Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk ağladığını duyduğumda ve dünyaya geldikten sonra bütün gece ağladım.İlk zamanlar alışmakta çok zorlanmıştım ama şimdi uyuyunca bile uyansada sevsem diye içim gidiyor her hareketini büyük bir merakla izliyorsun kızsan bile kıyamıyorsun bir çok şeyden fedekarlık yapıyorsun.Benim işin en zoru 1 aya klmadan çalışmaya başlıcam onu nasıl bırakıp gideceğim endişesi sardı.Anlatılcak o kadarçok şey varki klasik herkesin söylediği gibi yaşamadan anlatmakla bitmiyor işte
yazdıklarınızı okurken ağladım..
bende geçen hafta bebeğimin kalbi durması sonucu kaybettim..
2 ay korunduktan sonra tekrar korunmayı bırakıcaz ama gebelik için sanırım özel bir şey yapmıycam..
korkuyorum çünkü tekrar sağlıksız bir gebelik geçirisem diye..
Rabbimden tek isteğim bir bebek dünyaya getirip eşime hediye etmek..
Açıkçası ben ilk günlerde hiçbir şey hissetmedim.Bana yardım edecek kimse yoktu yanımda sürekli ağlayan ve 10 dakikadan fazla uyumayan bir bebek .Çok zordu ama madem bunu ben yaptım o halde bakmalıyım diye düşündüm.Benim çocuğum 3 yaşına kadar günde 2 saat uykuyla durdu.Bu yüzden onun bebekliğinin tatını çıkaramadım.
öncelikle allah sağlılı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..ilk hamile olduğumu öğrendiğimde önca beklemediğim için şaşırdım..kendime hazırmıyım diye çok sordum ama onun içimde olduğunu bilmek bile beni hazırlamaya yetti..yaşanması lazım o duyguların çünkü kelime bulamıyorum..doğum yaptıktan sonra kucağıma aldığımda inanamadım benim dedim ya ben doğurdum,bizden bir parça inanın sanki usta bir anne gibi altını bağlıyorsun,emziriyorsun yani allah o marifetleri veriyor bayanlara..ayyy ne bileyim bak duygulandım şimdi ben bi kızımı öpüp geliyim..hayırlı,sağlıklı evlatlar canım....
kucamdan indiresim gelmiyo şuan annenizi babanızı kocanızı eminim çok seviyosunuzdur ama çocuğunuzun sevgisi hiç bişeye benzemiyo ona bakarken içim akıp gidiyo uyuduğunda nefes alışını dinliyorum çok çok farklı hayatımın en değerli varlığı en güzeli tırnağını dünyalara değişmem allaha hep şükrediyorum allah herkesin çocuğunu kendine bağışlasın benimkinide bana allah isteyen herkese versin inş