• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim bebeğimin cinsiyetini kabullenemiyorum :(((

Haklısın evet normal değil ama hamileliğim boyunca hep erkek bebeğim olacağını gördüm rüyamda bir tek ben değil çevremde iki üç kişi böyle gördü rüyalara öyle kaptırdım ki kendimi cinsiyeti öğreneli 3 gün oldu be zaman düzelirim bilmiyorum
Oy oy onun minnak ağzını yüzünü ellerini görünce.. Hele o minicik ayaklarını annesi.. Pişman olursun diyim sana.. İnsanın kendi kanı canı içine tekrar sokasin gelir..
Bende kızıma hamileyken bi sefer erkek gormustum rüyamda tersi oldu..
Hem eskiler ne der biliyomusun.. Bi insanın bi kızı olacak..

doktorum bana 1 ay arayla 2 kez ust uste erkek olucak dedı
tee ayrıntılı ultrasonda kız oldugu kesınlestı
once sadece bebegım olcak dıye sevınıyodum
kız olucagını ogrenınce ayrı bı sevınc yasadım daha baska bı sevınc ve hemen gıttım pembe pembe seyler aldım :)
doktor ılk erkek dedıgınde bısey almak aklıma bıle gelmemıstı ama kız olunca cicili bicili ya :KK70:
analı kızlı aynı gıycez
saglıklı sıhhatlı dogmasını nasıp etsın allahım , fazla duygusal davranıyorsunuz
yarın sabah dogum yapıcam herkese dua edıcem ısteyen herkese bebıs nasıp etsın allahım ...
Sagsalim kucağına al canim..
Allah analı babalı büyütsün

benim bin kiizim bi oglum vardi
çokkk istedim kizimin kiz kardesi olsun , benim yok çunku
3. de herkes kiz gibi duryor dedi, etrafinda etkisi var insanin lafasini karistiryolar
oglan dedi dr, o gun hep agladim :))
ertesi gun uyandigimda geçmisti uzuntum

seninki azcuk uzun surmus
dogurunca geçer

10 aylik yakisikli bi oglum va rçokk dadliii yerim ben onu :))

benim bin kiizim bi oglum vardi
çokkk istedim kizimin kiz kardesi olsun , benim yok çunku
3. de herkes kiz gibi duryor dedi, etrafinda etkisi var insanin lafasini karistiryolar
oglan dedi dr, o gun hep agladim :))
ertesi gun uyandigimda geçmisti uzuntum

seninki azcuk uzun surmus
dogurunca geçer

10 aylik yakisikli bi oglum va rçokk dadliii yerim ben onu :))
Ben sekiz ayını gecmistim hamilelikte bütün doktorlar kız diyor. Karnını goren bütün kadınlar erkek. Hatta kadının biri inatla diyoki senin oğlun olacak bak gor tövbe allahım sanki gözlerinde ultrason makinesi var:KK70:

Ben sekiz ayını gecmistim hamilelikte bütün doktorlar kız diyor. Karnını goren bütün kadınlar erkek. Hatta kadının biri inatla diyoki senin oğlun olacak bak gor tövbe allahım sanki gözlerinde ultrason makinesi var:KK70:
hahhaah
dogurunca açip gosteryseydin kutusunu
7 aylikken dr a eminmisiniz dedim ben

bu saatden sonra operasyon geçirmesi lazim kiza donmesi için demisti:KK70::KK70:

Yaa benim kuzenimin karısı hamileyken hep kız dediler. Odasını kıyafetlerini beşiğini hep pembe pembe yaptılar. Bebek bi doğdu kapkaraaaa bi pipili :KK70:alnında bile tüyler vardı kıllı bi erkek :)) bi de onu pembe pembe giydirdiler çok komikti. Gerçi yengem çok ağlamıştı çocuğumla dalga geçiyorlar diye ama gülünmicek gibi değildi

Benimki gibi umutla bekleseydin o yavrucak icin hayal kirikligi demezdin okadar cok hastalikli bebek varki hayirlisi ve saglikli olani icin sevinin o dort gozle bekledigini oglunuz hayatinizda imtihanda olabilir

Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri bebeğimi erkek olacakmış gibi düşündüm öyle sevdim öyle istedim . Zaten küçüklükten beri erkek bebeklerini daha çok seviyordum yani erkek annesi olma isteğiyle alakası yok .. Hamile olduğumdan beri rüyalarımda erkek bebek görüyorum hatta bi kere rüyamda kucağımda kendi bebeğim var kız gibi duruyor ben kız zannediyorum altını açtığımda da bir bakıyprum ki bebek erkek . Neyse geçen hafta kendi dr um çok yoğun olduğu için kendi dr um yerine kaynanamın önceden gidip kadın hastalıklarından ameliyat olduğu doktor a gittim doktor cinsiyeti kız dedi hatta % 150 kız dedi o kadar emin yani . O an sevindim bebeğim çok sağlıklıymış çünkü ama bozuldum sanki hayal kırıklığına uğradım gibi affalladım . Neyse eve geldik annem hemen bebişime pembe tulum almış eve getirdim her gün paketini açıp tuluma bakıyorum seviyorum ama bi yandan engel olamadığım bir şekilde internette cinsiyette yanılma olabilir mi diye bakıyorum . Eşim de erkek istiyordu oda başta afalladı ama şimdi kabullendi bem kabullenemiyorum dün ağladım neden bebeğime bu haksıızlığı yapıyorum neden bu kadar inandım erkek olacağına neden hislerimin yanılma payını düşünmedim diye kızdım kendime kendi dr um değil diye inanmayayım diyorum sonra saçmalama dr çok emin bi kızın olacak senin yavrun olacak diyorum kendime cinsiyetini öğrendiğimden beri kendi içimde savaş halindeyim kendime engel olamıyorum gerçekten. daha bebeğim küçücükken nasıl bu kadar acımasız kendi nefsine yenik düşüp bebeğini üzen bi anne olabildim bilmiyorum nasıl düzelicem bilmiyorum da 27 ocak ta kendi dr uma randevum var bu arada .

Hamilelik psikolojisi ile olur böyle şeyler. Şimdi kafan karışık. Daha ne duygular gelir gider. Sen yeter ki bir kucağına al. Rabbime bin şükür iyiki kız olmuş dersin :) Benim 7 yaşında bir kızım var. Allah sağlıkla nasip ederse birde oğlum olacak. Başından beri hep bu da kız olsa ah ne güzel olur dedim. Hatta doktorum ilk önce kız dedi göbek attım resmen. Şimdi ise vakit yaklaştıkça kız olmuş erkek olmuş ne farkeder. Yeterki sağlıcakla gelsin. Güzel günlerde büyüt inşallah pamuk kızını ;)

Ben isyan etmiyorum .. Neden kız oldu demiyorum .. Kendimi çok kaptırdım rüyalara hislerime sanki doğru değilmiş gibi geliyor bundan nasıl kurtulabilirim diyorum bebeğime haksızlık yapmak istemiyorum içimdeki savaştan dolayı ağlıyorum 3 gün olmasına rağmen.. Her gün hediye gelen tulumu çıkarıp seviyorum ama içimdeki şeye de sus diyemiyorum nasıl başa çıkarım diye yardım istiyorum bazı arkadaşlar sağolsun atlatırsın kucağına aldığında herşey bambaşka olur diyorlar bu konuşmalar bana iyi geliyor ama acımasizca yorumlara üzülüyorum çünkü ben bebeğimi çok seviyorum içimdeki o savaşı durdurmak istiyorum lütfen bu şekilde yorum yapmayın günah olduğunu farkındayıö günah olmasından önce canımın içine böyle davrandığım için kızıyprum kendime lütfen sert yorum yapmayın

Ben isyan etmiyorum .. Neden kız oldu demiyorum .. Kendimi çok kaptırdım rüyalara hislerime sanki doğru değilmiş gibi geliyor bundan nasıl kurtulabilirim diyorum bebeğime haksızlık yapmak istemiyorum içimdeki savaştan dolayı ağlıyorum 3 gün olmasına rağmen.. Her gün hediye gelen tulumu çıkarıp seviyorum ama içimdeki şeye de sus diyemiyorum nasıl başa çıkarım diye yardım istiyorum bazı arkadaşlar sağolsun atlatırsın kucağına aldığında herşey bambaşka olur diyorlar bu konuşmalar bana iyi geliyor ama acımasizca yorumlara üzülüyorum çünkü ben bebeğimi çok seviyorum içimdeki o savaşı durdurmak istiyorum lütfen bu şekilde yorum yapmayın günah olduğunu farkındayıö günah olmasından önce canımın içine böyle davrandığım için kızıyprum kendime lütfen sert yorum yapmayın

Hişşş sakin ol , kimseyi takma kafana. O senin bebeğin. Tabiki çok seviyorsun ve hep de seveceksin. Şimdi seninki hamilelik psikolojisi ile böyle oluyor. Artık bu konuyu daha fazla düşünme lütfen. Bir süre oluruna bırak. Kıyafetlerini sürekli sevmekten vazgeç. Önce kendine ve kalbine biraz zaman ver. Sadece sağlıcakla doğması için dua et. Pamuk kızın geşecek ve sen onu tabi ki her anne gibi çok ama çok seveceksin...

İşte bazı insanlar kendi başlarına gelmeyince diğer insanların duygularını anlayamıyorlar. Benim erken doğum riskim var vebununla ilgili araştırma yaparken birinin 31 haftalık hamileyim eşimle aramız çok bozuk. Erken doğum yapmak istiyorum vs yazdığını gördüm. Şok oldum. Tabi insanlar altına saymışlar sövmüşler sen Nasıl insansın falan diye. Ama kimse o kadının neler yaşadığını nasıl bir ruh hali içinde ki bebeğinin erken doğmasını istiyor bilemez. Ya benim en yakın arkadaşım şu an hamile ben dört gözle bekliyorum artık bebeğğm büyüse de hareketlerini hissetsem diye ana arkadaşım bebeği hareket edince midesi bulanduğnı oynamasını istemediğini artık bu işkencenin bitmesini istediğini söylüyor. Baktığında çok saçma bi düşünce ama bu onun da kötü bi anne olacağı anlamına gelmez. Ruh durumları gebelikte çok değişebiliyor. İnsanları yadırganamayız n den böyle düşünüyorsun diye.

Bebeğimle her gün konuşuyorum eşimde öyle .. Kızım nasılsın diye sorup seviyor babası yemin ederim ki kızlar bebeğimin oynayışlarını hissetmeden o gün uyumuyorum oynayışını hissettiğim an rahatlıyorum bilmiyorum bahane mi ama bu gittiğim doktor da beni etkiledi hiç tanımıyordum bana neden bana geldin kendi doktoruna gittin dedi bebek kız dedi al bak dedi ben bişi göremedim hemen kalktı eminim ki detaylı görseydim inanırdım belki aklımda böyle karışmazdı ..teşekkür ederim arkadaşlar yüreklendirici anlayışlı yazılarınız için

Bebeğimle her gün konuşuyorum eşimde öyle .. Kızım nasılsın diye sorup seviyor babası yemin ederim ki kızlar bebeğimin oynayışlarını hissetmeden o gün uyumuyorum oynayışını hissettiğim an rahatlıyorum bilmiyorum bahane mi ama bu gittiğim doktor da beni etkiledi hiç tanımıyordum bana neden bana geldin kendi doktoruna gittin dedi bebek kız dedi al bak dedi ben bişi göremedim hemen kalktı eminim ki detaylı görseydim inanırdım belki aklımda böyle karışmazdı ..teşekkür ederim arkadaşlar yüreklendirici anlayışlı yazılarınız için

Kafa karışıklığı çok ayrı bebeğine olan evgin çok ayrı. Tabi ki onu çok sevecek, çok merak edecek ve onun için daima endişeleneceksin. Benim bir arkadaşım doğuma kadar kız bildi bebeğini ve erkek olduğunu görünce günlerce benim değil bu karıştı diye ağlayıp reddetmişti. Allah'tan doğumhanede eşi de vardı ve bebeğin onların olduğuna şahitti. Hamilelik, lohusalık farklı bir psikoloji. Ne olur daha fazla kendini üzüp bebeğini de strese sokma. Karnını sev, elini koy ve onun senin sıcaklığına verdiği tepkilere odaklan. Herşey çok ama çok güzel olacak. Bir anne için kız evlat sahibi olmak nasıl güzel bir duygu doğunca anlayacaksın. Öpüyorum seni çok ;)

Kafa karışıklığı çok ayrı bebeğine olan evgin çok ayrı. Tabi ki onu çok sevecek, çok merak edecek ve onun için daima endişeleneceksin. Benim bir arkadaşım doğuma kadar kız bildi bebeğini ve erkek olduğunu görünce günlerce benim değil bu karıştı diye ağlayıp reddetmişti. Allah'tan doğumhanede eşi de vardı ve bebeğin onların olduğuna şahitti. Hamilelik, lohusalık farklı bir psikoloji. Ne olur daha fazla kendini üzüp bebeğini de strese sokma. Karnını sev, elini koy ve onun senin sıcaklığına verdiği tepkilere odaklan. Herşey çok ama çok güzel olacak. Bir anne için kız evlat sahibi olmak nasıl güzel bir duygu doğunca anlayacaksın. Öpüyorum seni çok :KK66:

Çok teşekkür ederim canımm Allah razı olsun bende öpüyorum çok ..

Canim ya hakkinda hayirlisi hamilelik psikolojisi bu uzulme gececek ikinci cocugumda ayni senin hislerindeydim belki daha bile fazla biri kiz gibi duruyo diyince bakislarim degisiyodu ki ben kiz cocuklarini deli gibi seven biriyim ilki kiz ya ikinci garanti erkek olur havasina girdim bu havayada nasil girdim bilmiyorum sonuc cinsiyetini sekiz aylikken ogrendim saskinlik yasadim ama inan heyacandan kafama takmadim bile simdi ucuncuye hamileyim agzimdan cıt cikmiyor ne olursa olsun evladim diyorum hic havalara girmiyorum rabbim ne takdir buyurursa amenna kendine kizma insaniz hersey bizim icin bunlari yazdimki tek sen degilsin boyle dusunen kendine haksizlik etme rabbim herseye kadir gonlune gore versin insallah saglicakla al kucagina

Ben de başlarda hep bebeğim kız olucak diye düşünüyordum, nasıl şartladıysam kendimi... Telefonumda bile hep kız bebek fotoğrafları filan vardı, hep kız bebek kıyafetlerine bakıyordum içim gidiyordu... Ama son zamanlarda okadar güçlü hissettimki bebeğimin erkek olduğunu, cinsiyeti öğrenme günü geldiğinde çok heyecan yapıp stres olmuştum. Ultrasonda miniğimi görüp, erkek olduğunu öğrendiğimde nedense gitti tüm saplantım... Bebeğimin gelişimi iyi ya en çok ona seviyorum, inşallah hepimiz için gebelik boyunca hep böyle devam eder ve sağlıkla alırız kuzularımızı kucağımıza... Gerçekten cinsiyetin bir önemi yok, sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar yeterki... :anneadayı::KK200::nazar:

Sendeki bu duygu karmaşası gayet normal kardeşim Rabbimin izni ile atlatacak ve çok güzel bir anne olacaksın inşallah ve kuzucuğunun Gözlerine baktıkça varlığına şükretip bağrına basacaksın Rabbim her konuda yar ve yardımcın olsun ve bütün meyvelerden tattırsın

boyle dusunme saglikli oldugu icin sukret sen ne duygu yasiyorsan vucudun ona gore hormon salgiliyor ve bebeginde etkileniyor boylesi hayirliymis bnmde kizim oldu sonucta evlat evlattir bnde oglum die seviyordum bebisimi duyunca sasirmistim ama kiz evlat daha bi baska oluyor

Back