Hamileyim ama hiç bir hamilelik belirtim yok :(

21 marttada olmadınız yanii. Eğer öyleyse hamileliğin testlerde çıkması lazım. Kan testi yaptırdınız mı peki
21 Mart'ta oldum 24 Mart'ta bitti reglim. Onun üzerine Nisanda olmadım ve şuan Mayıs ayındayız hala yok. Kan testi Çarşamba günü yaptıracağım. Bu arada doğum kontrol hapı ile korunuyorum ve adetim hep günü gününe gelir ilk defa böyle bir gecikme yaşıyorum

21 Mart'ta oldum 24 Mart'ta bitti reglim. Onun üzerine Nisanda olmadım ve şuan Mayıs ayındayız hala yok. Kan testi Çarşamba günü yaptıracağım. Bu arada doğum kontrol hapı ile korunuyorum ve adetim hep günü gününe gelir ilk defa böyle bir gecikme yaşıyorum
😂 kusura bakma benim kafa gitmiş bugün nisan ayındayız diye hesap yapıyorum. 🤦🏼‍♀️ hamilelik ihtimali olduğunu sanmıyorum ama doğum kontrol hapı kullanırken regl olmamakta ilginç geldi. Çünkü bende pcos var hapla her ay düzenli olurdum. Sen bence direk doktora git kan testini o yapar zaten ultrasonla bir muayene etmesi daha sağlıklı olur.

Kızlar merhaba;
İdrarda da kanda da hamileliğim kesinleşti 2 günde bir kan vererek beta artışımı kontrol ediyorum artışta da sıkıntı tok çok şükür. Ama hiç bir belirtim olmayınca da çok endişeleniyorum haliyle. Bu 4.gebeliğim önceki ikisini kaybettim maalesef (8-12 haftada) Bu sebepler yüzünden endişem de artıyor. Net haftasın bu Perşembe öğreneceğiz. En son adet tarihim de 1 Mart. Bu bilgiler fikir yürütmeniz de yardımcı olur diye yazıyorum. Her gebelik farklıdır tabi ama ne bileyim mide bulantım koku hassasiyetim hiç yok :KK43: Sevinmem gerek belki ama işte... Tecrübeli fikir sahibi olanlarınızdan dönüş bekliyorum :KK43:
13+3deyiz ve hala en ufak bir belirtim yok 🙈
Evet daha önce kaybınız olduğu için endişenizi anlıyorum ama her gebelik kendine özel. Ne güzel işte sorunsuz bir hamilelik geçireceğim diye düşünüp moralinizi yüksek tutun.

😂 kusura bakma benim kafa gitmiş bugün nisan ayındayız diye hesap yapıyorum. 🤦🏼‍♀️ hamilelik ihtimali olduğunu sanmıyorum ama doğum kontrol hapı kullanırken regl olmamakta ilginç geldi. Çünkü bende pcos var hapla her ay düzenli olurdum. Sen bence direk doktora git kan testini o yapar zaten ultrasonla bir muayene etmesi daha sağlıklı olur.
:KK70: evet bakalım Çarşamba günü doktoruma gideceğim o zaman belli olur sanırım nedeni, teşekkür ederim :)

Benim son adet tarihim 21 Mart o zamandan bu yana farklı tarihlerde 3 kez idrar testi yaptım ama hepsi tek çizgi. Sizde de böyle negatif çıktığı olmuş muydu testlerin? Benimde neredeyse hiç hamilelik belirtim yok
Merhaba, benim adet dongum 28 gun. 28. gunde regl olmayinca idrar testi yapmistim ve pozitif cikmisti. Ertesi gun kan testinde de degerim 1200 civariydi. Sizin periyodunuz epey gecikmis ama evde yaptigimiz testlerin sonucu %100 guvenilir degil maalesef. Kan testiyle kesin sonuc alirsiniz. Her sey dilediginiz gibi olsun🙏

Merhaba, benim adet dongum 28 gun. 28. gunde regl olmayinca idrar testi yapmistim ve pozitif cikmisti. Ertesi gun kan testinde de degerim 1200 civariydi. Sizin periyodunuz epey gecikmis ama evde yaptigimiz testlerin sonucu %100 guvenilir degil maalesef. Kan testiyle kesin sonuc alirsiniz. Her sey dilediginiz gibi olsun🙏
Evet çok gecikince hamilelik olsa mutlaka belli olurdu diye düşünüyorum. Bebek düşünmüyoruz ama belirsizlik kötü bir durum :) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için isteyen herkese nasip olsun tatlış bebişler 🥰

13+3deyiz ve hala en ufak bir belirtim yok 🙈
Evet daha önce kaybınız olduğu için endişenizi anlıyorum ama her gebelik kendine özel. Ne güzel işte sorunsuz bir hamilelik geçireceğim diye düşünüp moralinizi yüksek tutun.
Bu yorum hamileliğimin en başındaydı :) Şuan hayıflandığım için bir parça pişman olsam da gene de bugünüme çok şükür diyorum teşekkür ederim :)

X