- Konu Sahibi serinim
-
Arkadaşlar 7 aylık evliyim ve hiç bebek düşünmezken (5 sene sonra düşünüyorduk) hamile olduğumu öğrendim. Bundan öncesinde ilk ayımızda bi bebek aldırmıştık o yüzden bunu aldırmak gibi bi düşünce geçmedi içimizden fakat karışıklığım şunlar yüzünden ; bebeğim hastalık tarihimden itibaren hesaplandığı için şuanda 8 haftasını doldurdu. ve benim eşim geçen ay verem hastalığına yakalanmıştı allaha şükür bana bulaştırmadan iğleşti ilk evrelerde korkuyordum ama sizinde aklınızda olsun verem annede bile olsa bebeğe bulaşma ihtimali az oluyor dedi doktor. sizde olmadığı sürece sorun yok bebek doğunca bi iğne yaparız sorun çözülür dedi. bu soru işaretini atlattık..
2. soru işaretide ben kalıcı makyaj yaptırdım kaşlarıma 3 ocakta derinin 3 kat altına girdiğini söylemişlerdi bir nevi dövme. ve sırtıma da yaptırmıştım bunun bi zararı varmıdır sizce?
3.soru işaretide en çok kafamı kurcalıyanda 4 ocakta eşim verem olduğu için bendede akciyer röntgeni istediler ve çekildim. röntgen çekimleri ile ilgili okadar çok şey varki çok tedirginim böyle bişey yaşayan oldumu? Doktorum olabilirde olmayabilirde hamileliğinin tahminimce ilk döllenme günlerinde çekilmişsin ve akciyer filminin bebeğe vericeği zarar çok az gibi ama bellide olmaz diyor okadar kafam karışıkki :uhm:
Hem bukadar problem ile bebeğimi karşılamak çok zor olucak hemde eşimle daha evliliğimizin tadına doyamamıştık ve çok arkadaş çevresi olan çok hareketli bi çiftiz saçlarım sarı ve şuanda diplerim çıktı boyatamıyorum diye bile krizlere giriyorum her istediğimi giyemiycem albüminde varmış bende iyce şişicem benim durumumda kim olsa bunları düşünürmüydü merak ediyorum benmi çok bencilim :çok üzgünüm: zayıf ile normal arası bi kilodayım şimdi kilo alıcam eşim beyenmiycek diyede pskolojim bozuluyo :1no2: bunları aşabilcekmiyim bilmiyorum çok zor günler beni bekliyo sanırım dimi :1ninca:
Mesajı İlk okuduĞumda bİr anda aklıma kendİ hamİlelİĞİm geldİ. Yok saÇlar yok kİlolar v.s. .. Hatta doĞum yaptım 40ı Çıkar Çıkmaz soluĞu kuafÖrde almıŞtım. Ama doĞduĞu anda dÜnyam deĞİŞmİŞtİ kİloymuŞ saÇ dİbİymİŞ lekelermİŞ hepsİ fasafİsoymuŞ demİŞtİm kendİ kendİme.. Ve senİnde onu kucaĞına aldıĞında bÜtÜn kaygılarına gÜleceĞİnİ bİlİyodum o yÜzden topİĞİ sonuna kadar keyİfle okudum:)Çok ama Çok sevİndİm arkadaŞım allah uzun ÖmÜrler versİn saĞlıkla bÜyÜsÜn
çok geçmiş olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin.
cok sevindim canim.
insallah ben de hayirlisiyla dogurup kucagima alirim kizimi...:)
buraya yazılanları taaa, en başından okudum. nerden nereye di mi. çok şükür Allah sana bebeğini sağlıkla vermiş. tebrik ederim. darısı tüm isteyenlerin başına.
planlasan bile aksilikler hep olabilir.
Biz düşünüyorduk bebek ancak tam adetimden 2 hafta sonra bana araba çarptı ve hastaneye kaldırıldım, herhangi bir hamilelik olsa bile anlaşılması mümkün olmadığı için ve bana bişey sormadıkları için bi dizi röntgen film çektirdim.
2,5 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve çok mutlu oldum ancak sonra kafama dank etti, araba çarpmıştı.
Hemen doktora gittim, yalnız başıma ağlayarak.Doktor yaşım genç olduğu için istenmeyen bebek sandı.Bir de röntgen diyince hemen alalım boşver dedi.Çok ağladım, bir daha o doktora gitmedim.Sonra bebeğimizin kalp atışını duyduk, 12. haftada takla atışlarını gördük, 22. haftada organ taramasını yaptık.
27. haftaya giricem işte, şimdilik bir sorun yok gibi.Allah bebeklerimize sağlık versin.
İnşallah benim de sağlıklı sıhhatli doğar bebeğim.
Arkadaşlar 7 aylık evliyim ve hiç bebek düşünmezken (5 sene sonra düşünüyorduk) hamile olduğumu öğrendim. Bundan öncesinde ilk ayımızda bi bebek aldırmıştık o yüzden bunu aldırmak gibi bi düşünce geçmedi içimizden fakat karışıklığım şunlar yüzünden ; bebeğim hastalık tarihimden itibaren hesaplandığı için şuanda 8 haftasını doldurdu. ve benim eşim geçen ay verem hastalığına yakalanmıştı allaha şükür bana bulaştırmadan iğleşti ilk evrelerde korkuyordum ama sizinde aklınızda olsun verem annede bile olsa bebeğe bulaşma ihtimali az oluyor dedi doktor. sizde olmadığı sürece sorun yok bebek doğunca bi iğne yaparız sorun çözülür dedi. bu soru işaretini atlattık..
2. soru işaretide ben kalıcı makyaj yaptırdım kaşlarıma 3 ocakta derinin 3 kat altına girdiğini söylemişlerdi bir nevi dövme. ve sırtıma da yaptırmıştım bunun bi zararı varmıdır sizce?
3.soru işaretide en çok kafamı kurcalıyanda 4 ocakta eşim verem olduğu için bendede akciyer röntgeni istediler ve çekildim. röntgen çekimleri ile ilgili okadar çok şey varki çok tedirginim böyle bişey yaşayan oldumu? Doktorum olabilirde olmayabilirde hamileliğinin tahminimce ilk döllenme günlerinde çekilmişsin ve akciyer filminin bebeğe vericeği zarar çok az gibi ama bellide olmaz diyor okadar kafam karışıkki :uhm:
Hem bukadar problem ile bebeğimi karşılamak çok zor olucak hemde eşimle daha evliliğimizin tadına doyamamıştık ve çok arkadaş çevresi olan çok hareketli bi çiftiz saçlarım sarı ve şuanda diplerim çıktı boyatamıyorum diye bile krizlere giriyorum her istediğimi giyemiycem albüminde varmış bende iyce şişicem benim durumumda kim olsa bunları düşünürmüydü merak ediyorum benmi çok bencilim :çok üzgünüm: zayıf ile normal arası bi kilodayım şimdi kilo alıcam eşim beyenmiycek diyede pskolojim bozuluyo :1no2: bunları aşabilcekmiyim bilmiyorum çok zor günler beni bekliyo sanırım dimi :1ninca:[/QU
Canım bebek düşünmüyorsaniz ve üstelik bi bebek de aldirmissinz korunma yollarını deneseydiniz bende şuan hamileyim hic de kilo falan dusunemem bebeğim herşeyden. önemli doğum sonrasinda eski kilona dönebilirsin üstelik gebelik anneye ayrı bi güzellik katıyor 2. gebeliğin hic eşimin Çirkinleşmisim gibi baktığını görmedim hissetmedim de iki kişilik seviyor hatta :) hamilelik anne olmak çok güzel bi şey tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?