S
serinim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi serinim
-
bence biraz tedrgıni oyuzden böle düşnuyorsun,belkide yasın ufak bilemıyorum ama allahın verdıgı en büyük hedıye bence bı bebek....bı süre kfanı dagtmaya calış kendıne annelğe hazrla,çok sosyal insanlar deprsyona grbiliyooo... saç boyatmayı dert halıne getrmen çok gerksiz kocan senı sevıyosa ne sacını ne göbenı ne buyuyen poponu görürşakkıdı
ya kusura bakma ama bencılmıyım dıye sormusun ya bence bencılsın ılk hamılelıgınde boyle bı sorun yokmus neden aldırdın 2, sacını 3 aydan sonra bıtkısel boyalrla boyatabılırsın yok hayatı yasayacam falan hıkaye ıste mevlam hepmızı bır sekılde denıyo sanada vereek denıyo kımelerını vermeyerek secım senın.....
Arkadaşın yaşıda sanırım küçük,bu yüzden yazdığı şeyler kendini hazır hissetmediğini gösteriyor...
vallla öncelikle tebrik ediyorum seni
ama biraz kendinden cok artik bebegini düsün ve sac basti umursama
bebegin olduktan sonra esin begenmezsede kendi bilir
ayrica hadi bu ikinci korunurken oldu iste esini n hastaligindan dolayi
ya ilk ay nasil hamile kaldin ????
bunu cok merak ettim acikcasi
valla ne dersen de
ama bana görede yasin cok kücük degil ama
konusmalarin ve yazmalarin bana cok cocukca geldi
su an bir bebegim olsun diye neler vermezdim diye düsündüm bir an
ama allahin isi belli olmuyor iste ben ilk bebegim icin 6 sene ugrastim
sanki 5 sene sonra kesin olacakmis gibi konusmalariniz var ya beni öldürüryor
amna yine diyorum ikinci icinde bir 6 sene savasmaya raziyim yeterki o güzel duyguyu bir kez daha yasiyim
sanada tek diyecegim
insallah sagliklidir bebegin hakkinda hayirlisi
Valla ne diyelim, hastalik için cok geçmis olsun, insallah Allah sifasini verir. Ben seni iyi anliyorum, tedirginliklerin normal bendede vardi ama simdi bebegimle yasayacagimiz guzel gunleri dusunup mutlu oluyorum.Ne buyuk bir mucize bu sende anlayacaksin eminim. Allah hakkinizda hayirlisi versin canim.
bir kürtajdan sonra dünyanin en güzel hediyesiyle ödüllendirilmisin ama sen sacini boyamayi kilo almayi cirkinlesecegini ve esinin seni begenmeyecegini düsünüyorsun..kusura bakma ama cok bencilsin..o bebek icin allaha yalvaran ama yinede sahip olamayan okadar cok insan var ki.sen sükredecegine neleri düsünüyorsun..
sizin gibi insanlari gördükce bazen isyan edesim geliyo biz deliler gibi cirpinip bir taneye bile sahip olamazken neden degerini bilmeyenlerin oluyo diye
sana tüp bebek yaptiranlarin yada asilama yaptiranlarin forumunu okumani tavsiye ederim,insani yikan basarisiz tedaviler, her ay umutla beklemek hayal kurmak ama sonunda yikilmak ne demek cok iyi anlatiliyor orda..ozaman karnindaki melegin degerini daha iyi anlarsin
canım dünyanın en büyük hediyesi o bebek 7 yıl sonra sahip olabildim bende ve 26 yaşındayı ne catlaklar ne sarkmalar inan hiç biri önemli degil onun verdigi mutluluk hiç bişeye degişilmez.
cnm annelik farklı bişey ama fedakarlık ister sende bebeğini kucağına alınca bilirsin o duyguları ama bence sen bahaneler üretiyorsun fedakarlık etmiyceksen etmiycek gibi görünüyorsun hiç doğurma bence....
canım bence sen kendinden çok bebeğe bişey olucak diye tedirginsin ama merak etme Allahın izniyle hiç bişey olmaz bende başlarda çok zor günler geçirdim hatta doktorum belkide bebeğimden vazgeçmek zorunda kalabileceğimi söyledi ama Allaha binlerce şükürler olsunki bebeğiminde beninde durumum oldukça iyi onun için üzme kendini dua et sadece Rabbim korur
çok şükür bende hamileyim.bebeğimi bana bağışlaması için rabbime hergün ağlayarak dua ediyorum.bir kaybım var ve bedenimin yarısını onunla kaybettim.önüme gelene dua etmesini söylüyorum.eve tıkıldım.öğretmenim ev iş arasında mekik dokuyorum.ama doktor sağından soluna dönme derse dönmem.sosyal hayat bitti 5 aydır eşimle dışarı çıkmadık yorulurumda yavruma birşey olur diye.
aldırmayı düşünme.bırak bozulan vücudun saçların olsun.bir can gelecek ve sen anne olacaksın...eşin beğenmezse onun tuhaflığıdır.yaparken beğeniyorda parçası sendeykenmi beğenmiyor.aldırma bunlara sakın sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?