• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim Bebeğimin Bağırsakları Dışarda Kalmış Omfalosel Teşhisi Konuldu YARDIM

4mèrhaba benim bebegimdede omfalosel vardı şuan 2 yaşını geçti çok sağlıklı bir erkek bebek.konuile alakalı bir sorunuz olursa cevaplamak isterim.bilgim yettiğince yaşadıklarımdan.mail adresimi lütfen ekleyin.derya.aslan1982@ gmail.com
Canım sana ulaşmak istiyorm benim bebeğime de gastrosizs, dediler,yani sendeki kese yok çok üzgünüm ,ne yerdeyim ne gökte,mailie mesaj attım ama ulasamdim

4mèrhaba benim bebegimdede omfalosel vardı şuan 2 yaşını geçti çok sağlıklı bir erkek bebek.konuile alakalı bir sorunuz olursa cevaplamak isterim.bilgim yettiğince yaşadıklarımdan.mail adresimi lütfen ekleyin.derya.aslan1982@ gmail.com
Derya hanim size mail attım burdan da yazayim dedim. 13 haftalik bebegime omfalosel teshisi koyuldu cok korkuyorum aldirmak secenek degil benim icin lutfen dua edin cok zor durumdayim...

Öncellikle merhaba benim bebeğime de 2007 tarihinde 23 haftalık hamileyken omfalosel teşhisi kondu amniyosentez falan yaptırdım temiz çıktı ve doğum yaptım ameliyat oldu ve şimdi maşallah çok sağlıklı 10 yaşını bitirdi korkmayın Allaha sığının ve geleceğinizi sonlandırmayın burda okudumlarımdan etkilendim kolay değil bende çok üzüntü yaşadım ama geçti gitti şükür Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Ankarada güzel üniversite hastanelerinde tecrübeli çocuk cerrahisi uzmanı doktorlar var onlara gidin kadın doğum doktorları korkutuyorlar yok anomali yok sakat bana kör bile olur dediler Rabbime şükür çok akıllı bir oğlum oldu Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın

Benim bebegim gastrosisiz hamile iken bu yorumu okudugumda o kadar cok uzuluyordum ki nasıl 15 doktor onay vermedi diye.kafasinda omurgasinda bisi yok nasil sonlandirilir diye.sadece bagirsaklari disarda kromozonsal sorun yok sonlandirmayin.karin duvarinin acikligindan cikan bagirsaklar.kesinlikle uzmeyin kendinizi bunun tedavisi var.

Benim bebegim gastrosisiz hamile iken bu yorumu okudugumda o kadar cok uzuluyordum ki nasıl 15 doktor onay vermedi diye.kafasinda omurgasinda bisi yok nasil sonlandirilir diye.sadece bagirsaklari disarda kromozonsal sorun yok sonlandirmayin.karin duvarinin acikligindan cikan bagirsaklar.kesinlikle uzmeyin kendinizi bunun tedavisi var.

Back