Hamileyim ama endişelenmekten mutlu olamıyorum, böyle olanlar var mıı?

Yok canim olmadim dun gece basladi iki defa silerken kahverengi akinti kanama tarzi birsey oldu ama durdu oda karin agzimda durdu umitlenmek istemiyorum ama bugun 9 gun oldu pzt gidicem insallah bakalim insallah hayirlisiyla araniza katilirim bende dualariniza beni alin bende 4 yillik evliyim 32 yasindayim artik cok yoruldum beklemekten insallah rabbim daha fazla bekletmez...

Basit kistler de regl duZensizligi yapabiliyor, umitlenip de hayal kirikligina ugramak da kotu ama sen yine de paZartesi bi hastanede kan ver test yaptir bakalim, 2 saat icinde mailine atiyorlar sonucu... İnsallah hayirli bir sonuc alirsin, bu ay olmasa da bu onunuzdeki birkac ay icinde olmayacagi anlamina gelmiyor tabi!

Aarkadaşlar iyi akşamlar bende yeni hamileyim birkaç doktora gittim biri 4 diğeri 5 haftalık diyor sat 4 temmuz nasıl hesaplıyorlar bunu acaba birde 4 gün önce birkaç damla kanamam oldu düşük riski var dediler proluton iğne yaptılar progestan verdiler başka bir doktor gerek yok o ilaca zaten düşük olacaksa olur sadece zamanı erteler ilaç diyor çok korkuyorum her doktor farklı konuşuyor kime güveneceğim bilmiyorum

ya kizlar bende de bütün belirtiler sanki kayboldu gitti 5 + 3 um ama ne karın agrısı ne kasık agrısı hic birsey kalmadi :( sanki bisey yok gibi hissediyorum kese 6mmdi gecen hafta bu cuma tekrar gidicem ama dedigim gibi hic birsey hissetmiyorum :(

ya kizlar bende de bütün belirtiler sanki kayboldu gitti 5 + 3 um ama ne karın agrısı ne kasık agrısı hic birsey kalmadi :( sanki bisey yok gibi hissediyorum kese 6mmdi gecen hafta bu cuma tekrar gidicem ama dedigim gibi hic birsey hissetmiyorum :(
bence hissetmek için çok erken. cnm nasıl besleniyorsun, doktorun bir şeyler söyledi mi beslenme konusunda ?

bence hissetmek için çok erken. cnm nasıl besleniyorsun, doktorun bir şeyler söyledi mi beslenme konusunda ?

yani protein vitamin karbonhidrat hergun 5 ögün azar azar ama herseyden yemelisin dedi, extra birsey soylemedi. bu arada cybersoft kullanici adimi bununla degistirdim konusuyorduk seninle :))

saga sola yatamazdim agridan simdi yatabiliyorum, birtek gogus agrisi kaldi bende baska bisey yok :( bas donmeleri de bitti :(
ne sıkıntılı bi haftaymis arkadas ! cuma kontrolum var zaman gecmiyor resmen

yani protein vitamin karbonhidrat hergun 5 ögün azar azar ama herseyden yemelisin dedi, extra birsey soylemedi. bu arada cybersoft kullanici adimi bununla degistirdim konusuyorduk seninle :))

saga sola yatamazdim agridan simdi yatabiliyorum, birtek gogus agrisi kaldi bende baska bisey yok :( bas donmeleri de bitti :(
ne sıkıntılı bi haftaymis arkadas ! cuma kontrolum var zaman gecmiyor resmen
evet cnm hatırladım konuşmuştuk. ben henüz yoğrt süt falan düzenli tüketemiyorum, bir de yumurta yiyemiyorum. bnen de en çok yatarken ve oturup kalkarken sıkıntı yaşıyorum, umarım ilerleyen süreçlerimiz sorunsuz geçer :)

evet cnm hatırladım konuşmuştuk. ben henüz yoğrt süt falan düzenli tüketemiyorum, bir de yumurta yiyemiyorum. bnen de en çok yatarken ve oturup kalkarken sıkıntı yaşıyorum, umarım ilerleyen süreçlerimiz sorunsuz geçer :KK66:
iste bende onlarin hepsi bitti cok tuhaf ama gayet oturuyorum kalkıyorum saga sola yatabiliyorum onceden bi tek sırtustu yatabiliyordum :( bakalim neler olacak cuma gununu iple cekiyorum :( keske calisiyor olmasam doktor bol bol dinlen demisti ama ben malesef uykusuzluk ve yorgunluktan ölüyorum :(

evet cnm hatırladım konuşmuştuk. ben henüz yoğrt süt falan düzenli tüketemiyorum, bir de yumurta yiyemiyorum. bnen de en çok yatarken ve oturup kalkarken sıkıntı yaşıyorum, umarım ilerleyen süreçlerimiz sorunsuz geçer :KK66:
süt iciyorum düzenli ama normal ev icin aldigimi uzun ömürlü sütlerden iciyorum, yumurta iki gun yedim ucuncu gun yiyemedim calistigim icin kahvaltı luksum evdeki gibi olmuyor malesef :( disardan da cok yiyorum mecburen, yani protein karbonhidrat fln hepsini bi türlü düzenli yiyemedim 5 ögün ozellikle hayatta cikamadim :D
sabah kahvaltı bile yapamiyorum bazen bir oglen yemegi bir aksam yemegi o kadar :(

Aarkadaşlar iyi akşamlar bende yeni hamileyim birkaç doktora gittim biri 4 diğeri 5 haftalık diyor sat 4 temmuz nasıl hesaplıyorlar bunu acaba birde 4 gün önce birkaç damla kanamam oldu düşük riski var dediler proluton iğne yaptılar progestan verdiler başka bir doktor gerek yok o ilaca zaten düşük olacaksa olur sadece zamanı erteler ilaç diyor çok korkuyorum her doktor farklı konuşuyor kime güveneceğim bilmiyorum

aynen bu tarih hesaplamalari sitelerden cok cok farkli cikiyor :) ben de bir siteye göre 6 haftayi gecmek üzereyim birine gore 5+5 doktorda 5+5 dedi hepsi SAT tarihine gore hesapliyor ama nasil farkli cikiyor anlamadim bende :)

ya birde neden acaba SAT tarihine göre hesaplanıyor bu saçma geliyor bana.şimdi tam olarak kaç haftalık olduğunu belli eden bir sistem yokmu acaba.benim birde kasıklarım çok ağrıyor yatarken rahat değilim ve çok tedirginim ben herkesmi öyle benmi sadece öyleyim acaba...

Merhaba arkadaşlar bende bugün ilk defa keseyi görmeye gidecegim bilerek geciktirdim aslında gecen hafta görğnebilirdi ama dr kötü bir şey derse diye çok korkuyorum, 2 tane düşük yaptım psikolojim hep eskileri hatırlıyor çok kötü oluyorum daha öncekilere umutlu bir sekilde esimle gittim kalp atışı yok denilip karanlıklaragömüldüm üstelik annemide aldırdım odaya hep birlikte kalp atışını duyacagız diye bebegimin kalp atışının durdugunu kesenin bozuldugunu vss vsss vss aynı gün kürtaj oldum diğeride buna benzer şimdi ben endişelenmeyimde kim endişelensin, bu sefer eşimi götürmeyecegim tek gidecegim ama kötü bir şey derse kalbim nasıl dayanır bilmiyorum, Allahtan hep hayırlısını istedim 2 tane kaybettim bu seferki hayırlı evladım olsun inşallah

iste bende onlarin hepsi bitti cok tuhaf ama gayet oturuyorum kalkıyorum saga sola yatabiliyorum onceden bi tek sırtustu yatabiliyordum :( bakalim neler olacak cuma gununu iple cekiyorum :( keske calisiyor olmasam doktor bol bol dinlen demisti ama ben malesef uykusuzluk ve yorgunluktan ölüyorum :(
sen yarın gidersin doktora rahatlarsın, ben de önümüzdeki cuma gideceğim :(

cok varmis daha seninde :( butun gece abuk subuk ruyalar gördüm, yok kese bosmus yok bilmem neymis,
acil ameliyat fln :eek:
dunde bir arkadasim bizdeydi hesap yapti erkek olcak dedi ona bi garip oldum :KK66:))
benim de en çok korkutuğum şey boş kese olayı, dilerim korktuğumuz başımıza gelmez cnm, yarın iyi haberlerin gelir inş, bize de bilgi verirsin artık :)

benim de en çok korkutuğum şey boş kese olayı, dilerim korktuğumuz başımıza gelmez cnm, yarın iyi haberlerin gelir inş, bize de bilgi verirsin artık :KK66:
suanda bende korktum iyice :( belirtilerde aynıymıs ztn hoş benim belirtimde kalmadi gogus agrisi disinda :( bide aciktigimda mide bulantim var,
bu haftalara göre kese boyutu listesi fln varmi acaba nette bulamadim 6 mm 4 haftalikta normalmi ki

Merhaba arkadaşlar bende bugün ilk defa keseyi görmeye gidecegim bilerek geciktirdim aslında gecen hafta görğnebilirdi ama dr kötü bir şey derse diye çok korkuyorum, 2 tane düşük yaptım psikolojim hep eskileri hatırlıyor çok kötü oluyorum daha öncekilere umutlu bir sekilde esimle gittim kalp atışı yok denilip karanlıklaragömüldüm üstelik annemide aldırdım odaya hep birlikte kalp atışını duyacagız diye bebegimin kalp atışının durdugunu kesenin bozuldugunu vss vsss vss aynı gün kürtaj oldum diğeride buna benzer şimdi ben endişelenmeyimde kim endişelensin, bu sefer eşimi götürmeyecegim tek gidecegim ama kötü bir şey derse kalbim nasıl dayanır bilmiyorum, Allahtan hep hayırlısını istedim 2 tane kaybettim bu seferki hayırlı evladım olsun inşallah
geçmiş olsun canım ne oldu gittinmi? gördünmü keseyi? haberdar et bizide merak ettim umarim iyi haberler vardir

iyi haberlerini bekliyoruz canım ben de bir kürtaj oldum diğeri ise kağıt üstünde gebelik dendi ama bak bu sefer hamişim çok şükür aklına kötü şeyler getirme ben de bunda test yapmadım korktum dr a geç gittim ama çok şükür 5 buçuk ayı gördük çok şükür sen de içini ferah tut kötü çağırma ki kötü olmasın hep iyi düşün bizleri de haberdar et ;)

Kızlar dr a gittim keseyi gördük çok şükür, karından ultrasonla baktı 1 hafta sonra kalp atışı için çagurdı kendine çok dikkat et dedi ama yinede sevinemiyorum inşallah her sey yolunda gidiyordur

hayırlı olsun canım moralini bozma kalp atışını da duyarsın inşallah sağlıkla hepimiz bebelerimizi kucağımıza alırız inşallah....

Back