cevre etkeni diyorum...
benimle kardesimin gebeligi arasinda 3 ay vardi. simdi yegenim dogdu sira biz de , gun bekliyoruz
kardesim oglunun olacagini 11-12. haftada ogrenmisti.
bende de hep kizim olsun, ona firfirli elbiseler giydireyim bandanalar sapkalar takayim, dantelli coraplar patikler alayim isterdim.
yegenime kiyafet almaya magazaya girdigimde ise, kendimi hep kiz bebek reyonlarinda bulurdum.
velhasil benim bebis 17. haftya kadar gostermedi cinsiyetini. etrafimdakiler de gostermiyorsa kizdir bebisin, diye diye diye beni oyle kosullamislar ki
yani o kadar ki ,daha bebegimin cinsiyetini ogrenmeden pembe renkli pikeler falan aldik.
sonra o buyuk gun geldi ama ben o kadar eminim ki kiz oldugundan, dr a sadece teyit amacli cinsiyetini sordum.
buarada bebegimi kizim kizim diye sevmeye baslamistim
kendimce de hakli sebeplerim vardi kiz olacak diye. yegenim 11. haftada gostermisti ama benim bebegim 17. haftya kadar gostermemisti.
dr kendinden emin bir sekilde oglan bu dedi. o an zaman durdu sanki
eminmisiniz diyebildim. evet dedi.
odadan ciktigimda gozlerimden yaslar suzuluyordu.( simdi oyle utaniyorum ki bunlari yaptigim icin
)
annem bebek iyi mi dedi. evet iyi ama oglanmis dedim. annem de bir kahkaha. olsun bak yegeninle kanka olacaklar beraber buyuyecekler dedi.
ben 1 ay boyunca kabullenemedim ve ayri 2 dra daha gittim. en son drum; annesi oglun oluyor bak bu da pipisi kocaman erkek iste, deyince ve bana ekranda net bir sekilde pipisini gosterince tamam dedim.
oglum oluyor gercekten.
simdi ise diyorum ki, kiz erkek ne fark eder. canimin taaaa ici. dogmadan kokusunu almadan ozledigimmis.
gel diyorum ogluma artik, ozledim seni.
ozledim almadigim kokunu.
sukurler olsun Allahima bana bu duyguyu yasattigi icin.
karnimdaki tepismelerini hissettigim icin sukurler olsun
seni cok seviyorum canim yavrum.
herzaman sevicem.
soz veriyorum
bir daha da boyle bir eseklik etmicem