Hamileyim ama hiç bir hamilelik belirtim yok :(

Salihefeninannesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
506
342
35
Kızlar merhaba;
İdrarda da kanda da hamileliğim kesinleşti 2 günde bir kan vererek beta artışımı kontrol ediyorum artışta da sıkıntı tok çok şükür. Ama hiç bir belirtim olmayınca da çok endişeleniyorum haliyle. Bu 4.gebeliğim önceki ikisini kaybettim maalesef (8-12 haftada) Bu sebepler yüzünden endişem de artıyor. Net haftasın bu Perşembe öğreneceğiz. En son adet tarihim de 1 Mart. Bu bilgiler fikir yürütmeniz de yardımcı olur diye yazıyorum. Her gebelik farklıdır tabi ama ne bileyim mide bulantım koku hassasiyetim hiç yok Sevinmem gerek belki ama işte... Tecrübeli fikir sahibi olanlarınızdan dönüş bekliyorum

Belirti olmaması bebeğin sağlığıyla ilgili bir durum değil içiniz rahat olsun artışlarınız düzenliymiş. Benimde yoktu planlı gebelik olmasa anlamazdım bile hamile olduğumu. 6. Haftalarda çok az midem bulandı geçti gitti hiç kusmadım bile çok şükür

Daha ne istiyorsunuz yahu
Şaka bir yana daha çok erken belirti başlaması için Bence bu günlerin keyfini çıkartın

Reactions: The
Benim de hiç bir belirtim olmadı. Böyle şeyler kişiye özel şeyler. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok. İçini ferah tut

Bende 4 kez hamilelik yasadim, hic birinde bi belirtim kusmam mide bulantim vs olmadi, cok endişe edilcek bisey degil

Çok haklısınız da işte insan bu gibi şeyleri duyarak rahatlamak istiyor çok teşekkür ederim :)

Merhaba, ben de hamilelikten doguma kadar hic bir belirti yasamadim. Bebek hareket ettigi zaman hamile oldugumu hatirliyordum :) Lutfen endise etmeyin, gebeliginizin tadini cikarin Saglikla kavusun bebeginize

Iste bunlar hep televizyonun insani yanlis yonlendirmesi:) dizilerde cogu kadin nasil anlar hamile oldugunu sevistikten bi hafta sonra klozete yapisinca:) bende de hic bir belirti olmadi ilk gunden. Ben hatta yerlesme kanamasi ile anladim taa ne zaman. Hemen test yaptim salak gibi ama negatif cikti tabii. Iki gun sonra hi daha yaptim pozitif:)) ne aserme ne bulanti ne hassasiyet hic bisi yasamadim:) 6. Ay bitti cok sukur:)

Çok tatlısınız :) Maşallah sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Yani ilk gebeliğim değil aslında ama tekrarlayan kayıplarım olunca insan ister istemez endişeleniyor

Arkadalaşlar, benimde gebelik şüphem var. Tuzun tadı çok değişik geliyor sanki karbonat gibi bi tat alıyorum sizde böyle bir durum oldu mu bilginiz var mı ?

Merhaba, ben de hamilelikten doguma kadar hic bir belirti yasamadim. Bebek hareket ettigi zaman hamile oldugumu hatirliyordum :) Lutfen endise etmeyin, gebeliginizin tadini cikarin Saglikla kavusun bebeginize
Benim son adet tarihim 21 Mart o zamandan bu yana farklı tarihlerde 3 kez idrar testi yaptım ama hepsi tek çizgi. Sizde de böyle negatif çıktığı olmuş muydu testlerin? Benimde neredeyse hiç hamilelik belirtim yok

cinsiyet neydi sizin

Benim son adet tarihim 21 Mart o zamandan bu yana farklı tarihlerde 3 kez idrar testi yaptım ama hepsi tek çizgi. Sizde de böyle negatif çıktığı olmuş muydu testlerin? Benimde neredeyse hiç hamilelik belirtim yok
Benim tüp bebek o yüzden bilemiyorum. Ama sanki biraz erken değil mi test için bat geçince yapın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…