• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim Bebeğimin Bağırsakları Dışarda Kalmış Omfalosel Teşhisi Konuldu YARDIM

Meraba,ilk olarak size sabır diliyorum.bunun ne kadar zor bir süreç olduğunu yaşayanlar anlar.benim de ilk gebeligimde 12 haftada omfalosel teşhisi konmustu.biz de arastirdik bayağı o zamanlar cvs yapıldı kromozomal bir sıkıntı var mi diye onda bir sorun çıkmadı.omfalosel bazı kromozomal hastaliklarin yanında da görülebiliyormuş.yada omfalosel teşhisi konan bebeğin ilerde başka anomalileri ortaya cikabiliyormus.yani gebeligin devamında sıkı takip içinde olacaksınız.benim bebegimde kese çok büyüktü karaciger de disardaydi.dolayısıyla bebeğin fazla yaşama şansı yoktu.yani sonuç olarak biz gebeligi sonlandirdik belli bir zaman sonra.bunları moraliniz bozulsun diye yazmadım,sadece ben de sizin gibi caresizdim siz de böyle birşey yaşayan varmı diye sorunca kendimi sorumlu hissettim.iyi bir doktora prof gorunun..herseyin hayirlisi

Bende eylül ayında kaybettim 3.5 aylık oğlumu nasip olmadı .kızım ve eşimle el ele gittik kontrole duyduklarimizla şok olduk yıkıldık kızımı çıkardılar dışarı eşimin gözlerindeki acı ve benim ciğliklarim... Rabbim yaşatmasın kimseye .bebegin bagirsaklari disardaydi ve yazmaya elimin bile dayanamadıği birçok şey .dua ettim dursun kalbi diye doktor doktor gezdik 4 gün sürdü ve sonlandırıldı. Aylar geçti kızıma kardeş istiyorum ve korkuyorum. Benimle aynı durumda olup tekrar sağlıklı bir yavru kucağına alan var mı. Lütfen i paylaşir misiniz

Bende eylül ayında kaybettim 3.5 aylık oğlumu nasip olmadı .kızım ve eşimle el ele gittik kontrole duyduklarimizla şok olduk yıkıldık kızımı çıkardılar dışarı eşimin gözlerindeki acı ve benim ciğliklarim... Rabbim yaşatmasın kimseye .bebegin bagirsaklari disardaydi ve yazmaya elimin bile dayanamadıği birçok şey .dua ettim dursun kalbi diye doktor doktor gezdik 4 gün sürdü ve sonlandırıldı. Aylar geçti kızıma kardeş istiyorum ve korkuyorum. Benimle aynı durumda olup tekrar sağlıklı bir yavru kucağına alan var mı. Lütfen i paylaşir misiniz
4mèrhaba benim bebegimdede omfalosel vardı şuan 2 yaşını geçti çok sağlıklı bir erkek bebek.konuile alakalı bir sorunuz olursa cevaplamak isterim.bilgim yettiğince yaşadıklarımdan.mail adresimi lütfen ekleyin.derya.aslan1982@ gmail.com

Meraba benim kızım da 2 aylık olacak inşallah doğum yaptım ertesi gün ameliyat oldu sen daha tecrubelisin bu konuda kızımın karnı iltihap kaptı sende de oldu mu öyle bi durum şimdi ıyi çok şükür ama ilerde tekrarlarmi diye düşünüyorum

Öncelikle geçmiş olsun benim oğlumda hiç öyle sorun olmadı doktorunuza danışın lütfen.başka paylaşmak istediğiniz birşey olursa lütfen ekleyin beni mail adresimden sizin ve benim gibi anneler grubum var whatsaap ta bilgi alışverişinde bulunuyoruz .iyi geceler.

Lütfen bana da yardim edin Allah aşkına,çok zor durumdayım,ben de 19 haftalık hamileyim,bana da gastrosizs dediler ,çok üzgünüm,sizin nasıl gidiyor,iyi oldu mu bebeklerinz,derya hanım size ulaşamadım

4mèrhaba benim bebegimdede omfalosel vardı şuan 2 yaşını geçti çok sağlıklı bir erkek bebek.konuile alakalı bir sorunuz olursa cevaplamak isterim.bilgim yettiğince yaşadıklarımdan.mail adresimi lütfen ekleyin.derya.aslan1982@ gmail.com
Size ulaşamadım mail attım derya hanim

Meraba canım benimde benim de bebeğime 11 haftalıkken bağırsakları dışarda demişti doktor doğar doğmaz ameliyat olacak dedi doğdu oldu ameliyatını çok şükür iyi şimdi

Gercekden zor ama hiç bişey olmuyor ama biraz sabretmen lazım bebişin hissediyor onu dudun mutlu ol benim kızım 4 aylık oldu şimdi ben yurt dışında kalıyorum sen yaşıyosun

Allah bebeğinin sağlığını korusun, dikişleri nasıl oldu,iz kaldı mı, iltihaplanma falan olmadı inşallah

Back