Hamileyim Bebeğimin Bağırsakları Dışarda Kalmış Omfalosel Teşhisi Konuldu YARDIM

11haftaligim bugün öğrendim bagirsak ve kalp disarda cok korkuyorum lütfen yardım edin

Merhaba geçmiş olsun bende 10 haftalık hamileyim bebeğimin bağırsakları dışarıdaymış öyle dendi ama 2 hekime göründüm biri asla kapanmaz diğeri ise 12.haftaya kadar fizyolojik o zamana kadar kapanabilir dedi sizin geçti mi sonucunuz nedir

Gecmis olsun bende bugun ayni seyleri duydum 12+3 kontrolde butun organlarini disarda gördük. Doktorlar cok riskli oldugunu ve gebeligi sonlandirmam gerektigini söylüyor. Siz ne yaptiniz

Aynı şey benim de başıma geldi yeni öğrendim. Şuan bebeğinizin durumu nasıl

Benim bebegim çok şükür sağlıklı iyi kapandı bağırsakları 12.haftada bize çok erken söylenmişti ama 12haftada gittiğimizde kapanmıştı

Merhaba doktor beni de 12.haftada gel birdaha bakalim bazen 12. Haftada kapanabilir dedi.ama ben 11 haftalikken bir de11 hafta 5 günlük gittim ama haftaya bi daha gel dedi.siz sadece 12 .haftada mi gittiniz bir de tam 12+0 haftalik miydi gittiginizde.lutfen gorunce hemen donun cok üzülüyorum.

Merhaba Ebrarlina epostadan bana ulaşabilir misiz size bir kac birsey sormak istiyorum konuyla alakali.tesekkur ederim

Benim bebegim çok şükür sağlıklı iyi kapandı bağırsakları 12.haftada bize çok erken söylenmişti ama 12haftada gittiğimizde kapanmıştı
Epostadan ulaşabilir misiniz.yeni uye oldum sayfayi kullanmayi bilmiyorum kusura bakmayin

Merhaba Ebrarlina epostadan bana ulaşabilir misiz lütfen size sormak istediklerim var

Merhaba Ebrarlina epostadan bana ulaşabilir misiz lütfen size sormak istediklerim var
19 ocaktan bu yana giriş yapmamış malesef.. bu konu için sacede giriş yapmış ve aktif üye değil . siteyi bilmediğinizi fazla yazmışsınız bu yüzden yazma gereği hissettim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…