- Konu Sahibi serinim
-
ilk ay benim salaklığımdan oldu çok gezmekten orda burda kalmaktan hep ilacımı unutuyodum o yüzden oldu.
konuşmaların çocukça demişsin seni anlıyabiliyorum hakta veriyorum çünkü sen bi bebeğe sahip olmak için canını canına katmışsın senelerce uğraşmışsın ne diyebilirimki zaten asıl anne sizsiniz benim annemde öyle... benim olmam için hem annem hem babam amelyat olmuş 4 sene uğraşmışlar 4.seneden sonra olmuşum ve annem her dk anlatır o yüzden bebeklerinizde çok şanslı...
benim derdim 5 sene sonra kesin olucaktı ozaman olsaydı değil arkadaşlar hamileliğimi bilmeden eyer yazdıklarımı okuduysanız birsürü şey yaptım bu yüzden inanılmaz tedirgin olduğum için bunları düşünüyorum belki bebeğimin çok sağlıklı olduğunu öğrensem bi korkum olmasa herşeyi bi kenara bırakıcam....
ben daha 8 haftalığım sanırım karnım çıkınca anlıycam gerçekten anne olucağımı şuanda bi garibim...
inşallah ... yinede teşekkür ederim..
ben seni anlıyorum canım ve bence sen plansız da olsa başına gelen bu yeni mucizeye hazırsın. hem bakımlı, hem sevgi dolu, bebeciğini dünyalar kadar seven genç güzel bir anne olacaksın eminim. bu kadar tereddüte düşmen ve sorular sorman bunu gösteriyor. röntgen olayını da hiç kafana takma bir arkadaşım 5 aylık hamileyken dayanılmaz bel ağrıları yüzünden tomografi çektirmeye gidiyor ve orda öğreniyor hamile olduğunu. hemen doktoruna gidiyor tomografi zarar verir mi diye bişey olmaz diyor doktoru ki onunki 5 aylıkken. senin daha başında hamileliğin. bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.. süprizzzzz
bu arada bizler için de dua et emi.. doğumdan sonra da daşş gibin bi anne olda görenler maaşallah desin.. laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
canim sen i yadirgadigimi düsünme sakin
ama bu cevaplarinla benim ne demek istedigimi anladigina sevindim
endiselerini cok iyi anliyorum
insallah bebeginde cok sagliklidir
sanirim 5. ayinda bir kontorl yaptirirsan bebeginin sorunlu yada olmadigini anlasiliyormus
dedigim gibi tek dilegim saglikli olmasidir
ayrica onun bir ilk hareketlerini ve kalp atislarini duydugun an anne olan ve sana tepki veren herkesi daha iyi anlayacaksin eminim
hakkinda hayirlisi
insallah güzel haberlerini aliriza.s.
ruh halinde agresif yazıyo gerçektende agresifsin.
senin olmuyo olabilri anneminde senelerce olmamış sonunda olmuş
benim şimdi oldu beklemezken oldu die değerini niye bilemiyim sen benim tarzımı biliomusunki bilmeden konuşuyosun belki senden bin kat daha sevicem çocuğumu bin kat daha değer vericem tanımdan etmeden saçma sapan konuşma.
benim tereddütüm başka konulardaydı anlamadan etmeden saldırıya geçmişin.
ben herşeyin değerinii çok ii biliyorum sen merak etme..
allah sanada versin...
Bence bu kadar ve buna benzer sert tepkiler vermemeniz lazım.Bend evlendikten altı yıl sonra hamile kalmaya karar verdim.Bebeğimi düşünen her anımı bebeğimle geçiren onun bir gülüşü için göze alamayacağım hiiç ir şey yoktur açıkça söylüyorumki bebeğim için kıramıyacağım insan ve bir insanın aklına gelebilecek herşeyi yaparım,ancak evlendiğim zaman hiç çocuk istemedim,rahay sorumsuz yıllar yaşamak istedim ve arkadaşın saydığı sebeplere benzer sebeplerden dolayı.isteyerek hamile kaldığımda bile ne yapıyorum ben diye zaman zaman kendimi sorguladım.İstemeden dikkat ettiği halde hamile kalmış zor bir durum ama ben kürtajdan yana değilim olan olmuş artık,insan bir şeyler kaybederken bir şeyler kazanırda anne olduğun zaman inan kazandıklarının çok daha değerli ve çok daha fazla olduğunu anlayacaksın.Kilo vermek o kadar zor değil ben bir sene srmeden eski kiloma kavuştum.ben senin gibi insana anneliğin yakısmadığını düşünürüm arkadasım kusura bakma sen git saçını boyat bebek senin neyine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?