ki:KK12:

yani o kadar ki ,daha bebegimin cinsiyetini ogrenmeden pembe renkli pikeler falan aldik.
sonra o buyuk gun geldi ama ben o kadar eminim ki kiz oldugundan, dr a sadece teyit amacli cinsiyetini sordum.

buarada bebegimi kizim kizim diye sevmeye baslamistim:KK43:

kendimce de hakli sebeplerim vardi kiz olacak diye. yegenim 11. haftada gostermisti ama benim bebegim 17. haftya kadar gostermemisti.:63:

dr kendinden emin bir sekilde oglan bu dedi. o an zaman durdu sanki:KK57:
eminmisiniz diyebildim. evet dedi.

odadan ciktigimda gozlerimden yaslar suzuluyordu.( simdi oyle utaniyorum ki bunlari yaptigim icin:KK42:)

annem bebek iyi mi dedi. evet iyi ama oglanmis dedim. annem de bir kahkaha. olsun bak yegeninle kanka olacaklar beraber buyuyecekler dedi.

ben 1 ay boyunca kabullenemedim ve ayri 2 dra daha gittim. en son drum; annesi oglun oluyor bak bu da pipisi kocaman erkek iste, deyince ve bana ekranda net bir sekilde pipisini gosterince tamam dedim.
oglum oluyor gercekten.

simdi ise diyorum ki, kiz erkek ne fark eder. canimin taaaa ici. dogmadan kokusunu almadan ozledigimmis.:KK68::KK68::KK68:
gel diyorum ogluma artik, ozledim seni.
ozledim almadigim kokunu.
sukurler olsun Allahima bana bu duyguyu yasattigi icin.:KK51:
karnimdaki tepismelerini hissettigim icin sukurler olsun:KK200:

seni cok seviyorum canim yavrum.
herzaman sevicem.
soz veriyorum:KK200:

bir daha da boyle bir eseklik etmicem:oops:

Back