• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim bebeği istemiyorum lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yalnzcicek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
67
-63
1
Kızlar merhaba 26 yaşında evli bir kadınım baştan sona size bütün hayatımı anlatmak istiyorum üniversite yıllarımda çok aşık olduğun çocuk vardı evlenmek çok istedim fakat babam fakir diye beni onunla evlendirmek istemedi çok denedim ama olmadı en sonunda kaçmaya karar verdik ama babam yine buldu bizi beni bir odaya kapattı neyse gel gelelim 3 sene öncesine 2022 yılında babam beni bir arkadasinin oğlu ile evlendirmek istedi tabu ben istemedim yine kaçmaya çalıştım olmadı beni istemeye geldiler bu süre zarfinda sevdiğim çocugu ailesi uzaklaştırdı benden başka yere gitmek zorunda kaldılar hiç haber alamadım beni bırakıp gitti diye bende inat olsun diye evlenmek istedim neyse Nisan hazirligi filan yapılıyor benim aşırı midem bulandı kimseye belli etmedim adet olmam gerekiyordu olmamıştım ama benim zaten adetim duzensizdi anlamadım onlar beni eve bırakınca hemen evimizin yakınında bir eczane vardı test aldim gebelik vardı aldırmak istedim sonra aklıma sevdiğim çocuk geldi aradım aradım ulaşamadım ortak arkadaşlarımla denedim yine olmadı neyse karasizlik vardı artık ne olacaksa olsun dedim bu olayı nişanlıma anlattım hiç beklemedigim bir cevap geldi ben zaten senden hoşlanıyordum seviyordum bebegide kabul ederim dedi ben benden vazgeçer diye düşünürken istedi beni neyse evlendik nisandan 3 ay sonra tabi benim karnım şişmeye başladı kayınvalidem anladı olayı eşim nişanlı ikej bir hata yaptigini diyemedini söyledi beni kabul etmekle amacı neydi bilmiyorum 2023 oğlumu kucağıma aldım ama eşim kendi oğlu gibi seviyor bende hala eski sevgilim aklımda eşime karşı bir gram sevgi hissetmuyotum ama esimdid uzak kalamadim çok tedbir aldım ama 2 gün önce eşimden hamile olduğunu öğrendim kabulkenemiyotun aldırmak istuyorum

Kızlar merhaba 26 yaşında evli bir kadınım baştan sona size bütün hayatımı anlatmak istiyorum üniversite yıllarımda çok aşık olduğun çocuk vardı evlenmek çok istedim fakat babam fakir diye beni onunla evlendirmek istemedi çok denedim ama olmadı en sonunda kaçmaya karar verdik ama babam yine buldu bizi beni bir odaya kapattı neyse gel gelelim 3 sene öncesine 2022 yılında babam beni bir arkadasinin oğlu ile evlendirmek istedi tabu ben istemedim yine kaçmaya çalıştım olmadı beni istemeye geldiler bu süre zarfinda sevdiğim çocugu ailesi uzaklaştırdı benden başka yere gitmek zorunda kaldılar hiç haber alamadım beni bırakıp gitti diye bende inat olsun diye evlenmek istedim neyse Nisan hazirligi filan yapılıyor benim aşırı midem bulandı kimseye belli etmedim adet olmam gerekiyordu olmamıştım ama benim zaten adetim duzensizdi anlamadım onlar beni eve bırakınca hemen evimizin yakınında bir eczane vardı test aldim gebelik vardı aldırmak istedim sonra aklıma sevdiğim çocuk geldi aradım aradım ulaşamadım ortak arkadaşlarımla denedim yine olmadı neyse karasizlik vardı artık ne olacaksa olsun dedim bu olayı nişanlıma anlattım hiç beklemedigim bir cevap geldi ben zaten senden hoşlanıyordum seviyordum bebegide kabul ederim dedi ben benden vazgeçer diye düşünürken istedi beni neyse evlendik nisandan 3 ay sonra tabi benim karnım şişmeye başladı kayınvalidem anladı olayı eşim nişanlı ikej bir hata yaptigini diyemedini söyledi beni kabul etmekle amacı neydi bilmiyorum 2023 oğlumu kucağıma aldım ama eşim kendi oğlu gibi seviyor bende hala eski sevgilim aklımda eşime karşı bir gram sevgi hissetmuyotum ama esimdid uzak kalamadim çok tedbir aldım ama 2 gün önce eşimden hamile olduğunu öğrendim kabulkenemiyotun aldırmak istuyorum

Seni böyle bir durumda bile kabul edecek kadar çok seven bir adamadan çocuğun olmasını mı istemiyorsun keşke evlenmeseydin o zman sevmediğini istemediğini söyleseydin ona başkasını sevdiğini söyleseydin onunda hayatını mahfetmeseydin nerden baksan yaptığın her şey yanlış eşinin tek yanlışı seni kabul etmek olmuş.

Ne güzel dünya be. Kaş aldırır gibi çocuk aldırıyorsunuz. Çocuk istemiyorsan korunsaydın ya da adamla yatmasaydın. Ne ayranım dökülsün ne de... Oh valla.
Bizde çocuk istiyoruz okdsr ilaçlar iğneler için para döküyoruz özel hastanelere wlla bilmiyorum wlla Allah daha iyisini bilir

Hiç inanmadım , daha inandırıcı yaz bir dahaki sefere 🤣 hani Türk erkeklerini ve ailelerini bilmesem inanırdım bir nebze ...
Konu bana da fake geldi ama sayıları çok olmasada var böyle erkekler.
Eşimin bir tanıdığı böyleymiş, adam kendi çocuklarından kat kat iyi bakmış. Babası olmadığını hiç dusunmemis bile adam. 50 li yaşlarda öğrenmiş

konu inandırıcı değil ama nasıl bir yardım istiyorsun prezervatif kolisi mi gönderelim?
Neden yalan söylediğini düşünüyorsunuz burada sizden yardım istedim neden kafamdan sallayın bir hosssunuz çoğu kişi bana kızmış ki kizmakta haklı ama lütfen biraz insanların hayatına saygı spriral taktrdim ona rağmen oldu

Evlendiğiniz eşiniz size karşı nasıl ve eski sevgiliniz gerçekten sizi sevseydi bi şekilde iletişim kurardı . yeterince sevmemiş ki ulaşmak istememiş size. Bence eşiniz size karşı iyiyse bebeğinizi ve sizi seviyosa ki ailesine ve sizin ailenize karşı bile sizi deşifre etmemiş bence bunu kaybetmemelisiniz herşey aşk değil bence aşık olduğunuz adamında ne olduğu belli bence... Düşünsenize ya eşiniz kötü biri çıkdaydı ve sizin bu durumunuzu herkese yaysaydı ne olurdu belki de haliniz aşığım dediğiniz adam da yok ortalıklarda... Bence eşinize ve bebeğinize yuvanıza sığının. Yeni gebeliğinize gelince eşiniz anlayışlı bir insansa tereddütleriniz varsa bunlar üzerinden bi konuşma yaparak ortak bir karar alın. Ama eşinize haksızlık etmeden düşünün bnce

Yaşamadan yorum yapılamayacak bir olay ancak bu sizin tek başınıza alacağınız bir karar değil. Bazen ahde vefa nedir bilmek lazım. Artık 15-16 yaşlarında aklı beş karış havada ergen değilsiniz. Birlikte büyüttüğünüz çocuğunuz varmış birde yeniden anne olma süreciniz başlamış. Evlisiniz ki başından yanlış olan bir şey ama bu gebelik sizin rızanız dışında bir birliktelik değil ise istemiyorum demek çok üzücü. 26 yaşında artık yaptığınız davranışların sorumluluğunu almalısınız. Ya da ilk gebeliğinizi öğrendiğinizde sevmiyorum dediğiniz adamın kolu kanadı altına girmektense eski erkek arkadaşınızın çocuğu olduğunu söyleseydiniz. Eşiniz olan kişi size ve oğlunuza iyi davranıyorsa, sorumluluklarını yerine getiriyorsa biraz bakış açınızı değiştirip değer vermeyi deneyin. Zira burda sevdiği ile evlenip dünyanin zulmünü gören var. Aşk sevgi başımızda esen bir kavak yeli. Bunlar geçip gidince geriye saygı ve ahde vefa kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back