Hamileyim ama nasıl anne olacağım bilmiyorum

Şimdilik araştırıyorum. Daha önceden görüştüğüm bir psikolog vardı ama yoğunmuş iki haftaya müsait olacakmış. Birini bulamazsam onunla görüşeceğim bundan sonra
İyi olur. Bu süreçte bebeği gerçekten isteyen anne adaylarının bile desteğe ihtiyacı olabiliyor bazen. O yüzden destek alarak daha hafifleyebilirsiniz bu süreçte. Sağlıcakla kucağınıza alın

Cevabını da çok güzel vermişsin aslında anlamıyorlar yüzsüzler bir de çok ilginç gerçekten. Bence ya annen kız kardeşin falan varsa çağır o kişilere müsait değilim de ya da misafirimiz var arkadaşlarımız gelecek falan de gelmesinler evine sevmediğim insanın ne işi var evimde, eşine de söyle psikolojimi bozuyorlar her şeyime laf söylüyorlar bir çözüm bulalım diye. Ben bile kızdım şu anda çok ayıp yaptıkları. Dediğim gibi sen hiç önemseme hepimiz aynı yollardan geçtik insanlar tüm hassasiyetleri kendilerine gelinde istiyor başkalarını hiç düşünmüyorlar empati kurmuyorlar. Ne demek sen burda derdini açmışsın biraz içine su serpebildiysem çok mutlu oldum. Sen bebişine odaklan kitap falan okumaya başla bebek gelişimi ile alakalı hem hamileliğe hem de anneliğe bakış açın değişir hem odağın biraz değişir hem daha çok erken dönemlerin sosyal ortamını hiç bozma etkinliklere vs katılmaya devam et normal hayatın nasılsa öyle yaşa rahat ol, bebeğinde de kötü bişi olsa erken dönemde zaten bir belirti verir öyle lafla sözle bişi olmaz Allah korusun ya

Sağlıkla büyüsün inşallah umarım ben de şu ortamı kendimden uzak tutabilirim. benzer şeyler söylediler daha önce de ben ikna oldum sanırım. Çok teşekkür ederim ilgine.

Sağlıkla büyüsün inşallah umarım ben de şu ortamı kendimden uzak tutabilirim. benzer şeyler söylediler daha önce de ben ikna oldum sanırım. Çok teşekkür ederim ilgine.
İnsanlar boş konuşmaya başladıklarında ya ortamı terk et ya da sustur. Konuşan hep var çünkü rica ederim sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…