- 19 Şubat 2025
- 67
- -63
- 1
- Konu Sahibi yalnzcicek
Kızlar merhaba 26 yaşında evli bir kadınım baştan sona size bütün hayatımı anlatmak istiyorum üniversite yıllarımda çok aşık olduğun çocuk vardı evlenmek çok istedim fakat babam fakir diye beni onunla evlendirmek istemedi çok denedim ama olmadı en sonunda kaçmaya karar verdik ama babam yine buldu bizi beni bir odaya kapattı neyse gel gelelim 3 sene öncesine 2022 yılında babam beni bir arkadasinin oğlu ile evlendirmek istedi tabu ben istemedim yine kaçmaya çalıştım olmadı beni istemeye geldiler bu süre zarfinda sevdiğim çocugu ailesi uzaklaştırdı benden başka yere gitmek zorunda kaldılar hiç haber alamadım beni bırakıp gitti diye bende inat olsun diye evlenmek istedim neyse Nisan hazirligi filan yapılıyor benim aşırı midem bulandı kimseye belli etmedim adet olmam gerekiyordu olmamıştım ama benim zaten adetim duzensizdi anlamadım onlar beni eve bırakınca hemen evimizin yakınında bir eczane vardı test aldim gebelik vardı aldırmak istedim sonra aklıma sevdiğim çocuk geldi aradım aradım ulaşamadım ortak arkadaşlarımla denedim yine olmadı neyse karasizlik vardı artık ne olacaksa olsun dedim bu olayı nişanlıma anlattım hiç beklemedigim bir cevap geldi ben zaten senden hoşlanıyordum seviyordum bebegide kabul ederim dedi ben benden vazgeçer diye düşünürken istedi beni neyse evlendik nisandan 3 ay sonra tabi benim karnım şişmeye başladı kayınvalidem anladı olayı eşim nişanlı ikej bir hata yaptigini diyemedini söyledi beni kabul etmekle amacı neydi bilmiyorum 2023 oğlumu kucağıma aldım ama eşim kendi oğlu gibi seviyor bende hala eski sevgilim aklımda eşime karşı bir gram sevgi hissetmuyotum ama esimdid uzak kalamadim çok tedbir aldım ama 2 gün önce eşimden hamile olduğunu öğrendim kabulkenemiyotun aldırmak istuyorum