- 3 Ekim 2016
- 14
- 0
- 36
- 35
Allah bebeğinin sağlığını korusun, dikişleri nasıl oldu,iz kaldı mı, iltihaplanma falan olmadı inşallah
Göbek deliği yaşamsal bir şey değil zaten, inşallah benim bebeğim de iyi olurAllah sağlık versin de o kadar olsun
Mailimi yazsam video , foto atabilir misinGöbek deliği yaşamsal bir şey değil zaten, inşallah benim bebeğim de iyi olur
Canım sana ulaşmak istiyorm benim bebeğime de gastrosizs, dediler,yani sendeki kese yok çok üzgünüm ,ne yerdeyim ne gökte,mailie mesaj attım ama ulasamdim4mèrhaba benim bebegimdede omfalosel vardı şuan 2 yaşını geçti çok sağlıklı bir erkek bebek.konuile alakalı bir sorunuz olursa cevaplamak isterim.bilgim yettiğince yaşadıklarımdan.mail adresimi lütfen ekleyin.derya.aslan1982@ gmail.com
Numaramı yolladim canım
Derya hanim size mail attım burdan da yazayim dedim. 13 haftalik bebegime omfalosel teshisi koyuldu cok korkuyorum aldirmak secenek degil benim icin lutfen dua edin cok zor durumdayim...4mèrhaba benim bebegimdede omfalosel vardı şuan 2 yaşını geçti çok sağlıklı bir erkek bebek.konuile alakalı bir sorunuz olursa cevaplamak isterim.bilgim yettiğince yaşadıklarımdan.mail adresimi lütfen ekleyin.derya.aslan1982@ gmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?